TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Izmos kockahas: túl szép, hogy igaz légy?
12
2014 ápr.

Izmos kockahas: túl szép, hogy igaz légy?

Itt a tavasz, jön a nyár, szóval ismét megpróbálok formába lendülni a nyári bikiniszezonra. A tavalyi kísérlet eredménye + 4 kg volt. Remélem, idén sikeresebb leszek…

Nem hiszek a csodaszerű fogyásokban, varázslatos kapszulákban, fogyasztó italokban, amiket elég gyakran látni a neten. A mai gyöngyszem: Adj le 5 kg zsírt a hasadból 6 nap alatt! Ez egy intelligens kapszula: csak a hasadból, pont 5 kilót, pont 6 nap alatt fogsz fogyni. Pár száz agymosó sorral lentebb azt ígérik, 4 hét alatt 14 kilót adsz le. Mindez kamu honlapon álságos felhasználói véleményekkel csak 10 ezer forintért.

És miben hiszek? Az életmódváltásban = heti többszöri mozgás + egészséges, személyre szabott étrend.


Nálam a mozgás a kritikus pont. Mindig van indokom, hogy elnapoljam: fáj a fejem; rossz idő van a futáshoz; nem ér időben haza a párom; túl szép az idő, hogy egy teremben gyötörjem magam; unom már a régit.
Általában 1-1,5 havi kísérletezés után mindig abbamaradt mozgás-projekt. Nem szerettem meg az alakformáló ugri-bugri tornákat. Az egyetlen tartós vállalkozásom az Etka-jóga volt, amire kétoldali idegszál-becsípődés miatt kezdtem el járni és a lelkesedésem kitartott 1,5 évig, a második kislányom születéséig. A szülés után 1,5 évvel már nagyon kellett volna testemnek-lelkemnek a mozgás, de az Etka-jógánál valami dinamikusabbra vágytam. Az X-bodyt kipróbáltam 4-5 alkalommal, de hiába volt bérletem, nem vonzott tovább. Egy alkalommal teszteltem a Vibro-Trénert is, de kirázta a lelkem: 1 napig fájt tőle a fejem és hányingerem volt.

Aztán egy ismerősöm a flabélos és oto chili kombinációját ajánlotta. Nem lelkesedtem, semmi kedvem sem volt a hányós-fejfájós kombinációhoz. Az ismeretségünkre való tekintettel mégis rászántam magam egy próbára. Azóta már több bérletet vettem.

 
A lényeg:

 Oto chili edzőgép

Oto chili edzőgép

 

Mire hat?

Egyszerre edzed vele a hasad és a derekad, a comb- és fenékizmodat, kar-, váll- és hátizmodat.

Időtartam: 5 perc

Feladat:

Térdek felhúzása a mellkashoz a gép szivacsos görgőinek segítségével. Csak ennyi és csak 5 perc? Először próbáld ki, aztán véleményezd. Ha kapsz levegőt...

 
 

 flabélos edzőgép

 Flabélos vibrációs edzőgép

 

Mire hat?

  • Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izomösszehúzódás történik.
  • Növekszik az izomerő  és izomtónus.
  • Csökkenti a cellulitist.
  • Javítja a vérkeringést és az emésztést.
  • Ruganyosságot biztosít.

Időtartam: 10 vagy 20 perc

Feladat:

Kezdetben csak állsz a gépen 10-20 percig, és "vibrálsz". Ha már edzettebb vagy, különböző testrészeket erősíthetsz gyakorlatokkal: kar, hát, has, fenék, comb.

Tapasztalatom:
Csodák továbbra sincsenek, mert megfelelő étrend nélkül egyetlen géptől sem lehet lefogyni. Viszont heti egy-két kilengéssel megtartott diéta és heti 3 x 15 perc oto chili & flabélos mellett észrevehetően laposodott a hasam, erősödött a has-, comb- és karizmom.

A napi ajánlott 30 perces testmozgást kiválthatod vele a a rohanós hétköznapokon, de ha szeretsz (dinamikusan) mozogni, akkor kell még neked más edzés is mellé. Én kiegészítésképp Pilatesre kezdtem el járni (erről még írok majd), mert úgy érzem, a hátamnak kell a gerinctorna. És ha végre rászánnám magam a heti egyszeri fél órás futásra, akkor érezném teljesnek a heti testmozgást.

 

Ha olvasnál még a témáról:
Flabi Zóna, Kecskemét

Mediwell Kft., a gépek magyarországi forgalmazója


Te kipróbáltad már az oto chilit és a flabélost?

Utoljára frissítve: szombat, 12 április 2014 18:23
Értékelés:
(10 szavazat)
Tovább a kategóriában: Heti mottó »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449