TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Izgalmas önismereti utazás: Festő coaching

19
2015 okt.

Izgalmas önismereti utazás: Festő coaching


Kreatív és lélekbúvár kecskeméti lányok és asszonyok! Hallottatok már a Smaragdliget Festőszalonról? A héten Gutai Márti coach és Vincze Iza grafikus Festő-coachingra vár benneteket a mesék világába: Mesék és könnyed, felszabadult akvarellfestés, s nem utolsósorban: TE… Mi az összefüggés? Itt a lehetőség, hogy megfejtsd a rejtélyt!Smaragdliget Festőszalon: MESEPALETTA

2015. október 22. 17.30-20.30 óra

Kecskemét, László Károly u. 16.


Az ecset és mese segítségével izgalmas felfedezőútra indulhatsz, hogy találkozz a mesék erejével, szépségével és titokzatos mélységével, miközben megtapasztalhatod az alkotás örömét, és számtalan egyéb élményt, tudást szerezhetsz önmagaddal kapcsolatban is.

Gondolkodtál már azon, hogy személy szerint Neked mit tanítanak egyes mesék? Előfordulhat, hogy mesehallgatás közben magadra ismersz valamelyik szereplőben, és a mese képeivel való munka hatalmas energiát szabadít fel. Amikor úgy lépsz a mesék világába, ahogy eddig még nem tetted, akkor új ismeretek, lehetőségek tárulnak eléd.

Elsajátíthatsz egyszerű akvarellfestési technikákat, melyek segítségével kezdő piktorként is könnyen szépet alkothatsz, és elkészült festményedet festővásznon haza is viheted. Az inspiráló meséken kívül barátságos társaság (kis létszámú csoport) vár majd, emellett egy festőművész és egy coach segítségére is számíthatsz.

Részvételi díj: 5.200 Ft, minden kellék és szakavatott segítség a rendelkezésedre áll majd.


Jelentkezés Gutai Mártinál:

  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +3670-3368594
  • smaragdliget.hu

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: hétfő, 19 október 2015 13:29
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449