TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Az egyik favoritunk lett a 2019-es Év színe

19
2018 dec.

Az egyik favoritunk lett a 2019-es Év színe

 

Egy pár percre tekintsünk most el a klasszikus karácsonyi színektől, és hagyjuk magunkat átadni a 2019-es év színének. Bennünk megnyugtató érzéseket keltett, képzeletben messze repített minket a télből, egy színpompás mediterrán falucskába. Szinte érezzük a bőrünkön a nap sugarait, halljuk a tenger lágy hullámzását és a sikátorokban sétáló emberek szavait, érezzük az orrunkban valami mennyei étel fűszeres aromáit…

 

 

 

A 16-1546-os Élénk korall a PANTONE® Év Színe 2019-ben

 

Az élénk, mégis lágy “élő korall” melegségével átölel, kényelmet és erőt biztosít számunkra a folyamatosan változó környezetben - ígéri a színintézet. Felgyorsult világunkban, ahol mindent behálóz a digitális technika és eluralkodott rajtunk a közösségi média nyomása, óriási szükség van az intimitásra, meghittségre. Ezt sugározza ez az árnyalat, miközben energikus, optimista, örömteli érzéseket is ébreszt bennünk. Ugyancsak közel hozza hozzánk a természetet, hisz a korallzátonyok élő kaleidoszkópként kényeztetik a szemünket a legkülönlegesebb színárnyalatokkal.

A Pantone Év színe 20 éve inspirál számos iparágat a lakberendezéstől - a gasztronómián át - a divatiparig. Mi is hoztunk pár ötletet, hogyan csempészheted be ezt a csodálatos színt a ruhatáradba vagy az otthonodba:

 

Fotók: Pantone, Pinterest

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 19 december 2018 08:11
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449