TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ A nagy DIY könyv, avagy csináld magad

20
2016 febr.


A minap a kezünkbe akadt a 2015 novemberében megjelent, otthonszépítéssel, dekorációval kapcsolatos A nagy DIY című könyv, mely bemutatásával igyekszünk meghozni a kedveteket az alkotáshoz. Szereted, ha az életteredet olyan tárgyak díszítik, melyek kötődnek, kapcsolódnak hozzád? Jobban tetszik valami, ha a kezed munkáját látod benne viszont, és nem csak úgy megvetted? Akkor ez a könyv Neked is íródott.


 
21 ötletet mutatnak be bloggerek, és vezetnek végig az elkészítésen lépésről lépésre. Segítségükkel új szerepben tetszeleghet egy-egy készletből utolsó darabként visszamaradt tányér, készülhet egyedi szőnyeg, 3D faldekoráció, tároló, festhetsz természetes alapanyagokkal textíliát. Az alkotási folyamat az eszközök összeszedésével kezdődik, majd minden részfolyamatról található leírás és képi illusztráció, egészen a végkifejletig. Mindeközben a cél az, hogy jól érezd magad, és elhidd a könyv üzenetét:

 

“Te is meg tudod csinálni!”

 Ha most úgy érzed, hogy tetszik a könyv, de kevesled a 21 projektet, akkor van egy jó hírünk: a könyv nem szigorúan ennyi ötletet tár eléd, hanem végtelen inspirációt, hogy te magad is ki tudd használni a kreativitásod. Hidd el, ahogy elkezded készíteni az esztétikai csodákat, új születnek majd meg benned az újabb gondolatok. Amikor újrahasznosítottad a tényérokat, eszedbe jut, hogy leledzik a konyhaszekrényben egy árván maradt csésze is...

A szerzők filozófiája hasonlít magazinunkéhoz, ők is kipróbált, letesztelt dolgokat mutatnak be. Erről könnyen meggyőződhetsz a könyv youtube csatornáján is. A videóért görgess a bejegyzés végére.

 

A nagy DIY könyv

  • Kiadó: Boook Kiadó
  • Kiadási év: 2015
  • Kötés típusa: keménytáblás
  • Terjedelem: 180 oldal
  • Ár: 5490 Ft
  • A magad szórakozására vagy ajándéknak is kiváló ötlet.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Iratkozz fel e-magazinunkra,

csatlakozz facebook oldalunkhoz,

és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szombat, 20 február 2016 08:13
Értékelés:
(2 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449