TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Ezeket hozta 2019 a lakberendezésben!
18
2019 febr.

Ezeket hozta 2019 a lakberendezésben!

 

Már a második hónapjában vagyunk az évnek, itt az ideje górcső alá venni, miket hozott a lakberendezés területére 2019 és mi az, aminek idén búcsút inthetünk.

 

 

Living Coral

 

2019 színe: a Pantone 16-1546-os számú, „Living Coral” árnyalata.

Ez a szín nemcsak a lakberendezésben, de a divat területén is fel-felbukkan majd idén. Pozitív, sugárzó, könnyed, mégis hat az érzelmeinkre és egyfajta intimitást ad.

 

 

Fenntarthatóság

 

A fenntarthatóság jegyében egyre nagyobb szerepet kap a lakberendezésben a naturalizmus, a természetes anyagok használata. A fa, a kő, a juta, a rizspapír és egyéb anyagokkal visszatérünk a természetbe.

 

 

Virágok

 

Továbbra is teret hódítanak a minél nagyobb, minél színesebb virágmintás anyagok, tapéták. A túlzsúfoltságot kerülve, inkább csak egy-egy falfelületet, vagy egy-egy nagyobb bútort (pl. kanapét) hangsúlyozzunk vele.

 

 

Mély tónusok

 

Idén a lassan végleg leköszönő tone in tone helyett a karakteres árnyalatok, mint a smaragdzöld, indigókék, erőteljes kékeszöld színek hívják fel magukra a figyelmet. A kevesebb néha több elvvel alkalmazzuk őket bátran!

 

 

Márvány

 

A márvánnyal 2019-ben sem lőhetünk mellé. Aki kedveli ezt a mintát, bátran választhatja akár dohányzóasztal formájában is.

 

 

Szőnyegek a falon

 

Nem újkeletű dolog, de 2019-ben – a korábbi évek padlóburkolataihoz hasonlóan - a szőnyeg is felkúszik a falfelületekre.

 

 

Lekerekített formák

 

A korábbi évek minimalista szögletei után újra előtérbe kerülnek az otthonos, lekerekített formák. Találkozhatunk ezzel a bútorok világában és a kiegészítőkben egyaránt.

 

 

1/10-ed színes, a többi hófehér

 

A hófehéren alapuló enteriőrök a kevésbé vállalkozókedvűek fegyvere. A nagy felületek vakító alapszínével minden minta, árnyalat jól harmonizál és hangulatunktól függően gyorsan és egyszerűen változtathatunk rajta. Az eredmény mindenképpen egy üde összhatás lesz!

 

 

Réz, arany, ezüst

 

A rose gold kiszolgált minket. 2019-ben búcsút veszünk tőle és inkább a réz, arany, ezüst és ezek kevert alkalmazása lesz jelen a lakberendezésben.

 

 

Boho chic

 

Reneszánszát éli a bohém, de némi megújulást magával hozva. 2019-ben a modern és a vintage elemek keverednek minél több szín és minél több minta alkalmazásával, ami bevalljuk, az elmúlt évek minimáljához képest egyfajta felszabadult érzést és játékosságot nyújt.

 

Amiktől pedig búcsút veszünk…

 

Viszlát, rose gold!

 

Minden jót, csupasz enteriőrök!

 

Isten veletek, hideg szürkék!

 

 


Szabó Rita

enteriőrtervező, home stager

Lakberendeződ a facebookon, instagramon

Mobil: +36209707333

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Fotók: Pinterest

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(7 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449