TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Ötpöttyös gyermeknevelési tippek

16
2015 jan.

 

Ezentúl nem maradunk gyermeknevelési tanácsok nélkül, hiszen Szabadkai Anna személyében egy jól ismert és hiteles szakértő osztja meg velünk rendszeresen tapasztalatait. Ismerjétek meg őt:

 

Ötpötty Játszóház gyermeknevelési tanácsai Szabadkai Annától

 

 

Szabadkai Anna vagyok az Ötpötty Kreatív Foglalkoztató és Játszóhely vezetője és itt ezen az oldalon a gyermekneveléssel kapcsolatos bizonytalanságaitok kezelője.

Huszonöt évig dolgoztam óvodapedagógusként, tehát pont huszonöt év  tapasztalat van a hátam mögött. Az óvodai csoportjaimban, és a két nagy gyermekemen már leteszteltem a gyermekek fejlődésének és a szülők működésének a szakirodalomtól néha egészen eltérő működéseit. Azt is tudom, hogy vannak elsőre megoldhatatlannak tűnő helyzetek, amelyekben szülőként jó ha valaki kiutat mutat.

 

Az élet körülöttünk pörög, nem könnyű ebben a pörgésben a kellő időben a kellő szavakat a kellő magatartást használni. Ha észrevetted, hogy valami nem jól működik az már fél megoldás, írd le és én segítek megállni neked, hogy rátalálj a megoldásra.

 

Mert azt tudnotok kell, hogy szülő és gyermek egymás számára pótolhatatlanok!

 

Üdvözlettel:

 

Szabadkai Anna

Ötpötty Kreatív Foglalkoztató és Játszóhely

Kecskemét, Nyíl u. 9/B.

Ötpötty facebook

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve: péntek, 16 január 2015 16:00
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449