TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Téli/tavaszi kabátmustra Kecskeméten
05
2016 febr.

Téli/tavaszi kabátmustra Kecskeméten

Téli/tavaszi kabátmustra Kecskeméten Fotó: Pinterest

 

A héten szétnéztünk a központi üzletekben, hogy feltérképezzük a kabát kínálatot, tippekkel szolgálva Nektek. Lehet-e Kecskeméten jó áron télikabátot venni? Mi lesz az új tavaszi trend? Utánajártunk.

 

A tavaszi kabátok már kitúrták téli társaikat

 

A nagy téli leárazásoknak már csak a New Yorkerben van nyoma, másutt legfeljebb egy-egy darab nem talált gazdára a zimankóban. A kevéske maradék azonban annál tekintélyesebb árzuhanáson ment keresztül pédául a Promodban. A New Yorkerben még bőven lehet válogatni a vastagabb szövetkabátokból és dzsekiből, a legolcsóbb darabok 4.700 Ft-tól indulnak.


A tavaszi kollekcióval erősítenek inkább a boltok, noha február elején még a legtöbb kabátka igencsak korai. Hiába süt a nap és csicseregnek a madarak, sajnos még szükség van a melegebb holmikra. Aki viszont időben be szeretne újítani egy kabátot az új szezonra, egyelőre bő kínálatból választhat, már ami a méretet illeti.

 

Ritka fazon, de nekünk tetszik: egysoros gombolású ballonkabát 13 ezerért

 

Ilyen is van: kék ballonkabát 11 ezerért

 

Se gomb, se cipzár, de dögös, fehér kabátka 15 ezerért

 

Nem fog el a „bőség zavara” érzés

 

Apropó, kínálat. Noha fellelhetők a ballonkabátok, bőrdzsekik és velúr társaik, sportosabb, steppelt anyagú és buklékabátok, a mozgásterünk mégis szűk: sok az átfedés az üzletek között. Minimális szabás- vagy színbeli különbséget érzékelni csak, a séma legtöbbször ugyanaz. Az anyagok minőségét tekintve viszont vannak eltérések.


A H&M-ben találhatsz magadnak motoros kabátot és bomberdzsekit is. Felkapottak a cipzár, gomb és patent nélküli kabátok különféle hosszúságban, egyszerű sötét színtől a feltűnő mintásig, szinte az összes üzletben.

 

 

Divatszín lesz a keki  rózsaarany cipzárral 13 ezerért

 

Sok a sötét szín

 

A Promodban és az Orsayben hiányoltuk az igazán üdítő, tavaszi színeket. A New Yorkerben ellenben tavaszünnep van, világos és virágos kabátok lógnak az akasztókon. A H&M-ben majdhogynem megszólalásig hasonlító keki cargo dzsekiket is láttunk, de máshol is visszaköszönt ez a szín.


Körülbelül egy óra alatt bejárhatók a Malom Központ fast-fashion boltjai, de érdemes szemügyre venni a Tesco F&F kínálatát is, ahol szokás szerint néhány ezer forinttal olcsóbban kaphatók az említett üzletekben látott darabok hasonmásai. Persze van egyedi is, például 2016 egyik színében: a rózsakvarc vonzza a tekintetet az egyik kabátra.

 

Tavaszi életérzés 11 ezerért

 

Barackszínben is pompázhatunk 12 ezerért

 

Az egyik legvidámabb darab 15 ezerért


Nem fogjuk bánni, ha az elkövetkezendő hetekben érkeznek még kabátok, hogy bővüljön a kínálat, de azért már most is tudtunk volna választani stílusunkhoz és alkatunkhoz illőt.

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: péntek, 05 február 2016 14:07
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449