TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ A strandkendő öltöztet, szó szerint! Videótippekkel!
14
2016 júl.

A strandkendő öltöztet, szó szerint! Videótippekkel!

Forrás: www.etsy.com Forrás: www.etsy.com

 

Egy mozdulattal magunk köré tekerhetjük a kedvenc strandkendőnket és máris indulhatunk a strandra! A színek és minták tárháza végtelen, mint ahogyan a megkötési technikák is, így változatos lehet a megjelenésetek akkor is, ha a bőröndben helyszűke van és nem tudjátok magatokkal vinni az összes nyári favorit szetteteket. Egy másik előnye a strandkendőnek, hogy viselése igazán komfortos, hiszen lenge, jól szellőző, így kiváló választás a hőségben.

 

Amikor éppen nem fürdünk vagy napozunk, csak sétálnánk egyet a vízparton vagy beülnénk egy italra valahova, de nem akarunk teljesen felöltözni, csak egyszerűen körbetekerjük magunkon és kész is! Nem utolsó sorban az idomainkat finoman kendőzi a nyár legpraktikusabb ruhadarabja.

A strandkendő, vagyis pareo kiválasztásánál tartsd szem előtt, passzolnia kell a fürdőruhádhoz, hogy igazán sikkes és igényes legyen a megjelenésed. Sok fürdőruhagyártónál már szettben is meg tudod vásárolni a kettőt. Ne feledd azonban, hiába divatos valami, ha nem illik az ízlésvilágodhoz, egyéniségedhez. Olyan mintát és színösszeállítást válassz, amit szívesen fogsz viselni! Nem kötelező mindenkinek hivalkodó színekben pompáznia a strandon! Ugyanez igaz az alkatunkra is, saját idomaidnak megfelelően kösd meg! Mivel sokféleképpen variálható, előnybe tudjuk helyezni szép dekoltázsunkat, ugyanakkor el tudjuk például rejteni, ha csípőben erősebbek vagyunk a vágyottnál és így tovább.

A pareo színét, mintáját tekintve, tavalyhoz hasonlóan 2016-ban is hódít a virág- és trópusi minta a pasztell színektől a harsány árnyalatokig. Bevállalósabbaknak jöhetnek az állatos darabok is! A geometriai minták ugyanúgy trendik, mint a visszafogott, letisztult színvilágú változatok.

Apropó, pareo! Tudtátok, hogy eredetileg Tahitin és a Cook szigeteken hordták először a hölgyek ezt a színes, négyszögletű kendőt?

A bejegyzés végén található videó ihletadó, nyugodtan találj ki új, egyedi trükköket! Próbálgass a tükör előtt, Neked mi áll jól!

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 július 2016 09:20
Értékelés:
(2 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449