TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Otthon melege \ Sáripusztán lenni jó!

22
2015 aug.

 

Barátainkkal nosztalgiázunk a „parasztreggeli” romjai felett: Vajon már öt vagy hat éve járunk-e ide, Enying közelébe erre a fantasztikus helyre pihenni, gyerekünket lovagolni látni, bicajozni, töltődni, nevetni, szalonnát sütni?!

 

 

Sáripuszta Cavaletti Vendégház

 

Lajoskomáromtól nem messze, a völgyben található ez a gondozott, lenyűgöző hely, ahol a 10 szobás panzióban minden nyáron eltöltünk 2-3 napot barátokkal, gyerekekkel. Igazi aktív kikapcsolódást nyújt a forró homokban röpizni, a közeli Sió csatornánál pecázni, vagy csak a hosszú dimbes-dombos utakon a szénabálák között kerekezni. Egyre több pincét újítanak fel a közelben, élénkül a turizmus, de mégis nyugalom uralja a tájat.

 

Sáripuszta Cavaletti Vendégház

 

A vendéglátók minden reggel helyi javakból állítják össze a reggelit: szarvasszalámi, sajt, házi sonka, finom lekvárok. Reggeli után forróbb napokon irány a Balaton, vagy bicajozás a dombokon. Kérésre lehet lovagolni, vagy parasztolimpián megmérettetni magunkat: rátermettségünket bizonyítani ostorcsapásban, talicskázásban, íjazásban. Az esti hangulatot biztosítja egy jó grillvacsora vagy a közös szalonnasütés a csillagok alatt. A hatalmas parkban kezes kutyusok, cicák, a karámokban és a futtatón lovak vesznek körül bennünket.

 

Nem lehet megunni ezt a nyugalmat

A gyerkőcök óriási területen szaladgálhatnak, rollerezhetnek szabadon, és csak akkor kerülnek elő, ha megéheznek. Igazi csapatépítő hely: nincs szükség tévézésre, csak fekszünk a fák alatt, röhögünk, társasozunk és élvezzük a nyarat. De az is előfordult már, hogy a Szilvesztert töltöttük itt: a közösségi teremben este bulit csaptunk, másnap megnéztük a befagyott Balatont, és a télen is gyönyörű környéket.

 

A szívélyes fiatal házigazdák, Szávay Balázs és felesége, Gyöngyvér várják az utazókat.

 

A olvasóinak meglepetés is jár:

 

Üdvözlőital és sütemény az érkezéskor

 

Ehhez nem kell mást tenned, csak foglaláskor írásban jelezd, hogy Kecskemét első női magazinjának olvasója vagy, és igénybe vennéd az ajándék üdvözlőitalt és süteményt.

Facebook oldalukon tudtok velük kapcsolatba lépni: Sáripuszta Cavaletti Vendégház

 

 

 Üdv, Edit

 

 

 

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: péntek, 21 augusztus 2015 16:46
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449