TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Inspirációzuhatag 2020 színéhez

03
2020 jan.

 

A Pantone Color Institute színszakértői minden évben meghatározzák a következő év színét. Ezúttal egy örök divat árnyalatra esett a választásuk: 2020 színe a "Classic Blue". Belőled milyen érzéseket vált ki?

 

Az intézet szakemberei amíg eljutnak a bejelentésig, addig két alkalommal is titkos találkozót szerveznek valahol Európában, ahol különböző nemzetek csoportjaival vitatják meg a színszabványokat, a színek hatásait, amelyek az életünk minden területére hatással vannak.

Maga a cég egy kereskedelmi nyomtató cégként kezdte működését New Yorkban, az 1950-es években. Ma pedig már tervezők, virágkötők, divat területén dolgozók és más, vásárló orientált vállalkozások milliói várják a Pantone View kiadását, hogy útmutatót kapjanak a következő időszakra terméktervezés, design, divat, grafika, csomagolás, stb. tekintetében.

 

 

2020-ra a Pantone a 19-4052 kódszámmal fémjelzett „Classic Blue”-t választotta az év színének.

 

Az üzenete: „A nyugalmat, a magabiztosságot és a kapcsolatot ötvözve ez a tartós kék árnyalat rávilágít arra a vágyunkra, hogy megbízható és stabil alapot szerezzünk, amelyre építhetünk, amikor átlépjük a küszöböt egy új korszakba.”

A Classic Blue elegáns egyszerűsége az időtlenségében és tartósságában rejlik.

Figyeld meg, milyen hatással van Rád ez a szín! Érzed, ahogy elönt a béke és nyugalom érzése, már-már menedéket kínálva? Ugyanakkor gondolatainkat a koncentráció, a rugalmasság és a mérhetetlen tisztaság felé is tereli.

 

Inspirálódj a következő válogatásból és ha magával ragad Téged is ez a csodálatos árnyalat, vedd magad körbe vele és legyen egy nagyszerű éved a 2020-as!

 

Galéria:

 

Fotók: Pinterest, Pantone

 

 

Szabó Rita – enteriőrtervező, home stager

Mobil: +36209707333

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook, Instagram

 

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 27 december 2019 13:56
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449