TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér \ Ladies, a különleges kecskeméti nők közössége
23
2015 szept.

Ladies, a különleges kecskeméti nők közössége


Dr. Líska Kata, a Ladies alapítója így gondol vissza a Ladies klub születésére: „Imádom Kecskemétet. Immáron 5 éve, hogy ez az érzés lüktet bennem. Mikor végigsuhanok a belvároson a napsütésben, fürkészem az emberek tekintetét. Szeretem a viszonzott mosolyokat, ahogy a gyönyörű Nők járnak-kelnek.


Kata áprilisban elindult, hogy megvalósítsa az álmát. Megalakult a Ladies. Nőktől, Nőknek. A közösség azzal a céllal indult, hogy minden anya, barátnő, feleség szánjon magára ÉNidőt, – amikor kimozdul otthonról és inspirálódik. Feltöltődik egy igényes rendezvényen. Szeretnék inspirálni egymást, hogy ihletet, erőt merítsetek, s ezzel a hétköznapokat is színesebben éljétek meg.


Ez a klub a sikeres nők társasága. Olyan nőké, akik képesek elérni a sikert! Rendezvényeiken szeretnének új dolgokat kínálni.

Májusban Szily Nórával pezsgőztek és beszélgettek a hölgyek: a videóért görgess a bejegyzés végére!

 


Következő klubestjüket, "Zene, koktélok, El Camino" címmel 2015. október 3-án szombaton 18:30-kor tartják a Kecskeméti Fürdő Aqua éttermében.

Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kell, bővebb információért hívjátok a 06 20/335 9000 telefonszámot.


Mivel a helyek korlátozottak, jelentkezzetek mielőbb! Jelentkezési határidő: szeptember 30.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

Kecskeméti nőnek lenni jó!

 

 

Utoljára frissítve: szerda, 23 szeptember 2015 16:34
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449