TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ A nyaralás alatt is csinosan! Íme a lista a pakoláshoz:
12
2016 júl.

A nyaralás alatt is csinosan! Íme a lista a pakoláshoz:


Nyaralás előtt sokunknak gondot okoz a pakolás: mit és mennyit csomagoljunk be. Attól függetlenül, hogy hova és mennyi időre megyünk, nem kell magunkkal vinni az egész ruhatárunkat. Első lépésként készítsünk egy listát a ruhadarabok, kiegészítők és egyéb dolgokról, nagyon sokat segít!

 


Az első, ami nekem mindig eszembe jut, hogy milyen ruhadarabokat pakoljak. Bárhova utazunk, fel kell készülni a szeszélyes időjárásra. Természetesen az is szempont, hogy milyen nyaralást tervezünk: passzívat, amikor naphosszat a strandon vagyunk, vagy aktívat, amikor betervezünk egy-két túrázós, városnézős napot. Mindig csak a legszükségesebb darabokat vigyük magunkkal. Nem árt esetleg arra is gondolni, hogy egy külföldi nyaralásnál biztosan több mindennel térünk haza, tehát ne tömjük meg már odafelé a bőröndünket.  Érdemes jól variálható alapdarabokat becsomagolni.

 

  • Felső: pólók (sportosabb, csinosabb, egyszerűbb) - mindennel lehet párosítani
  • Nadrág, szoknya: farmer rövid, hosszú nadrág, leggings - ezek jól variálhatók
  • Pulóver, kabát:  legyen egy csinosabb, egy lezserebb és egy farmerkabát, esetleg egy esőkabát
  • Ruha: laza, ami jól variálható egy szép cipővel, vagy sportossal
  • Cipők: tornacipő, papucs, szandál, egy magasabb sarkú (de kényelmes)
  • Táska: hátizsák, strandtáska, clutch estére
  • Kiegészítők:  öltöztetnek, ezért érdemes erre is figyelni
  • Fürdőruha: vigyünk legalább kettőt, csak figyeljük arra, hogy egyforma legyen a szabása (napozásnál fontos, hogy a pántok kb. egy helyen legyenek) Strandra érdemes még kalapot, strandkendőt vagy strandruhát vinni.

 

A csomagolást úgy lehet elkezdeni, hogy amit már el tudunk pakolni (tehát már nem lesz rá szükség otthon), azt azonnal el lehet rakni, akár 3-4 nappal hamarabb is. Amit még használunk az indulás napján, csak azok maradjanak ki az utolsó pillanatig. Mellé kell készíteni a csomagolólistát, amit bepakoltunk, már ki is húzzuk. Minden családtagnak érdemes külön listát írni, akkor biztosan nem marad otthon semmi.

Íme egy kis segítség, hogyan válogassuk össze a ruhatárunkat:

 

 

 

 

 

 

 

Máté Ildikó

 

Minden érdekel, ami kicsit rendhagyó. Gyermekkorom óta mindig a kreatív dolgok vonzottak. Tanultam kötni, horgolni, hímezni, varrni, sokat rajzoltam, nagyon szeretek főzni. A kreativitásom ellenére diákkoromban nem döntöttem úgy, hogy művészi pályára megyek.

Közgazdász végzettségem mellé kerestem egy sokkal önkifejezőbb szakmát, és így kerültem közel 2 éve a stílustanácsadáshoz. Neves stylistok mellett figyelhettem meg a kulisszatitkokat, országos rendezvényeken adtam már stílus tanácsokat, terveztem kirakatot, divatfotózásokon vettem részt. Egyéb eseményekre - mint foodstylist party - szendvicseket készítek.

 

Stílustanácsadóként hiszem azt, hogy az ember legnemesebb feladata az életben az, hogy segítsen másoknak, akik rászorulnak a segítségre. Megtisztelő, ha mások beengednek az életükbe, ha csak néhány órára is. Nincs annál nagyobb öröm, hogy szárnyra kap önbizalmuk, amely egy-egy tanácsadás hatására kialakul a hölgyekben. Legújabb ismeretem a Theta Healing módszerével a tanácsadások során a lelki és testi bajok megoldására is próbálok segítségükre lenni.

Tetszett, amit olvastál?

 

Iratkozz fel e-magazinunkra,

csatlakozz facebook oldalunkhoz,

és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: szerda, 13 július 2016 12:55
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449