Ezt olvastad már? http://trendalelke.hu Tue, 28 Jan 2020 19:36:27 +0100 Joomla! - Open Source Content Management hu-hu Ezeket a ház körüli munkákat költési időszakban tilos végezni! http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3412-ezeket-a-haz-koruli-munkakat-koltesi-idoszakban-tilos-vegezni http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3412-ezeket-a-haz-koruli-munkakat-koltesi-idoszakban-tilos-vegezni Ezeket a ház körüli munkákat költési időszakban tilos végezni!

 

 

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) felhívja a lakosság, az önkormányzati és állami szervek figyelmét, hogy a költési időszak kezdete előtt, az év első három hónapjában lehet és kellene elvégezni azokat a természetvédelmi szempontból érzékeny munkákat, amik áprilistól tilosak, mert veszélyt jelentenek az állatokra, a biológiai sokféleségre.

A tapasztalatok alapján a három leggyakoribb olyan tevékenység, ami az ország lakosságát és az önkormányzatokat leginkább érinti, és a nem megfelelő ütemezés miatt évről évre visszatérő természetvédelmi és állatvédelmi problémát okoz, a következő:

 

 

Épületfelújítások kapcsán a fecskefészkek eltávolításának engedélyeztetése, végrehajtása

A tulajdonosok, kivitelezők gyakran nincsenek tisztában azzal, hogy a védett fecskéket (és denevéreket) is érintő épületmunkák természetvédelmi hatósági engedélyeztetéskötelesek, és csak a szaporodási időszak szünetében, ősztől tavaszig végezhetők el! Ezért hallani lakott fecskefészkek tömeges leveréséről nyaranta. A hatósági engedélyek kiállításakor különösen fontos lenne annak hangsúlyozása, hogy a fészkek eltávolítását követően olyan megoldásokat kell alkalmazni, amik biztonságosan akadályozzák meg a fecskék visszaköltözését a munkálatok ideje alatt!

Részletek

 

 

Sérült vagy áramütésveszélyes fehérgólya-fészkek biztonságossá tétele

A természetvédelmi oltalom alatt álló madarak fészkei is védettséget élveznek. A fokozottan védett fehér gólyák téli viharokban sérült vagy áramütésveszélyes módon, az elektromos hálózat oszlopain a vezetékekre épült fészkeinek magasító kosárra emeléséhez a megyei kormányhivatalok csak a költési időszakon kívül, március 31-ig adhatnak engedélyt.

Részletek

 

 

Fák, bokrok kivágása

A fák és bokrok kivágása sok esetben, számos okból indokolt és szükséges. A bel- és árvízkár megelőzését szolgáló csatorna- és hullámtértisztítás, az elektromos vezetékhálózat nyomvonalán túlnövő, az értékes gyepterületeket elfoglaló fás szárú vegetáció eltávolítása, visszavágása, különösen tömeges nagyságrendben, jól tervezhető és ütemezhető az őszi-téli időszakra. Ezért indokolatlan, a természetvédelmi és állatvédelmi törvénybe ütköző a munkákat a madarak költési időszakára hagyni.

Részletek

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Köz - tér Tue, 28 Jan 2020 10:32:43 +0100
A legszórakoztatóbb farsangi programok Kecskeméten http://trendalelke.hu/index.php/bestof-blog/item/3410-a-legszorakoztatobb-farsangi-programok-kecskemeten http://trendalelke.hu/index.php/bestof-blog/item/3410-a-legszorakoztatobb-farsangi-programok-kecskemeten A legszórakoztatóbb farsangi programok Kecskeméten

 

 

 

Farsangi táncest

 

Helyszín: Hírös Agóra Ifjúsági Otthon, Kossuth tér 4.

Időpont: 2020. január 31., 19:00–22:00

 

“Öltözz jelmezbe, húzz álarcot és táncolj velünk! A társastáncok és latin táncok kedvelőinek farsangi táncestet tartunk. Lesz: jelmezverseny, táncverseny, közös táncoktatás. Természetesen társastáncok, latin táncok, disco-fox zenéire építve.”

Házigazda: Step&GoTáncklub, Polyákné Nagy Enikő tánctanár

 

 

Nők a csúcson: Farsang

 

Helyszín: Benkó-domb

Időpont: 2020. február 6., 16:00–17:00

 

"Februárban farsangi jelmezben, bohókás hangulatban hívunk és várunk benneteket a csúcsra! A jelmezt ne aggódjátok túl, megteszi egy papírból készített korona, kimaradt hosszú szoknyából készített palást, sapkára húzott nyuszifül, de akár lehet Miki sapi is vagy egy vicces szemüveg, kalap! A beöltözés nem kötelező, de melegen ajánlott (feltehetően hideg idő várható), aki beöltözik, és előre jelzi a részvételi szándékát, azt megajándékozzuk egy Család-és Karrier PONT-os tollal.

A legjobb jelmezre a "csúcson is onlányok" szavazhatnak és a legtübb szavazatot kapó ajándékot kap a Tupperwareval Egyszerűbb jóvoltából.

Gyerkőcöket is nyugodtan hozzatok!

PROGRAM:

 • 16:00-kor gyertek, találkozzunk a DOMB Nyíri úti bejáratánál, egy padnál
  Ott gyors helyszíni jelenléti aláírás lesz, előzetes regisztrációra is van lehetőség, megköszönöm, ha előre jelölitek részvételi szándékotokat itt
 • 16:10-kor indulunk fel a dombra.
 • A dombetetőn szavazunk, ajándékozunk, nevetünk, sztorizunk, szelfizünk.

Szeretettel várlak benneteket a kecskeméti Család és Karrier PONT csapata nevében: Sziszi"

 

 

Farsangi vigadó - Táncház

 

Helyszín: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, Deák Ferenc tér 1.

Időpont: 2020. február 8., 16:30–23:30

 

Program:

 • 16:30 – 17:15 Csimota topogtató (2-4 éveseknek):
  ölbéli játékok, topogtatók
  Közreműködik: Böde-Harkai Csilla
 • 17:00 – 19:00 Aprók tánca:
  Tánctanítás: somogyi játékok, farsangi népszokások felelevenítése
  Táncmesterek: Böde István, Böde-Harkai Csilla
  Kézműves foglalkozás: bohóc készítése
  Vezeti: Barcsikné Tercsi Ibolya népi játszóházvezető
 • 19:00 – 20:00 Ifjúsági táncház
  Tánctanítás: moldvai
 • 20:00 – SUTTYOMBA ZENEKAR KONCERTJE
 • 20:40 – Felnőtt táncház:
  Tánctanítás: szatmári, szilágysági széki, székelyföldi, kalotaszegi, mezőségi, stb. táncrendek
  Táncmesterek: Böde István, Böde-Harkai Csilla, Molnár Máté, Schaáf Gábor, Márkli Zsuzsanna
  Közreműködik: Suttyomba Zenekar

Házigazda: a Kecskemét Táncegyüttes, valamint a Tűzön-Vízen Át Egyesület

Belépődíj: 500 Ft. Jegyek a helyszínen kaphatók!

 

 

Colors Farsang

 

Helyszín: Naés?, Kéttemplom köz 9-11.

Időpont: 2020. február 8., 22:00–5:00

 

"Farsangi mulatság természetesen nem maradhat el álarcok, maszkok és jelmezek nélkül, így mindenkit ösztönzünk ezek használatára, így még színesebb és még különlegesebb lesz a Colors Farsang. Egyből a tiéd egy welcome drink, ha beöltözve jössz hozzánk."

Dj-k: Voice & Nob!k

 

 

Nemzetek fánkjai

 

Helyszín: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola, Énekes u. 120.

Időpont: 2020. február 9., 15 óra

 

A farsang olyan fánk nélkül, mint a karácsony szaloncukor nélkül, a Forma 1 Schumacher nélkül vagy a havas út hókotró nélkül. Egyszerűen furcsa és érthetetlen. Nem is biztatnánk arra senkit, hogy nekivágjon a báli szezonnak anélkül, hogy készítene, vagy jobb híján ENNE e fantasztikusan finom, ám de cseppet sem diétás desszertből. NEMZETEK FÁNKJAI programunkon francia, görög, magyar, cseh és olasz fánk csodákat készítünk.

Fánk repertoár:

 • Pezsgőkrémmel töltött csokis francia
 • Olívaolajos görög
 • Burgonyás olasz
 • Cseh tarkedli
 • Égetett tésztás sajtos

Vezeti: Rigóné Vásárhelyi Anita

Részvételi díj: 9900 Ft, jelentkezés

Ételallergiával kapcsolatos megjegyzést kérik a jelentkezéskor feltüntetni.

 

 

Farsang újrasárgában

 

Helyszín: Ötpötty, Nyíl utca 9/B

Időpont: 2020. február 14., 17:00–18:30

 

Hozzátok a mosolyaitokat, no meg a jelmezeket és a táncos lábaitokat! A szalagos farsangi fánkra a vendégeink vagytok! István bácsi Mosolyra hangol mindenkit.

Ne felejtsd! A sárga buli, mindig jó, és már van hozzá sárga dalunk is. Gyere citromsárgában, vagy legyen rajtad valami ami citromsárga. Persze a kérdés: Miért a citromsárga? Aki valaha is belépett már sárga szobába, az tudja, hogy a sárga nevettet. A sárga automatikusan vidám, napsugaras jókedvre derít. Ám - és ezt kevesen tudják - tesztek bebizonyították, hogy javítja a gondolkodást. Hogyan? A ragyogó szín aktiválja agyunk vizuális központját. Ami sárga, azt megnézzük, és már meg is jegyezzük. HÁT EZÉRT!

Belépő: 2500 Ft/ család

Előre bejelentkezés szükséges: 30-6764345

 

 

Karneváli hangulat a Granada Hotelben

 

Helyszín: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel, Harmónia utca 23.

Időpont: 2020. február 21.

 

Lesz minden, mi szem-szájnak ingere:különlegesebbnél különlegesebb jelmezek, ínycsiklandozó ízek, élő zene.

Érkezés: 19:00 órától

Vacsora kezdete: 20:00 óra

A hangulatért a Veracruz zenekar lesz a felelős, akik 70- 80- és 90-és évek zenéit fogják játszani.

Svédasztalos vacsorával a részvételi díj: 5990 Ft/fő

Bővebb információ, ajánlatkérés és foglalás: info@granadahotel.hu, 06-76/503-130

 

 

7. Farsangi jelmezes Jótifuti

 

Helyszín: Belváros

Időpont: 2020. február 22.

 

Program:

 • Gyülekező a 0 kilométerkőnél, 9.30-tól
 • Rajt:10.30-kor

“Programunk az előző évekhez képest változatlan: a "Szerpentin futás" és az azt követő "Palacsinta party" után akiknek még van kedve, ideje, velünk tarthat az Arborétumba 3,6,9 km.-t futni, a bringás szekciónk pedig teker majd egyet. Pontos infókat a helyszíni tájékoztatás során kaptok majd.

Akiket várunk: nemre és korra tekintet nélkül; felkészült sportolókat és amatőröket, abszolút kezdőket, újrakezdőket, futókat, nordicosokat, családokat – gyerekestül, bringásokat (sokat...sokat...sokat... ez a kecskeméti visszhang volt...), gyalogbékákat, kerekesszékeseket, fogyatékkal élőket, rollereseket, görkorisokat és gördeszkásokat és akik most nem is jutottak eszembe!

Amit hozz magaddal: jelmez, síp, dob, nádihegedű, trombita és mindenféle hangicsáló eszköz, és egy kis (sok) palacsinta, süti, fánk, forró tea, Kölyök pezsgő…, amit a futás végén jókedvvel elfogyasztunk.

SEGÍTŐK jelentkezését is várjuk, akik a RAJTHELYEN MARADNAK, FOTÓZNAK!

 

Amit tudnod kell!

 • a futáson való részvétel egyetlen kritériuma: legyél jelmezben!
 • nincs nevezési díj,
 • mindenki a saját felelősségére vesz részt!
 • az útvonal nem lesz biztosítva, nincs a forgalom elől elzárva, mindenki köteles a KRESZ szabályait betartani,
 • lassú tempóban futunk, mindenkit megvárunk,
 • nem futóverseny, ahogy azt a Jótifuti eseményein megszokhattad,
 • jöhetsz akkor is, ha nem futsz, csak szurkolni szeretnél a lelkes résztvevőknek, fotózol, vagy csak segítesz nekünk,
 • elfogadod, hogy az eseményen kép és videofelvétel készülhet rólad, és az nyilvánosság előtt megjelenhet.

 

HA VAN OTTHON még használható sportcuccod (cipők, teremcipők, tornacipők, technikai mezek, roller, sportjátékok...) hozd el magaddal, mert egyesületünk gyűjti, és rászoruló gyermekeknek eljuttatja!

 

NEVEZÉSI FELTÉTELEK: 10 palacsinta/fő

Útvonalak:

 1. A 0 km kőtől elfutunk az ÉZI-ig, és onnan vissza a rajthelyre. Tehát egy farsangi szerpentint futunk, ami kb. 2.5 km.
 2. A kicsiny gyermekek, kerekesszékesek és a görkorisok külön csoportban mennek majd, kisebb körön: a 0 km kőtől a kicsik elballagnak a körforgalomig, ott átmennek a túloldalra, bevárják az ÉZI felől érkező csapatot, majd együtt vonulunk be a Főtérre.

ITT A FARSANG, ÁLL A BÁL, A JÓTIFUTI TÉGED VÁR!


Nézz vissza később is, mert amint értesülünk további farsangi programokról, bővítjük vele a listánkat!


Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Programok Mon, 27 Jan 2020 12:57:46 +0100
Heti mottó http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/3406-heti-motto http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/3406-heti-motto Heti mottó

 

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Női percek Mon, 27 Jan 2020 10:23:30 +0100
Újabb szupernagyik kerestetnek Kecskeméten http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3404-ujabb-szupernagyik-kerestetnek-kecskemeten http://trendalelke.hu/index.php/koz-ter/item/3404-ujabb-szupernagyik-kerestetnek-kecskemeten Újabb szupernagyik kerestetnek Kecskeméten

 

 

"Szuper Nagyszülő - Idősödő emberek felkészítése családtámogató szerepre"

 

A CédrusNet Egyesület 70 órás képzésére 50 év feletti kecskemétiek jelentkezését várják, akik korszerű ismeretekkel kívánják felfrissíteni tapasztalataikat, majd pótnagyi feladatot szeretnének vállalni.

 

Jelentkezési határidő: 2020. február 5.

Jelentkezés benyújtása: személyesen (Kecskemét, Kápolna u. 24.) vagy e-mailben (kapcsolat@cedrusnet.hu)

 

Jelentkezési feltételek:

 • legalább középfokú végzettség (szakirányú munkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium)
 • felhasználói szintű számítógépes ismeretek (pl. szövegszerkesztés) és aktív internethasználat (Facebook, keresők, levelezés)
 • büntetlen előélet
 • egészségügyi alkalmasság (nincs fertőző betegsége)
 • részvétel a felvételi beszélgetésen

 

A tanfolyamon való részvétel feltételei:

 • megfelelés a felvételi beszélgetésen
 • a tanfolyam díjának, illetve első részének befizetése

A tanfolyam költségének jelentős részét Kecskemét Önkormányzata vállalja, a hallgatók által fizetendő részvételi díj: 12 500 Ft/fő, amely két részletben is fizethető. A városi támogatás fejébena végzett hallgatók 10 óra önkéntes munkát vállalnak a CédrusNet által megadott szervezetek valamelyikénél.

 

A tanfolyam indulása: 2020. február 22.

 

További információ: Gehér Éva (20/913-9220, kapcsolat@cedrusnet.hu)

Személyes tájékoztató

 • CédrusNet Kecskemét Iroda, Kecskemét, Kápolna u. 24.
 • 2020. 02. 03., 15:00

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Sárdi Barbara) Köz - tér Thu, 23 Jan 2020 11:59:14 +0100
Itt a báli szezon, nyakunkon az esküvő idény, de mit vegyünk fel!? http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/3403-itt-a-bali-szezon-nyakunkon-az-eskuvo-ideny-de-mit-vegyunk-fel http://trendalelke.hu/index.php/szombat-eletmod-szepseg/item/3403-itt-a-bali-szezon-nyakunkon-az-eskuvo-ideny-de-mit-vegyunk-fel Itt a báli szezon, nyakunkon az esküvő idény, de mit vegyünk fel!?

 

 

Trendalelke.hu: A 80-as években, aki divatosan szeretett volna öltözni, de híján volt nyugati rokonoknak, az varratott. Most meg divatkánaánban élünk, 2 hetente új kollekció rúgja ki a régi árut a fast fashion boltokban. Manapság mit varrat magának egy kecskeméti hölgy?

Nagy Ágnes: Menyasszonyi ruhára nagy igény mutatkozik. Azt vallom, a kölcsönzési árból ki lehet hozni egy egyedileg varrt menyasszonyi ruhát, amely így tényleg páratlan és örök emlék lesz.

 

Az egyediség a legfőbb motiváció?

Sokan emiatt fordulnak varrónőhöz, illetve jelentős azon hölgyek száma is, akik kilógnak a konfekcióméretekből, és az alakjukhoz megfelelő ruhát szeretnének viselni. Ilyenkor többnyire rám bízzák a fazont, a lényeg, hogy előnyösen mutasson rajtuk.

 

 

Mihez lehet kezdeni később egy menyasszonyi ruhával?

Sokszor hallom az aráktól, hogy “majd levágjuk rövidre, és akkor újra és újra felveszem”. Ez sosem történik meg.

 

Az USA-ban és Kanadában igen népszerűek az esküvői öltöztetős műsorok, van olyan különkiadás, amelyben az ara édesanyjának egykori menyasszonyi ruháját alakítják át. Te találkoztál már ilyen felkéréssel?

Még nem volt rá példa. Most viszont együtt dolgozom egy kölcsönzővel, ahol rengeteg régi ruha vár felújításra, úgyhogy kicsit belekóstolok ebbe a műfajba. Csodaszépek a régi ruhák, de jelenlegi formájukban már nem divatosak. Bízunk benne, hogy egy kis ráncfelvarrással újra tündökölnek majd.

 

 

Mi mindent varratnak még nálad?

Öltöztetek örömanyákat és koszorúslányokat is. Szeptemberben lesz a fiam esküvője, ez új kihívás nekem: a fiam ragaszkodik hozzá, hogy az öltönyét már én készítsem, így most az öltönykészítést tanulom. Estélyi ruhákat szintén készítek, de sajnos sokkal kevesebbet, mint szeretnék. Emellett kosztümöket, egyszerűbb ruhákat varrok, bármit, amit a vevő kitalál.

 

Tudsz egy átlagos árat mondani például estélyi ruhára?

Ez számos tényezőtől függ. Az anyagok ára rendkívül eltérő, vegyük például a csipkét: a francia csipke métere 60-70 ezer Forint, de 10-20 ezer forintos csipkéből is lehet szépen dolgozni. Ugyanez igaz a selyemre is: a hernyóselyem 10-20 ezer Ft között mozog, de kapni selymet 3 ezerért is, ami nagyon hasonló. Természetesen az sem mindegy, mennyi anyagra van szükség. Persze nem kell azt gondolni, hogy megfizethetetlen és luxus kategória varratni magunknak egy estélyi ruhát, 100 ezer alatti összegből is kihozható. Általában az ár szól a hölgyeknél az egyedi, varrott ruhák ellen, hiszen Kecskemét kis város ahhoz, hogy egy szezonban többször vagy egymást követő évben ugyanazt a ruhát fel tudják venni. Viszont már volt ellenpélda: varrtam egy igazi báliruhát - egy nagy szoknyát, hozzá pedig egy bodyt. Később a szoknyát egy másik felsőrésszel esküvőre is fel tudta venni a hölgy. Éppúgy igaz ez a kétrészes menyasszonyi ruhákra is: például egy ekrü bodyt egy új szoknyával nyugodtan lehet máskor is viselni.

 

 

Mennyi idő alatt készül el nálad egy ruha?

Ez attól függ, mennyire bonyolult. Pár naptól akár egy hétig is elhúzódhat a készítés.

 

Mi az idei trend a báliruhákat tekintve?

Én erre azt szoktam mondani, mindenki abban a legdivatosabb, ami jól áll neki színben, anyagban, fazonban. Persze így is divatossá tehető egy-egy részlettel. Idén az év színe a kék lett, ami az én szívemnek nagyon kedves.

 

 

Alapvetően nagyon szereted a színeket, igaz?

Nem preferálom, ha valaki csak feketében gondolkodik, hacsak nem követeli meg szigorúan a dresscode.

 

A protokollosok szerint a fekete, sötétkék, burgundi, sötétbarna, smaragdzöld való báliruhának.

Igen, tehát azért még az etikett szerint is van mozgásterünk a feketén túl. Szerintem ha valaki színes ruhát választ, azt üzeni vele, hogy foglalkozott a megjelenésével. Persze egy nagyon elegáns fekete ruhát is fel lehet dobni kiegészítőkkel, hogy kissé megtörjük a komolyságát.

 

 

Ha bemegy valaki egy ruhakölcsönzőbe, ott a kész ruhát tudja magán vizslatni. Ezzel szemben, ha varrónőre bízza a készítést, sokáig csak félkészen tudja felpróbálni, sokára látja a végleges formát. Ehhez azért kell bizalom.

Tavaly elő is fordult egy kényes helyzet ennek kapcsán: egy menyasszonyom lefotózta magát a félig kész ruhában, és igencsak megkritizálták a családtagok, barátok. Ebből tanulva nem érdemes a kész állapot előtti munkafázisokat megörökíteni. A vevőnek bizalmat kell szavaznia nekem, hiszen én már előre látom a végeredményt, ő pedig nem. Ennek ellenére mindig biztatom a hölgyeket, nyugodtan szóljanak, ha valami nem tetszik nekik, hiszen a kész ruhán már sokkal nehezebb változtatni. Sokat segít, ha a vevő már az első pillanattól kezdve rám bízza magát. Gyakran jönnek konkrét elképzeléssel, hozzák a magazinokban talált képeket. Egyből látom, hogy az vajon jól fog-e állni neki is vagy csak a 180 cm magas, 50 kilós modellen mutat. Nem rejtem véka alá a véleményem, mindig őszintén elmondom, mi az, ami számára előnyös és mi nem az.

 

Mióta foglalkozol ruhakészítéssel?

Nem ez az eredeti szakmám, de már 16 évesen is varrogattam magamnak és a barátnőmnek anyukám régi, szovjet varrógépével. Volt egy osztálytársam a kereskedelmi suliban, aki jól tudott varrni, én pedig ügyesen kötöttem abban az időben, és megtanítottuk egymást a trükkökre. Hivatásosan az első gyermekem születése után kezdtem ruhajavítással foglalkozni. Az egy igen fáradságos műfaj, folyamatosan érkeztek az vevők, nem is igazán tudtam emiatt az üzletemben dolgozni. 30 évesen álltam neki a ruhakészítői, divattervezői szakma elvégzésének. Most otthon varrok, az üzletem csak az ügyfélfogadás helyszínéül szolgál. Így tudom fenntartani az alkotáshoz szükséges kreatív miliőt.

 

 

Neked milyen álmaid ruhája?

Az apropó ugyebár adott, a fiam esküvője, abban is biztos vagyok, hogy én magam varrom majd - a második menyasszonyi ruhám is magamnak készítettem -, de még nem igazán gondolkodtam rajta. Most egy hosszú, sötét fukszia színű ruhát vizionálok.

 

A kislányod élvezi, hogy az anyukája bármilyen ruhát megvarr?

Természetesen! Az esküvő kiállításokon mindig részt vesz, többször átöltözik, imádja a ruhákat. De ez nemcsak a 10 évesre, hanem a 29 éves lányomra is igaz. A kislányom kacérkodik is a divattervezői szakmával.

 

 

Mennyiben nehezíti a helyzeted, hogy Kecskeméten és nem a fővárosban munkálkodsz?

Dolgozom rajta, hogy a hölgyek észrevegyék, nem kell felutazni Pestre, itt is elkészíthető az a ruha, amit elképzelnek maguknak.

 

 

 

Ági Design - Nagy Ágnes ruhatervező

Kecskemét, Wesselényi utca 3.

(30) 475 6115

Facebook oldal

 

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

]]>
info@trendalelke.hu (Pajkó Andrea) Női percek Thu, 23 Jan 2020 10:51:50 +0100