TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Akár faragjuk, akár nem, szerintünk tök szép lesz!
26
2016 okt.

Akár faragjuk, akár nem, szerintünk tök szép lesz!

 

Az angolszász kulturális globalizáció egyik legmenőbb exportcikke, a Halloween néhány éve borzolja nálunk a kedélyeket. Mi magyarok erről a témáról is jókat tudunk vitatkozni a facebookon, vagy épp a fodrásznál, hogy mégis micsoda szokás ez, és „figyeljétek meg, megérjük azt is, hogy a gyerekek vödörrel fognak házalni az édességekért.” Nálam a Halloween-ügy sem fekete vagy fehér. Igenis beöltöztetem a lányokat jelmezbe, pókhálót festek arcfestékkel az arcukra, így megyünk szombaton Halloween buliba Maria Bloomhoz zenés, kreatív angol foglalkozásra. Ha már nyelvet tanulunk, tanuljuk azt életszerűen, az adott kultúrkör érdekességeivel együtt.

 

És igen, ma rendesen bevásároltam tökökből, szinte kifosztottam a zöldségbolt dísztök készletét, és faragni való tököt is vettem. Amit ki fogunk faragni. Vagy nem. Mert az is lehet, hogy lefestjük. Vagy virágvázának használjuk. Ha kedvünk tartja, teleragasztjuk konfettivel, de fiús steampunk tököt is kreálhatunk. A lényeg: tök jó napunk lesz, mert nem kell mindig gondolkodni, ideológiát gyártani, bőven elég, ha jól érezzük magunkat.

 

Mi így inspirálódunk:

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szerda, 09 november 2016 15:32
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449