TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Leteszteljük a KONTROLL DIÉTÁT - a kiskőrösi személyi edző Kecskeméten is látványos változást ígér
06
2017 júl.

Leteszteljük a KONTROLL DIÉTÁT - a kiskőrösi személyi edző Kecskeméten is látványos változást ígér


Nemrégiben a Facebookon szembe jött velem egy ismerősöm ismerősének fotója, amin jelentősen karcsúbban láttam viszont, és a hozzátartozó szöveg szerint pimaszul rövid idő alatt sok kilót adott le egy szakember segítségével. Gyorsan leinformáltam a kiskőrösi ismerősöktől az illetőt, aztán találkozót ajánlottam neki. Néhány tucat sikertelen fogyókúrával a hátam mögött igazán kíváncsi voltam, hogy mit tud Turu Balázs kiskőrösi személyi edző és életmódtanácsadó. Nem mondom, hogy nem sztereotípiákkal vegyes érzelmekkel érkeztem a megbeszélésünkre. Legalább heti 7 konditermi edzést és fehérjeporos turmixok tömkelegét vizionáltam, amiről egy szemtelenül fiatal személyi edző srác akar majd meggyőzni engem.Mert Balázs tényleg szemtelenül fiatal, csak 28 éves. Bármennyire is közhelyes, hogy nem a kor számít, attól még baromira igaz. 12 éves kora óta kondizik, 9 éve személyi edző és életmód tanácsadó. Az igencsak ambiciózus ifjú titánnak már saját csapata is van Turu Team néven. Az impozáns listához egy nagyon szimpatikus és nagyon tudatos fiatalember tartozik.

„Egy egyszerű diéta általában több sebből is képes „elvérezni”. A legáltalánosabb hiba maga a diéta fajtájának kiválasztása, aztán jön az időtartam téves megítélése, és végül a mentális ráhangolódás hiánya" – meséli Balázs, aki kidolgozott egy olyan diétát és rendszert, ami fejleszti az életmódváltókat a táplálkozás területén, és mentálisan felkészíti őket az életmódváltásra.

 

4 hét, 80 ember, 400 kg fogyás

Ugye említettem már, hogy túl vagyok egy-két diétán? Általában 1 hétig szuperül helyt álltam, aztán a 2. héten odalett a kitartás és a motiváció. Balázsnál erre kevés esély van, mert ő nem sablonos leírásokat ad el, hanem végigasszisztálja a 4 hetes folyamatot, online és személyesen is.

A 4 hetes Kontroll Diétát egy hétvégi oktatás előzi meg, ami mentálisan ráhangolja a résztvevőket a változásokra, alaposan megismerik a 4 hét menetrendjét, illetve az étrendet is személyre szabottan állítja össze Balázs. „A 4 hét alatt folyamatos kapcsolatban vagyok a vendégekkel online, és hetente egyszer személyes találkozón beszéljük meg az eredményeket és észrevételeket, továbbá a következő hét változtatásait. Ennek köszönhetően az internetes diétákhoz képest, ahol az emberek 5-10%-a ér el eredményt, itt a résztvevők 60-70%-a sikeresen teljesíti a 4 hetet, és éri el a kitűzött célt. 4 hónap alatt, egy-egy 4 hetes szakaszban most már több mint 80 ember közel 400kg-ot fogyott le sikeresen" – sorolja a tetszetős eredményeket Balázs, aki meglepő módon nem fehérjeturmixok fogyasztását és konditermi edzést ír elő.

A személyes kapcsolattartáson túl erős motivácónak bizonyul a heti találkozó Balázssal, amikor szó szerint mérlegre kerül az igazság, ugyanis a Kontroll Diéta atyja személyesen győződik meg arról, hogy mit mutat a mérleg nyelve. Szóval Balázs nem kispályázik, egy jól átgondolt rendszert rakott össze, amit Kiskőrösön már élesben tesztelt, 400 kg zsírt olvasztott le az ottani életmódváltókról éhezés nélkül, napi 6 étkezéssel.

 

Teszteljük a Kontroll Diétát Kecskeméten

Kiskőrös után most Kecskeméten is indul Kontroll Diéta csoport szeptember 11-én, amire én is beneveztem. A Trendalelke virtuális hasábjain pedig szeptembertől 4 héten át folyamatosan beszámolok majd neked a diéta eredményeiről egy napló formájában, amit életmódtanácsadó és pszichológus szakemberek is ellátnak majd megjegyzéseikkel.


Aki szabadulna a kilóitól, tartson velük!

 

Jelentkezés a Kontroll Diétára: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 31.

Facebook esemény

Utoljára frissítve: csütörtök, 06 július 2017 17:01
Értékelés:
(12 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449