TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Optimisták és feldobottak leszünk a 2021-es év színeitől

12
2021 jan.

Optimisták és feldobottak leszünk a 2021-es év színeitől

 

Bízunk benne, hogy a Pantone Color Institute színszakértői nem tévednek, és valóban ezek lesznek 2021 jelszavai, nemcsak a színek terén!

 

 

A színek gurui, a Pantone Color Institute szakértői minden évben meghatározzák a következő év színét. 2016 után ismét egyből kettőt is: az idei év kombinációja az Ultimate Gray (PANTONE 17-5104) és az Illuminating (PANTONE 13-0647) lettek, vagyis a nyugtató szürke és a világos napsárga.

 

 

 

Hogy miért pont ezekre esett a választás? A ragyogó és vidám sárga élettel teli, olyan, mintha a nap energiái hatnák át. A szürke ezen árnyalata pedig a szilárd és megbízható elemek jelképe, amik örökkévalóak és biztos alapot nyújtanak. Együtt pedig erőt, pozitivitást, reményt, tisztaságot, energiát sugároznak, valamint összekapcsolják a mélyebb átgondoltságot és az erő érzését.

 

 

 

Ha még emlékeztek, 2020 színe a "Classic Blue" volt, de az alábbi mém inkább tükrözi sokunk évét, mint a kék - egyébként szerintünk örök divat és csodaszép - árnyalata, amely rávilágít arra a vágyunkra, hogy megbízható és stabil alapot szerezzünk. No, hát ez aligha jut eszünkbe a tavalyi évről, ez annál inkább:

 

Forrás: Facebook

 

 

Tetszett a cikk?

 

Ajánlj másnak is bennünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értékelés:
(2 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Boldog karácsonyt!
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449