Nyomtatás
14
2017 márc.

Belevaló kecskeméti Fashion reggelivel indítottuk a napot

 
Divatba jöttek a reggeli események, épp itt volt hát az ideje, hogy Kecskeméten is legyen Fashion reggeli. Nagy szerencse, hogy Dusik Bori, a Malom Magazin főszerkesztője a divat világából érkezett hozzánk Kecskemétre, így Kisné Mándity Dórival, a Malom Központ marketing event menedzserével egy remekbe szabott eseményt kreáltak.



A divat nem ördöngösség!

Ezzel az útravalóval, egy ajándékcsomaggal, meg persze egy magazinra való inspirációval távoztak a kecskeméti hölgyek a Malom Központ jó hangulatú Fashion reggelijéről, ahol finom falatokkal és a Tchibo jóvoltából kávékülönlegességekkel is kényeztették őket.

 


A Fashion reggeli beszélgetős kanapéján meghívott vendégként Cselényi Eszter (Celeni), Tuza Zsuzsanna stylist, Bálind Eliza (Serebro), Baják Krisztina (Marianna Herrhofer és jómagam foglaltunk helyet. Az esemény hangulatát és a beszélgetések lendületét Dusik Bori garantálta.
 

 

Kombinálj!

Cselényi Eszter, a Celeni márka megalkotójának személyében egy magyar tervezővel is találkozhattak az érdeklődők. Eszter, aki például Palya Beát és Ónodi Esztert is öltözteti, hangsúlyozta, hogy nem kell milliókat költeni az igényes megjelenéshez.  A fast fashion darabokat lehet, sőt, kell is kombinálni tervezői ruhákkal, mégpedig alapdarabokkal.  Egy minőségi fekete zakó éveken át kihúzhat bennünket a pácból, farmerrel kombinálva sportos eleganciát sugall napközben, elegáns eseményen pedig megkoronázza a kis fekete ruhánkat. Az örök darabokra érdemes tehát áldozni, a magyar tervezők kollekciói világszínvonalúak, mégis elérhetőek.
 

Tuza Zsuzsi stylist Ronkóné Papp Tündét találta a legstílusosabb hölgynek

 

Gondoltál már másként a próbafülkére?

Emlékezetes mondattal fűszerezte a Fashion reggelit Tuza Zsuzsanna, a Malom Magazin stylistja, aki Lakatos Márkkal is együtt dolgozott.  Szerinte érdemes másként gondolni a próbafülkére, mégpedig olyan helyként, ahol lehetőségünk van kipróbálni új fazonokat, színeket az unalomig megszokott dolgainkon túl. Persze ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem érdemes a kifutókon látott trendeket egy az egyben átültetni, még akkor sem, ha közvetlen környezetünk ezt sugallja.  A mindannapok divatjában másolás helyett sokkal célravezetőbb az egyéniségünkre szabni a trendeket.
 

 

Divat a kiegészítő

A kiegészítők soha nem mennek ki a divatból, de évről évre változnak a trendek ezen a vonalon is. 2017 nem a túlzások éve lesz, a finomabb, lágyabb stílus kerül ezúttal előtérbe. A virágokat stilizáló kiegészítőkkel, ékszerekkel biztosan nem lehet mellényúlni, mesélte Bálind Eliza, a Serebro óra- és ékszerüzlet vezetője.
 

Forradalmi hangulatban a város

A Trendalelke Magazin alapító-főszerkesztőjeként én is meghívást kaptam a Fashion reggeli beszélgetős kanapéjára, ahol a Kecskeméten zajló divatforradalomról meséltem. Egy ilyen különösen hosszúnak tűnő, hideg, szürke tél után szomjazzuk a megújulást, a frissességet.  Minden nőnek hevesen megdobban a szíve egy tavaszi összeállítás láttán, de frissességet és színt nemcsak az öltözködésünkkkel vihetünk az életünkbe. Észrevettétek, hogy soha ilyen sokszínű nem volt még a város? Azt is mondahatnám, hogy divatforradalom zajlik Kecskeméten. Divat a helyi! Nálunk is a gőzerővel dübörög a gasztroforradalom, lassan minden hónapra jut egy látványos és szerethető közösségi megmozdulás vagy flashmob, ikonikus vállalkozások alakulnak, és örülhetünk olyan eseményeknek, amikért eddig a fővárosba kellett utaznunk. Például van már Fashion reggelink a Malom Központ jóvoltából, és elindult a Trendalelke Vállalkozónői Reggeli is.

 

 

Varázslat percek alatt

Miközben mi beszélgettünk, addig Hornyák Diána sminkmester és Papp Zsolt fodrász Kovács Adriennen mutatták be a legújabb, otthon is elkészíthető szépség trendeket. Jó hírünk van, divat a vizes-hatás! Megfelelő termékek használatával még szögegyenes hajból is olyan frizurát varázsolhatunk, mintha a tengerparti szél szárította volna hullámosra vizes hajunkat.

 

Dögös konty egyszerűen

 

Igyekeztünk Zsoltot nehéz helyzetbe hozni, mert nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogyan is készíthetnénk néhány perc alatt mutatós frizurát. Nos, Zsolt szerint 2 hajcsat segítségével megoldhatjuk a problémát. Végül a 2 csatból ugyan 4 lett, de végtelenül egyszerű módon varázsolt Adrinak látványos, laza kontyot.
 

 

Visszatapsoljuk a Fashion reggelit!

Egyszerinek indult, de úgy tűnik, hagyomány lesz belőle. A visszajelzések abszolút sikerről árulkodnak, így a szervezők már a folytatáson gondolkodnak. Mi már nagyon várjuk!

Fotók: Peter Simon photography

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 04 március 2022 13:33
Értékelés:
(2 szavazat)

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned