TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Sikkes Valentin-napi ajándékok Neki
12
2017 febr.

 

Sokak szerint elcsépelt, túl mézesmázas a Valentin-nap, meg még csak nem is magyar találmány, csak egy átvett szokás. Mi azért úgy vagyunk vele, alkalomtól függetlenül is jó dolog időnként megajándékozni, meglepni a másikat, és miért ne lehetne az egyik ilyen nap február 14-e?

 

 

 

Üzenet a reggeli kávéhoz

Ez kell hozzá:

  • Minta nélküli bögre
  • Egy tégely táblafesték 
  • ecset
  • ragasztószalag
  • körömlakklemosó
  • kréta

Így készül: Tetszőleges területet körberagasztószalagozunk, lefestjük a táblafestékkel kétszer. Teljes száradás után eltávolítjuk a ragasztószalagot. Ha befolyt a ragasztószalag alá a táblafesték, körömlakklemosó és egy fültisztító segítségével korrigálható. Ezután már csak a rajzolás, üzenetírás maradt hátra!

 

 

Fontos állomások a kapcsolatban

Imádjuk a térképes ajándékokat, például ezt az örök életet nyerő képkereteset.

 

 

Vidámság a fellegekben

Alapvetően a lufit inkább a kihagyható bulielemek közé soroljuk, de új funkcióval ellátva, képtartóként határozottan szeretjük.

 

 

Tárgyi ajándék szigorúan kreatív köntösben

Ha nem érzed magad a DIY királynőjének, sebaj, egy boltban vásárolt tárgyba is lehet extrákat vinni, ha kreatív a csomagolás vagy a kísérőkártya.

 

 

Kaparós sorsjegy garantált nyereménnyel

Készíts egy saját képeslapot, amin garantáltan lesz helye néhány szívecskének. Ezekbe írj bele rövid szövegeket, például, hogy mit szeretsz a párodban vagy közös programlehetőségeket. Dörzsöld be a szívecskéket fehér gyertyával, majd akrilfestékkel fesd le őket több rétegben. A párodnak csak egy dolga maradt: lekaparni.

 

 

Jenga, egy kicsit másképp

Ha szerettek társasjátékozni, igazán egyedivé varázsolhatsz a következő meccshez egy doboz Jenga-rudat.

 

 

A Ti sztoritok

Írd ki magadból, mi a történetek, idézz fel egy szép közös emléket vagy legyen ez a szerelmi vallomásod, fogadalmad platformja.

 

 

Hódítsd meg újra és újra a hasán keresztül!

Hétköznap lévén valószínűleg nem fogsz órákig a konyhában készülődni, de nem is kell nagy dolgokban gondolkodni, csak dobd fel a vacsit egy pici romantikával, gyertyafénnyel, dekoráld az asztalt, az ételt az alkalomnak megfelelően.

 

 

Last minute akciózás

Ébredjen reggel kedves szavakra, ha van olyan felület a lakásban, ahol üzengetni szoktatok egymásnak, most használd egy kis romantikázásra! Vagy írd be a naptárba február 14-re, mennyire szereted.

 

További ötletek:

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: vasárnap, 12 február 2017 18:30
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449