TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Hegyi Barbara bemutatja Kecskeméten: Alkalomadtán
21
2016 máj.

Hegyi Barbara bemutatja Kecskeméten: Alkalomadtán


A Jászai Mari-díjas színművésznő új szakácskönyvében olyan menüsorokat állított össze, melyeket egy-egy rendkívüli vagy teljesen hétköznapi alkalom ihletett. Erről fog a kecskemétieknek mesélni dedikálással egybekötött könyvbemutatóján, ahol Szűcs Anikó újságíró lesz a beszélgetőpartnere.„Szeretném, ha ez a – most még igazán szép – szakácskönyv hamarosan szamárfülesen, zsírtól, olajtól foltosan, szafttól pecsétesen, mártásoktól tarkítva élné konyhai életét, mindig a kezük ügyében. Valahol a tűzhely és a konyhaasztal között. Kívánom, hogy legyenek maszatos ujjlenyomatok az oldalain, és lapjai közül cukor, prézli – netán quinoa – hulljon alá. Mert ez a könyv azoké, akik éppen annyira nem szakácsok, mint én. Akiknek a főzés öröm, alkotás, kreativitás, játék, élvezet, fantázia. Azoké, akik „fellépnek” a konyhában, hogy főztjükkel sikert arassanak, és a tapsra még mosogatás közben is szívesen gondolnak vissza.” Hegyi Barbara

A hagyományos ünnepeken kívül böjtre, váratlan vendégre, csajbulira, szexi reggelire, gyerekbulira, vagy akár egy esős vasárnapra is meríthetünk ötletet belőle. Ha könnyen beszerezhető alapanyagokból gyorsan elkészíthető egyszerű, finom ételekre és jó hangulatú családi történetekre vágyunk, az Alkalomadtán mindig kapóra jön.

Hegyi Barbara: Alkalomadtán

Helyszín: Hírös Agóra előadóterme

Időpont: 2016. május 23., 18 óra

Belépődíj: 900 Ft

A bemutatón lehetőség nyílik a kötet megvásárlására és dedikálására is. Jegyek kaphatók a Hírös Agóra pénztáraiban és online a www.hirosagora.hu oldalon.


Így készült - videó!

Lapozz bele itt!

Tetszett, amit olvastál?

 

Iratkozz fel e-magazinunkra, csatlakozz facebook oldalunkhoz,

és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

 

Utoljára frissítve: szombat, 21 máj. 2016 14:23
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449