TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Garantált szívmelengetés: ezek a legszebb 2016-os karácsonyi reklámfilmek
20
2016 nov.

Garantált szívmelengetés: ezek a legszebb 2016-os karácsonyi reklámfilmek

 

Karácsonykor még a reklámok is szerethetőek, észrevettétek? A nagy márkák természetesen már elkészítették a 2016-os kisfilmjüket. Van köztük olyan, ami megnevettet, de akad tanulságos, megható történet is, nem beszélve a csodaszép grafikákról és zenékről. Jó mozizást kívánunk!

 

 

Túlzás nélkül állíthatjuk, nálunk az adventi időszak hivatalos megnyitója, amikor megérkezik a John Lewis reklámja. Talán mindig az övék a leggondosabban - és a legtöbb pénzből, ezúttal közel 7 millió fontból - komponált videó, egyszerűen imádnivaló, és ha addig még nem is tapasztaltuk magunkon a karácsonyi láz első tüneteit, a reklámot megnézve biztos, hogy azonnal beindul a fantáziagyár és elkezdünk gondolkodni az adventi koszorún, a karácsonyi menün és az ajándékokon.

Nem ők az egyetlenek azonban, akik ekkora hangsúlyt fektetnek a szívek megdobogtatására reklámjukon keresztül, így hát összegyűjtöttük az eddigi kedvenceinket (bizonyára lesz még néhány csatlakozó az ünnephez közeledve).

Lejátszási listánkat itt vagy a bejegyzés végi videóra kattintva éred el.

Figyelmeztetés! Szólunk előre, mától a One Day I'll Fly Away című szám feldolgozását vagy valamelyik másik csodaszép dalt fogod dúdolni!

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 20 november 2016 09:06
Értékelés:
(1 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449