TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Heti mottó
21
2016 nov.

 

Csatos Erika és az Álomjövő meghívására december 9-én, Kecskeméten egy könyvbemutató keretében mesél arról Magyarország egyik legismertebb műsorvezetője, hogy el kell dönteni, valaki megéli vagy megússza az életét. Mi ott leszünk! És Te? A koránkelő kedvezmény csak 2016. november 25-ig él! A belépőjegyhez most ajándékba kapod Gabi könyvét, ráadásul jó ügyet szolgálsz vele, hiszen a rendezvény bevételét jótékony célra fordítja az Álomjövő csapata, a kecskeméti Inner Wheel Club gyógyszerbankját támogatják majd a közönség segítségével.

Jakupcsek Gabriella: Megúszhatatlan - Ahogy a gyerekeimnek elmesélem

Könyvbemutató és író-olvasó találkozó

2016. december 9. 17.00

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díszterme (Árpád krt. 4.)Szervező: Csatos Erika és az Álomjövő

Támogató: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Médiatámogató: Trendalelke

 

Ne maradj le!


Szívesen találkoznál Jakupcsek Gabriellával, és a könyvét is elolvasnád?

A belépőjegyhez most ajándékba kapod Gabi könyvét, ráadásul jó ügyet szolgálsz vele, hiszen a rendezvény bevételét jótékony célra fordítja az Álomjövő csapata.

Az est bevételéből a kecskeméti Inner Wheel Club gyógyszerbankját támogatják.

Jelenkezés itt!


Elengedni a dolgokat nagyon jó. Én ilyen nyugodt már nagyon rég nem voltam. Úgy éreztem: menjen, aminek mennie kell. Ha valaki vitázni akar vele, vitázzon. Ez egy szubjektív könyv. Lehet nem egyetérteni, csak közömbösnek lenni nem lehet - vallotta Jakupcsek Gabi a könyvbemutató kapcsán a Könyves Blognak.

 


Jakupcsek Gabi elegánsan és őszintén beszél könyvében az élet megúszhatatlan helyzeteiről, amelyekkel előbb-utóbb mindnyájan szembesülünk – s közben arra is keresi a választ, hogy hogyan mesélheti el mindezt a kislányának. Az anya felelősségérzetével, a barátnő kedvességével és a kommunikációs szakember hozzáértésével mesél a tőle megszokott könnyed, önironikus, mégis komoly hangon mindenkit érintő és érdeklő témákról. Ír sikerekről és kudarcokról, a női létről és az anyaságról, házasságról és válásról, gyerekvállalásról és karrierről, a gyereknevelés során felmerülő kínzó kérdésekről és saját kiskori élményeiről, családról és hivatásról, és természetesen a tévéről, amely számunkra a szórakozást, számára viszont a munkát jelenti.

Jakupcsek Gabriella bensőségesen társalog, kérdez és válaszol – ám ez alkalommal, oly sok emlékezetes talkshow után, ő a mi vendégünk! Megosztja velünk azokat a történeteket, melyekkel munkája során találkozott és amelyeket ő maga élt át. Személyesen és őszintén. Nem ad végleges válaszokat, nem nyújt megoldásokat, hanem közös gondolkodásra hívja az olvasót, Kecskeméten is.


Jelentkezés és jegyvásárlás:

  • Koránkelő kedvezmény 2016.november 25-ig történő jelentkezéssel és fizetéssel: 3 000 Ft/fő
  • Teljes ár 2016. november 26-tól: 4 000 Ft/fő
  • A nagy érdeklődésre való tekintettel ne hagyd a jelentkezésedet az utolsó pillanatra.
  • Részvételedet a belépődíj előzetes átutalásával tudod biztosítani.
  • A könyvet a találkozó napján a regisztráció során adják át.

 

Képek forrása: Jakupcsek Gabriella facebook oldala

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 21 november 2016 10:15
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449