TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Elolvadunk: zseniálisak a 2017-es karácsonyi reklámfilmek
25
2017 nov.

Elolvadunk: zseniálisak a 2017-es karácsonyi reklámfilmek

 

Évek óta akkor kap el igazán az adventi hangulat, amikor megnézem a vadonatúj reklámokat. A John Lewis kreálmánya ríkat meg általában először - idén pont nem -, aztán sorban a többi, és elkezdem gyermeki türelmetlenséggel várni a szentestét. Összegyűjtöttük a kedvenc 2017-es karácsonyi kisfilmünket, hogy ti is olvadozzatok a cukiságtól és menthetetlenül elkapjon titeket A láz.

 

 

 

 

A Heathrow Airport macijait nézve már második éve kell rögvest zsepiért nyúlnom. (Ti is tárazzatok, mielőtt nekiálltok a videóknak!)

 

 

Folytatva a macis vonalat, a Marks&Spencer emlékeztetett, hogy még nem láttam a Paddington 2-t. Most viszont jókat derültem a kalapos mackó kalandjain, amint segít kiosztani a karácsonyi ajándékokat. Közben persze hozza a balek formáját… Kötelező darab!

 

 

Ha szingliként látnám a Debenhams történetét, tuti, hogy egy ilyen modern Hamupipőke-sztoriról ábrándoznék. Nem mellesleg Ewan McGregor a mesélő…

 

 

Irtó aranyos lett a mekisek kisfilmje is, sőt, még egy kicsit egészségtudatos is, mert csak répát rendel benne apa és lánya, természetesen a Télapó rénszarvasainak.

 

 

A Children's Hospice kisfilmjét nem fogjátok száraz szemekkel végignézni. De mindenképp érdemes rászánni a könnyeket.

 

 

A Lidl az egyik legfontosabb üzenetet közvetíti: nem baj, ha a te családod furán és tökéletlenül ünnepli a karácsonyt, hiszen klisékből nem lesznek klassz emlékek.

 

Az audis apukák példájából tessék okulni, vagyis ne hagyjátok az ajándékvásárlást a nagy roham idejére! Ha a párotokat csak egy videóra ültetitek magatok mellé, ez legyen az! Az enyém görnyedve és könnyezve röhögött. Kinek drukkoltok, a piros vagy az ezüst autós apukának? ;)

 

A John Lewis hosszú évek óta először nálam most nem sírós és nem is a favorit. Viszont Oscar-díjas rendező alkotta a Moz the Monstert, aranyos lett szép zenével (Beatles-feldolgozás), úgyhogy persze senkit sem szeretnék lebeszélni róla!

 

 

 

A SkyCinema előszedte az egyik kedvenc filmem, A muzsika hangját. Momentán úgy érzem, most karácsonyig a zenéjét fogom dúdolni. Egyetértetek velük, hogy semmi sem hozza jobban össze a családot karácsonykor, mint egy jó kis közös filmnézés? Kezdjétek például a karácsonyi reklámokkal, a válogatásunkban szereplők lejátszási listájáért kattintsatok ide!

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 24 november 2017 18:33
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449