TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Te hogyan élsz a kapcsolataidban?

05
2017 jún.

Számmisztikai szempontból ebben a hónapban a hangsúly a kapcsolatokon van. Legyen szó akár párkapcsolatról, akár más kapcsolódásról, a harmónia iránti igény fog növekedni most. Ezért érdemes odafigyelni arra, hogy mennyi kedvességet, odafigyelést, barátságosságot, gondoskodást adsz: akár a párodnak, akár a szüleidnek, gyerekednek, barátaidnak, ismerőseidnek. És persze saját magadról se feledkezz el!

 

Kicsit megkésve született meg ez az írásom, de oka van. Az elmúlt napokban engedtem el egy családtagomat a földi világból és kellett egy kis csend, hogy ez a folyamat szépen megtörténhessen bennem. És ez az elengedés azzal is együtt járt, hogy átgondoljam és átértékeljem magamban a kapcsolataimat. Szomorú, hogy erre egy szerettünk eltávozása adja meg sokszor az apropót, de tudjuk, hogy mindig minden akkor és úgy történik, amikor annak helye és ideje van.

És milyen érdekes, hogy ez a hónap pont a kapcsolatokról szól:

 • Arról, hogy milyen minőségben vagyunk vagy nem vagyunk benne.
 • Arról, hogy szenvedünk valaki mellett vagy harmóniában élünk.
 • Arról, hogy tényleg odafigyelünk e a Másikra vagy csak élünk mellette valahogy.
 • Arról, hogy megalkuvással veszünk e részt az életünkben vagy szívből éljük azt mások mellett.
 • Arról, hogy mit adunk magunkból másoknak és mit akarunk befogadni a másiktól.

Érdemes végiggondolnod, hogy Te hogyan élsz(!?) a kapcsolataidban? Milyen minőségű kapcsolataid vannak? Ebben is segíthet a június hónapra kihúzott kártyák és szavak üzenete által létrejött írásom.

Felerősödhet most a biztonság iránti igény is benned. Gondold végig, hogy te mitől érzed magad biztonságban. Ha ezt a külső körülményekben keresed, például hogy van mellettem valaki, hogy van pénzem, hogy biztosnak vélt állásom van, akkor könnyen kiszolgáltatottá válhatsz. Ugyanakkor, ha képes vagy azt érezni, hogy önmagadtól is biztonságos az életed, akkor leszel igazán stabil.

Ebben a hónapban lehetőséget kaphatsz az igazi szerelem megtapasztalására, mely nem a birtokláson és a függőségen alapul. Ehhez persze először benned kell, hogy meglegyen az az érzés, hogy a másik nélkül is életképes vagyok.

Megjelenhet most az életedben az otthonoddal kapcsolatos változtatás igénye is: költözködés, felújítás, lakás szépítgetése. Ez a belső késztetés is azt szolgálja, hogy harmóniát és szeretet tudj teremteni a környezeteddel is, magadnak és a családodnak.

Minden hónap elején - ráhangolódva az aktuális hónap minőségére, megoldandó feladatára és segítő energiájára – húzok egy képet számodra a Symbolon kártyákból, mely a tudattalanban lévő tartalmakat hozza felszínre. Majd pedig ehhez egy szót is az általam készített kártyákból, mely pedig az elmét dolgoztatja meg.

Két kérdés fog minket vezetni:

 1. Mit kell most megoldanom?
 2. Mi segíthet ebben?

Bármilyen helyzetben legyél, a lényeg mindig az, hogy a megoldást keresd és ne a kifogásokat. Támogatásra pedig bármikor szükséged lehet: de mennyivel könnyebb, ha tudod, hogy van segítség.

 1. Kérlek, mielőtt elolvasnád a kártyákhoz fűzött mondataimat, először nézd meg a képet és a szót. Majd hagyd, hogy hassanak rád. Engedd meg magadnak, hogy megérkezzenek a saját érzéseid, hisz ezek a te meglátásaid, amik csak neked üzennek valamit. Pontosan azt, amire éppen szükséged van.
 2. Ezután nézd meg az írásomat és vesd össze a saját gondolataiddal. Lehet, hogy megerősítéseket fogsz majd kapni, de az is lehet, hogy új felismeréseket. Mindegyik jó, úgy ahogy van. Bízz magadban!

És most nézzük a jelen hónapra kihúzott kártyákat és szavakat, mi az üzenet számunkra:

 

Íme a „Mit kell most megoldanom?” kérdésre kihúzott kártya:

 

 

A képen egy bohóc éppen egy szakadék felett ugrik át, alatta a mélység, mindenféle kapaszkodó nélkül. A figura mozdulatában van dinamika, ruhája színes, kiemelkedik a kép szürke-kékségéből. Bizony sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor azt érezzük, lépni kellene. A kapcsolatból, munkából, passzivitásból, negatív gondolkodásmódból, egy rossz szokásból, de nem tudjuk, mi vár ránk akkor, ha megtesszük. Jó lesz-e nekem és a környezetemnek? Mit hoz az ismeretlen új jövő? A változás hogyan fogja befolyásolni az életünket? Kedvezőbb vagy esetleg még rosszabb lesz-e a helyzetem utána?

Az élet folyamatosan tesz elénk olyan szituációkat, embereket, történéseket, amik kimozdítanak a komfortzónánkból, és arra késztetnek, hogy változtassunk. Ez mindig azt üzeni, hogy megérett a helyzet, mert valami új tapasztalásra van szükségünk. Ami nem jó vagy rossz, egyszerűen csak egy próbatétel, egy kihívás, hogy hol tartasz éppen a saját utadon, a saját fejlődésedben.

Ha ránézel a képre és az életedre, neked mit juttat eszedbe?

 • Lépnem kellene, de halogatok, félek, inkább homokba dugom a fejem, jó nekem így a rosszban is?
 • Nincs meg bennem az a könnyedség, ami átsegítene az új helyzetbe?
 • Már annyiszor kellett „szakadékot” átugranom az életemben, nincs hozzá erőm?
 • A dinamika ott van bennem, csak képes leszek-e az „ugrásra” egyedül?

Ha a kép üzenetét szimbolikusan átvetítjük a te életedre, mit üzen neked?

Találd meg a saját válaszaidat őszintén, illetve engedd meg, hogy a saját érzéseid gondolataid is megfogalmazódjanak és utat mutassanak neked.

 

A kihúzott szó arra, hogy mit érdemes ebben a hónapban megoldani:

 

 

Igen, a bizonytalanság az, ami a leginkább gátolja, hogy lépjünk, tegyünk magunkért és azért, hogy jobb életminőségünk legyen. A bizonytalanság egy belső erőtlenségből fakad. Abból, amikor nem hisszük el, hogy képesek vagyunk elérni, megvalósítani, megkapni, amit szeretnénk. A bizonytalanság például úgy írható felül, ha visszagondolsz a múltadra és azokra a történésekre, amiket jól, sikeresen oldottál meg. Ebben van az igazi belső erőd. Ha például munkahelyet váltottál, milyen tulajdonságod segített abban, hogy beilleszkedj az új munkakörbe? Amikor véget ért egy kapcsolatod, hogyan álltál fel belőle és élted túl a szakítás fájdalmát? Mert túlélted, ugye, hisz olvasod ezt az írást! Gondold végig, te miben érzed magad bizonytalannak? Mitől tartasz? Hogyan tudnád legyőzni ezt a belső félelmedet?A 2. kártya: „Mivel oldhatom meg?

 

 

A képen egy szép női minőség látható, egy angyal, aki szintén mozdulatban van, (mint a bohóc), amikor fénysugarat küld le a Földre. Amikor az ember úgy érzi, változtatás előtt áll, gyakran megijedhet, és bizonytalanná válik, hogy lesz- e olyan személy aki mellette áll, aki támogatni fogja. Ha most végiggondolod, hogy mennyi ember szerepelt eddig életedben, biztosan mindig volt legalább egy valaki, aki segítséget nyújtott, amikor nehéz helyzetben voltál. Lehet ez egy családtag, egy barát, de akár munkatárs vagy a szomszéd néni is, aki rád figyelt, amikor szükséged volt rá. Mindenki életében vannak „angyalok”, csak észre kell venni őket. És persze a hited által támogatást kaphatsz az őrangyalodtól is. Neked ki az angyalod, aki segít téged? Lehet, hogy több is van.

 

És a kihúzott szó a megoldásra:

 

 

Minden új helyzetben, ami változtatásra késztet, ott vannak életünk szereplői is. Körbevesznek a rokonok, gyerekek, szülők, testvérek, a társad, nagyszülők, barátok, ismerősök, munkatársak, üzletfelek. Ők mind szolgálhatnak téged, ha építő kapcsolódásokat jelentenek neked. Ez pedig azt jelenti, hogy kölcsönösen tudjátok egymást inspirálni, emelni, tölteni. Jól érzed magad, ha a másik személlyel vagy és értékesek vagytok egymás számára. Keresd meg az életedben ezeket a személyeket, és adj több figyelmet nekik. Becsüld meg a jelenlétüket az életedben és törekedj arra, hogy minél több ilyen kapcsolatod legyen. Te mit teszel azért, hogy az építő kapcsolatok legyenek jelen az életedben? Hogyan teremted meg a harmóniát a mindennapjaidban?

 

Júniusi programok:

 • Boldogságban - bőségben 10 milliószorosan! - meditáció: 2017.06.08., 18.30-19.30
 • FLOWBAN VAGYOK! - EGY NAP A FELTÖLTŐDÉSÉRT! 2017.06.10. 15-19ig
 • ÉLETESSZENCIA BOLDOGSÁG KLUB: 2017.06.15., 18-20.30-ig. Téma: önbecsülés
 • VÉNUSZ KELYHE - NŐI WORKSHOP: 2017.06.22. 18-20.30

 

 

Dr. Kovács Fatime

mentálhigiénés tanácsadó, coach, tréner, Theta Healing konzulens

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

 

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 03 július 2017 08:30
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449