TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ 1 év, 1 befőttes üveg, 52 élmény - benne vagy a “kihívásban”?

03
2019 jan.

1 év, 1 befőttes üveg, 52 élmény - benne vagy a “kihívásban”?

 

A közösségi médiában több helyen is szembe jött velünk, és úgy éreztük, muszáj tovább adnunk az ötletet. Sőt, természetesen mi is belevágunk! Fogunk egy csinosabb, méretes befőttes üveget és megtöltjük csupa jó dologgal, ami velünk történik, hogy aztán 2019 utolsó napján nosztalgiázhassunk, mennyi pozitív élményben volt részünk egy év alatt.

 

Rossz magyar szokás, hogy amikor nekünk szegezik a kérdést, hogy vagyunk, mi történt velünk mostanság, vagy rávágjuk, hogy semmi extra, vagy elsorolunk egy-két negatív történést, hogy aztán beszélgetőtársunk is ugyanezt tegye. Dehát mi vagyunk mi? Zsémbes vénasszonyok? Néha persze biztosan okkal érezzük úgy, minden jóság messziről elkerül minket és csak bosszantó, szomorú események örvénye húz, sodor, fojtogat minket a mindennapokban, de aztán olyannyira belefeledkezünk az önsajnálatba, hogy az apró jóságok hiába igyekeznek bekúszni a látóterünkbe, mi rettenthetetlen ellenállást tanúsítunk. Idén ennek véget vetünk! Egy hét sem fog úgy eltelni, hogy ne vegyük számba a velünk történt jó dolgokat.

 

 

Mutatjuk is rögvest az élménybefőtt pofonegyszerű receptjét!

  1. Végy egy használaton kívüli befőttes üveget - éljen az újrahasznosítás! ;)
  2. Dekoráld kedvedre, egész évben nézegetni fogod!
  3. Minden héten tégy bele egy cetlit, amire felírtad, milyen pozitív dolog történt veled aktuálisan. Szerintünk mehet bele több is, nem fogja elrontani!
  4. Szilveszterkor olvasd vissza, milyen klassz éved volt!
  5. Add tovább te is ezt a szuper ötletet!

 


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(14 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449