TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Végre: Közösségi Vintage Vásár
07
2015 ápr.

 
Rengeteg a régi, megunt holmid, de nem szeretnéd kidobni, mert „jó lesz még valamire”? Költözöl, vagy belevágtál a tavaszi nagytakarításba, esetleg örököltél a nagyitól mindenfélét és nem tudod, mit kezdj vele? Jó lenne túladni ezeken, de nem akarsz egyedül egy „garázsvásárt” szervezni?Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs holmik vására 3 napig az ARTESIA Galéria és Műhelyben

2015. május 8., 10:00 – 2015. május 10., 18:00
 

2015. május 9-én szombaton a HUMUSZ szervezésében országszerte 11 városban szerveznek garázsvásárt, melyhez az Artesia is csatlakozik Kecskemét belvárosában egy 3 napos közösségi vintage vásárral, a  a Kisfaludy u. 2. szám alatt, 3 szinten.

Túrd fel a szekrényedet, kukkants be az ágy alá, kutass a padláson és hozd el a kincseidet cserélgetni, eladni! Jöhetnek könyvek, lemezek, képzőművészeti alkotások, egyedi használati tárgyak, csecsebecsék, cipők, ruhák, táskák, bizsuk, órák, napszemüvegek, izgi kacatok … minden, ami másnak kincs lehet!

Az árusítóhelyek száma korlátozott, úgyhogy igyekezned kell. Hozhatsz kis asztalt, állványt, vállfát is, hogy az árusítóhelyed igazán különleges legyen! Az Artesia adja a helyszínt, a közösséget, és a hangulatot! Korlátozott számban asztalt is biztosítanak.

Jelentkezés:

Válaszd ki a 3 legjobb portékádat, küldd el a róluk készült fotót az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre legkésőbb április 30-ig. De ne felejtsd, a jelentkezéseket időrendben tudjuk kezelni, úgyhogy ne késlekedj! ;-)

Bővebb infó: 20/560-9111

Artesia a facebookon

Utoljára frissítve: kedd, 07 április 2015 16:15
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449