TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Odavagyunk a 2018-as év színéért!

14
2017 dec.

 

Imádjuk a színeket, ez bizonyára a Trendalelke honlapjára pillantva máris kiderül. Épp ezért mindig izgalommal várjuk, mit választ a Pantone a következő év színének, noha nem vagyunk se stylistok, se rendezvényszervezők, se lakberendezők, hogy feltétlenül alkalmazkodnunk kell a trendekhez. De akkor is olyan harmonikus érzést kelt még egy cikk erejéig is ezzel foglalkozni... Szóval üdv, ultraibolya!

 

 

 

A 18-3838-as ultraibolya (ultraviola) a PANTONE® Év Színe 2018-ban

 

Drámaian provokatív, eredetiséget, találékonyságot kommunikál, összetett és elmélkedő - címszavakban így jellemzik az ultraibolya színt, mely magában hordozza a kozmosz rejtélyeit, a jövő titkait és felfedezéseit.

 

„Olyan időszakban élünk, melyben kiemelten lényeges a képzelőerő és a találékonyság. Ez a kreatív inspiráció jelenik meg a Pantone 18-3838 kódjelű árnyalatában, a kék alapú lilában, ami magasabb szintre emeli az ember éberségét és alkotói potenciálját” – vallja Leatrice Eiseman, a cég ügyvezető igazgatója.

 

 

Zenei ikonok, mint Prince, David Bowie és Jimi Hendrix az egyéniség személyes megnyilvánulásaként emelték az ultraibolya árnyalatait a nyugati popkultúra élvonalába, hisz a szín mélysége, érzelmekkel telisége szimbolizálja és ösztönzi a kísérletezést, a határok feszegetését és a konformitástól való elszakadást. Emellett spirituális jelentősége is vitathatatlan: meditációs technikákban gyakran találkozhatunk vele. Nem mellesleg szerintünk a stresszűzés nagymestere.

 

Egy kis múltidéző: ezek voltak a korábbi évek színei:

 

Végezetül, ne feledd az örök szabályt, divathullámok jönnek és mennek, de a stílusod és az egyéniséged legyen maradandó!

 

Inspirációk az év színével a lakberendezésben, a divatban, a gasztronómiában és az esküvőszervezésben:

 

Fotók: Pantone, Pinterest 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 december 2017 19:26
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449