TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Íme az idei kedvenc karácsonyi reklámjaink
07
2018 dec.

Íme az idei kedvenc karácsonyi reklámjaink

 

Minden évben izgalommal várjuk, hogy a külföldi nagy márkák csepegtetni kezdjék karácsonyi kisfilmjeiket. Ezeket nézegetve valahogy óhatatlanul is elkezd bennünk dolgozni valami, ami az ünnepre hangol. Összeszedtük az idei legjobbakat, legalábbis azok közül, amikkel eddig találkoztunk a neten. A szokottnál talán kicsit komolyabb lett az idei felhozatal, mégis garantáljuk, hogy nem fogod megbánni, ha végignézed őket.

 

Kezdjük talán a legfontosabb karácsonyi reklámmal, amely igyekszik egy nagyon súlyos problémára irányítani a figyelmet. Az Iceland Foods - nagy port kavart - kisfilmjében orángután kölyök költözik egy kislány szobájába, nem kis felfordulást okozva. A lány bosszúsan utasítja ki mini birodalmából. Előtte azonban megkérdezi, mit keresett egyáltalán az otthonában az állat. A kis orángután ekkor elmagyarázza, hogy nem volt hová mennie, miután az emberek kiirtották és felégették az erdőt, ahol élt és megölték a mamáját. Mindezt a pálmaolaj-ültetvényekért. A kislány erre megígéri, hogy mindent megtesz ennek visszafordítása érdekében. Ugyanígy cselekszik az Iceland Foods is: amíg az esőerdők pusztításával jár a pálmaolaj előállítása, addig azt kivonják saját márkás termékeikből. A gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan elv alapján mi szintén tehetünk azért, hogy ne haljon meg naponta 25!!! orángután: noha folyamatos rohanásban vagyunk, szánjuk rá azt a néhány plusz percet, hogy elolvassuk a vásárolni tervezett termék címkéjét, tartalmaz-e pálmaolajat, és ha igen, tegyük vissza a polcra. Üzenjünk így a gyártóknak, hogy nem kérünk ebből a kegyetlenségből! #NoPalmOilChristmas

 

 

 

“A szeretet az az ajándék, amely örökké megmarad” - tanítja Phil Beastall, brit rendező alkotása. Az orángutános videónál előkerült zsepi jó szolgálatot tesz még…

 

 

 

 

Mindenki vendégül látta már - hívatlanul - karácsonykor az Argos kisfilmjének gonosz és ünneprontó főszereplőjét, ebben biztosak vagyunk. Kiégett égősor, befuccsolt recept és egyéb malőrök. Ismerős, ugye?

 

 

 

 

A Heathrow Airport mackói hozzák a kötelezőt: nagyot alakítanak, viccesek, meghatóak, miközben átadják a karácsony legegyszerűbb, de talán legszebb üzenetét: úgy az igazi, ha együtt a család. Ne sajnáljátok hát az időt és a kilométert a nagyiktól, unokatesóktól, barátoktól, látogassatok meg mindenkit!

 

 

 

 

A John Lewis egy igazi nagyágyút vetett be idén: Elton John életébe bepillantva élhetjük át, egy ajándék mekkora inspiráció löketet és fordulatot hozhat egy kisgyermek életében. Persze elő is rukkoltak egy egész póló kollekcióval, ami a Sirt élteti.

 

 

 

 

A Sainsbury's reklámfilmje biztos, hogy az egyik legcukibb idén. Visszagondolva az általános iskolás karácsonyi műsorokra, mi nem hoztunk tető alá ilyen fergeteges produkciókat, de hogy minden kisgyermek ugyanolyan izgalommal lép színpadra és várja a szülei elismerő pillantását és mosolyát, mint ez a kislány, ahhoz nem fér kétség! Figyelem, a dallam fülbe ragadós!

 

 

 

 

Mi történik, ha a Mikulás bakizik és kiküldi a rossz gyerekek listáját egy kisfiúnak? Az Air New Zealand meséjéből nemcsak ez derül ki, hanem az is, mennyivel jobb hely lenne a világ, ha ilyen “rossz” gyerekek irányítanák. (A könnyebb érthetőség kedvéért a feliratot be tudod kapcsolni a videón.)

 

 

 

 

Kecskeméten is átélhetjük (itt és itt), milyen jó úgy adni, hogy azzal valami jót cselekszünk - mint ez a kisfiú az új legjobb barátjával, a Petco reklámjában.

 

 

 

 

Kívántad már valaha a karácsonyi rohanásban, hogy bárcsak egy napra megállna az idő? A BBC arra biztat, hogy állítsuk meg mi, magunk!

 

 

 

 

Belegondoltál már, milyen lenne egy űrállomáson karácsonyozni a szeretteid nélkül? A Macy’s elmesél egy csodás történetet arról, hogy a családi kötelék, főleg egy anya-lánya kapcsolat a messzi távolból is a legszorosabb!

 

 

 

 

A Vöröskereszt videóját látva nem aggódunk tovább, hogy hány fogásos lesz a karácsonyi menü, kinek mit veszünk ajándékba. Egyszerűen csak örülünk annak, hogy békében tölthetjük az ünnepeket a családtagjainkkal. Mert sajnos sokaknak ezt a számunkra természetesnek vett ajándékot sem tudja megadni a Mikulás vagy a Jézuska.

 

 

 

Végezetül a Manortól megtudjuk, nem is olyan könnyű a karácsonyi manók élete...

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 07 december 2018 22:27
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449