TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Csatlakozz Te is az év legjobb kihívásához! 24 nap - 24 jócselekedet
30
2016 nov.

Csatlakozz Te is az év legjobb kihívásához! 24 nap - 24 jócselekedet

 

Nézzétek, milyen kihívást találtunk! Karácsonyi jótetteket gyűjtünk az adventi naptárakhoz hasonlóan 24 napon keresztül. Szeretnél részt venni benne? Csak vedd észre a környezetedben, kinek, mivel, hol tudsz segíteni, és oszd meg, hogy inspirálódni tudjunk Tőled!

 

Helyszín: az élettered

Időpont: 2016. december 1-24.


Karácsonykor nagyobb figyelmet szoktunk fordítani a jótékonyságra. Ez nem azt jelenti, hogy csak ilyenkor figyeljünk a másikra, de remek alkalom, hogy felhívjuk erre a figyelmet és kipróbáljuk a saját bőrünkön is, hogy JÓT TENNI BOLDOGSÁG!


Nem csak annak, aki kap, hanem annak is, aki adja. Annyira szárnyra kapunk egy kis jótékonykodás után, hogy legalább annyira jó nekünk is, mint akinek segítettünk. A jótékonyság, az egymás segítése által eufórikus boldogságot élünk át. Ez azért szuper, mert ha megtapasztaljuk, hogy ekkora boldogság jót tenni, akkor egyre gyakrabban fogjuk becsempészni a mindennapjainkba, és a világ észrevétlenül egyre szebb és jobb lesz. Arról nem beszélve, hogy a pillangóhatás itt is érvényesül: ha valakivel jót teszel, tovább fogja adni a jóságot, és így tovább. Egyetlen apró jócselekedettel egy olyan pozitív lavinát indítasz el, ami hozzád is vissza fog érni!


Nem kell nagy dolgokra gondolni, hétköznapi apró figyelmességekkel is hozzáteszünk valamit a világhoz és önmagunkhoz. Legyen az egy idős ember átsegítése a zebrán, egy tál meleg étel egy rászorulónak vagy egy kedves szó egy szomorú idegennek.

 

 


Csatlakozz te is a 24 napos karácsonyi jótett kihíváshoz és tegyél minden nap valami jót! Tapasztaljuk meg közösen a jótékonyság csodálatos hatását a világra és önmagunkra!


EZEKET TEDD:

  • Jelöld, hogy részt veszel az eseményen!
  • Hívd meg ismerőseidet is!
  • Posztold a napi jócselekedeteidet!
  • Posztold, hogy milyen boldogság jót tenni!
  • Terjeszd a 24 napos karácsonyi jótett kihívás eseményt!


Ha jócselekedeteid egy magasabb szintre emelnéd, több ponton várják adományodat a rászoruló családoknak, gyerekeknek az ünnep közeledtével.

Szervező: www.boldogsagfrekvencia.hu

Facebook esemény

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 30 november 2016 10:44
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449