TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Színezd ki 2016-ot!

17
2015 dec.

 

Az egész világot magával ragadta a színező láz. De ez nem betegség, épp ellenkezőleg: ellazít, kikapcsol, és azoknak is örömet szerez, akiket megrémít az üres lap látványa. Mennyivel jobb érzés a szemeidnek is, hogy nem a digitális kijelzőket bújod, hanem a kreativitásod kap teret. Lepd meg magadat a 2016-os színezhető naptárral vagy ajándékozd meg szeretteidet ezzel a nagyszerű ajándékkal.  Remek közös programra ad lehetőséget: szervezhettek színezős teadélutánt, ahol egymásnak is megmutathatjátok az általatok elképzelt színvilágot.

 

Letöltésért katt a képre:

 

 

 naptár

előlap

 


Így készítsd el a saját naptáradat!

 

 

1. Töltsd le a PDF formátumot és nyomtasd ki legalább 200 gr súlyú matt papírra (lehet enyhén bordázott).

2. A lapokat a vonal mentén vágd két részre, így A/5-ös kis füzetet kapsz.

3. Iratlyukasztóval a tetejét saját kezűleg kivághatod, amit átköthetsz egy szép szalaggal, vagy elviheted egy gyorsnyomdába, ahol fém spirállal bekötik Neked (a  műanyagot kerüld el kérlek!). A szalagos megoldást szívesebben javaslom, mert úgy sokkal egyedibb lesz és elkerülöd a karácsonyi hajszában a tolongást. Smile

4. Elő a színező eszközökkel:

  • filc, színesceruza, akvarellceruza
  • Turbózd fel a színes ceruzát: a fültisztító pálcikát babaolajbamártod, lecsepegteted és elmaszatolod vele a színes foltokat.
  • Az akvarell ceruzás rajzodat enyhén vizes ecsettel dobhatod fel a különleges hatás érdekében. (Javaslom a Derwent vagy Van Gogh márkát, Kecskeméten a DekorArtban beszerezhető)


Kellemes kikapcsolódást és meghitt ünnepvárást kívánok Nektek!

 


 

Vincze Iza

grafikus, csomagolástervező

Honlap: Vizart

Vizart facebookon

 

 

 

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

 

 

Utoljára frissítve: péntek, 18 december 2015 11:18
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449