TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Jakupcsek Gabriella Kecskeméten: Egy nőnek legyen tartása

13
2016 dec.

Jakupcsek Gabriella Kecskeméten: Egy nőnek legyen tartása

Jakupcsek Gabriella Kecskeméten: Egy nőnek legyen tartása Fotó: Tormási Ákos


A kecskeméti jótékonysági író-olvasó találkozón Jakupcsek Gabriellával frissen megjelent könyve kapcsán Csatos Erika (Álomjövő) beszélgetett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában olyan témákról, problémákról, amelyekkel életünk során előbb-utóbb valamennyien szembesülünk. Jakupcsek Gabi a tőle megszokott módon, nagyon határozottan és nagyon őszintén mesélt a mai világról, értékekről és álságos dolgokról, na és persze a nagy visszhangot kiváltó karrierváltásról, méghozzá botrányszagú vagdalkozás helyett korrektül és diplomatikusan.

 

 


Inspirációnak tökéletes volt

Ahol több mint száz nő gyűlik össze, ott természetesen szóba kerül a gyermeknevelés és a türelem témaköre, illetve a párkapcsolatok szépségei és buktatói. Magyarország egyik legismertebb közéleti személyiségeként Gabi ugyanúgy megküzd minden nap a munka és a család egyensúlyáért, az álságos helyzetekkel, ahogyan tesszük azt mi mindannyian.

Ami a Megúszhatatlan című könyvéből és a kecskeméti könyvbemutatón elmesélt sztorikból egyaránt kitűnik, hogy Gabinak alibizés helyett elvei vannak, és ezek az elvek hihetetlen tartást adnak. Nem árt, ha képesek vagyunk egyenes derékkal kiállni magunkért, lelkiismeretesen megélni a mindennapokat, de elfogadni és felvállalni, hogy nem vagyunk tökéletesek.

 A beszélgetés végén szinte könyvkereskedéssé alakult át a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara díszterme. Gabi előtt hosszan kígyózott a sor, és ő dedikált szorgosan közel fél órán át. A belépőjegyhez ajándékba járt Jakupcsek Gabriella új könyve, de a helyszínenen további darabokat lehetett kedvezményesen vásárolni. Éltek is sokan a lehetőséggel. Meglepő, de volt olyan hölgy, aki a férjének vette a könyvet, és olyan is, aki karácsonyi ajándéknak vásárolt, nagyobb halom könyvet vitt dedikáltatni Gabihoz.

 

Jó ügyet szolgált a könyvbemutató

Az Álomjövő csapata ezen a rendezvényen is elkötelezte magát egy jó ügy mellett, és a tévés műsorvezetőt sem kellett győzködni, hogy társ legyen a társadalmi felelősségvállalásban, így a rendezvény bevételéből a kecskeméti Inner Wheel Club "Gyógyszerbank" - kezdeményezését támogatták. A rendezvényen 200.000.- Ft gyűlt össze a rászoruló kecseméti gyermekek gyógyszereire.

Több infó a Gyógyszerbankról

 

 

Fotó: Tormási Ákos

Utoljára frissítve: kedd, 13 december 2016 08:36
Értékelés:
(1 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Heti mottó Heti mottó »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449