TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Ettől sikeresek a sikeres emberek: változtatnak

14
2017 máj.

Ettől sikeresek a sikeres emberek: változtatnak

 

Miért nem működik jól az életem? Ha szeretnéd, hogy az életed jól alakuljon, tenned is kell érte. Miért megy ez mégis nehezen? Mert az ember a szokásai alapján éli az életét, és ezekhez a berögzült mintákhoz szeret ragaszkodni, mert ettől érzi magát biztonságban. Ne süppedj ebbe bele, változtass! Itt egy kis gondolatébresztő szösszenet vasárnap estére.

 

 

 

 • „Igaz, hogy nem vagyok annyira boldog már a párom mellett, de ez még mindig jobb, mint egyedül.”
 • „Nem élvezem már annyira a munkámat, de mi a biztosíték arra, hogy máshol jobb lenne?”
 • „El kellene végre kezdenem sportolni valamit, mert felszaladtak a kilók, de majd ha jobb idő lesz.”

 

Ezek a mondatok mind arra utalnak, hogy félsz valami miatt a megszokottból kilépni és változtatni.


A változtatásnak 3 szintje van:

 1. Nincs nekem problémám, jó ez így nekem, bár mindig kedvetlen vagyok.
 2. Tudom, hogy ez így nem mehet tovább, de majd elmegyek a jósomhoz, a pszichológushoz, az orvoshoz… és majd az megmondja, mit tegyek.
 3. Itt az idő, nem várok tovább, lezárom a rossz kapcsolatomat, keresek egy új munkahelyet, holnaptól elkezdek futni.


A változás csak akkor jelenhet meg az életedben, ha a 3. szintre eljutottál: vagyis cselekszel.

Abban, hogy ezt könnyedén tudd megtenni, segítségedre lehet ez a tréning, mely feléleszti a benned szunnyadó kreatív erőforrásokat, hogy az életedet ne a szokásaid, hanem te magad irányíthasd.

Ha ránézel az életedre, maximálisan elégedett vagy vele?

 • Boldog és szerelmes kapcsolatban élsz a pároddal, mindketten ki tudtok teljesedni egymás mellett. Egyikőtök sem akarja birtokolni a másikat, sem függeni tőle. Mindig lelkesen tudtok beszélgetni, inspirálni egymást és még az ágy is forró lesz esténként?
 • Imádod a munkádat és alig várod, hogy hétfő legyen. De nem azért, mert menekülnél már a hétvége magányából a pörgős munkádba, hanem mert minden nap alkotni tudsz valamit. Jól érzed magad a kollegáid között és a főnök örömmel elismeri a munkádat? A megrendelőid sorban állnak és csak a te szolgáltatásodat akarják?
 • Egy csodás otthonban élsz, ahová megnyugtató hazatérni. Ami a te kényelmedet szolgálja, tágas és minden a helyén van benne?
 • Mindig több pénzed van, mint amennyire szükséged lenne. Sosem kell az anyagiakkal foglalkoznod, mert a pénz csak könnyedén és bőséggel ott van a számládon?
 • Ha a tükörbe nézel, büszke vagy arra, aki visszanéz rád? Tetszik neked a látvány, elégedett vagy vele?

Ha mindegyik mellé pipát tudsz tenni, akkor ne olvass tovább. Ha viszont egyben is hiányt szenvedsz, akkor ez neked szól. Miért? Mert akkor változásra, változtatásra van szükséged. A sikeres emberek attól sikeresek, hogy nem ragadnak bele a nem működő, rossz helyzeteikbe, hanem változtatnak. Mindig van egy B tervük. Ez pedig új utakra viszi őket, de vállalják ezt is, még ha ismeretlen is az út.

Ha szeretnéd, hogy valamelyik életterületed jobban működjön, de nem mersz lépni vagy úgy érzed, nem tudsz, vagy a halogatók táborába tartozol, esetleg „profi” kifogáskereső vagy, akkor ez a tréning neked szól.

 

 


Kreatívan a változásban! - tréning 05. 20., 15-19-ig

 

Helyszín: Flow Stúdió Kecskemét, Bánk Bán u. 6.

Időpont: 2017.05.20. 15-19-ig

Részvételi díj: 7000 Ft


Ez egy olyan alkalom lesz, ami abban segíthet neked, hogy ki tudj lépni a nem működő rendszereidből (párkapcsolat, munka, egészségtelen életmód, szegénységtudat…) és képes legyél változni, változtatni az életeden. Ehhez pedig a kreativitást, az ötletességet, a motiváltságot fogjuk segítségül hívni. Ezek a tulajdonságok mindenkiben ott vannak, csak sokaknál alvó állapotban, mert a napi hajtásban nincs lehetőség a felszínre hozni. A változás az élet természetes része, e nélkül nincs haladás, fejlődés. Csak az nem mindegy, hogy ezt milyen minőségben: könnyedén, küszködés nélkül vagy félelmekkel telve, halogatva teszed meg. Ezen a tréningen sok hasznos és vidám gyakorlat lesz a kreatív erőnk felélesztésére, amitől lazábban tudsz majd belemenni az új helyzetekbe.

ÚJ! A tarot kártyát is használni fogom, mely sok segítő információt ad a jövőbeni helyzeteddel kapcsolatban, hogy mi vár rád, ha megléped a változást.

Előzetes bejelentkezés szükséges! Részvételi szándékod a díj előzetes elutalásával válik érvényessé. A részletekről jelentkezésed esetén tájékoztatlak.

 

 

Dr. Kovács Fatime

mentálhigiénés tanácsadó és terapeuta, coach, tréner, Theta Healing konzulens

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 15 máj. 2017 23:25
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449