TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Tabu téma: esztétikai gépi testkezelések, amikről még a barátnőknek sem beszélünk…
29
2017 szept.

Tabu téma: esztétikai gépi testkezelések, amikről még a barátnőknek sem beszélünk…

Rádiófrekvenciás kezelés  - az eredmény már első alkalommal látványos Rádiófrekvenciás kezelés - az eredmény már első alkalommal látványos


Gyakran hiába a mozgás és a diéta, a makacsul ragaszkodó zsírpárnákat, hasi úszógumikat, integető izmokat néha lehetetlennek tűnik eltüntetni. Búslakodás helyett ilyenkor érdemes bevetni az esztétikai testkezelésben kifejlesztett tudományos újításokat. De vajon melyik a nyerő módszer? Túl sok infónk nincs erről a köztudatban, mert bár az alakformáló kezelésekkel szinte mindenki szemez, de felvállalni, beszélni róla már szinte senki sem szokott. Épp olyan úri huncutságnak tűnik, mint coach-hoz járni. Jávorszky Tündiék az 5 éves Blue Swan Speedfitness Stúdióban nem állítják, hogy az ő kezeléseikkel napi 15 belga krémest is büntetlenül megehetsz. Azt viszont igen, hogy Kecskeméten egyedülálló módon, egyszerre fogyhatsz, formálódhatsz mozgással és csúcstechnológiás alakformáló esztétikai testkezelésekkel, amelyek össztűz alá veszik a problémás testrészeket.

 


Lehet, hogy pont téged keresnek?


Tündiék legújabb akciójukban most 2 olyan vendéget keresnek, akik az arcukat is adják a nagy átváltozásuk mellé.

 

A nyeremény: egy 64.000 Ft értékű alakformáló csomag a Blue Swan Speedfitness Stúdióban

 

4 héten keresztül, heti 2 alkalom Speedfitness edzés és 2 alkalom alakformáló testkezelés gondoskodik a látványos és gyors súly és testkörméret-csökkenésről.

 

 Speedfitness: hatékony és gyorsHatszoros támadás a zsírsejtek ellen


1. Egy 20 perces Speedfitness edzéssel egy átlagos 1,5 órás konditermi erőnléti edzés izommunkáját pipálhatod ki, ugyanis az elektromos izomstimuláció építi az izmokat és formálja az alakot. A szuper hatékony és személyre szabott tréningeket személyi edző vezeti.

2. Kavitációs kezelés során az ultrahanghullámok segítségével a mélyebb rétegekben fekvő zsírsejteket célozzák, a keletkező kis légbuborékok egy bizonyos méretet elérve kipukkadnak, roncsolják, törik a zsírsejteket.

3. A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, zsírbontás jelenleg az egyik leghatékonyabb fogyókúrás eljárás, hiszen a kezelések során alkalmanként akár már 3-7 cm is leolvadhat a kezelt testrészről, mivel a módszer nemcsak a bőr alatti, hanem a hasi zsír bontására is képes. Már az első alkalom is látványos változást hoz!

4. A Blue Swan Stúdióban egy különleges és valóban újdonságnak számító eljárás során nem ég a zsír, hanem tulajdonképpen megfagy. A cryolipolízis, azaz zsírfagyasztás ellenőrzött, klinikai bőrhűtéssel lefagyasztja a kellemetlen, nem esztétikus zsírréteget olyan nehezen fogyasztható területekről  is, mint a has, hát, csípő, comb.

 

Olvad a zsír a lipolézerrel

 

5. A lipolézeres eljárás során a zsírsejtekben lévő zsír válik folyékony halmazállapotúvá, amely a sejtmembránokon kiszivárogva a vér és nyirokkeringésbe jut, és közben a kollagénrostok összehúzásával a bőrödet is feszesebbé teszi.

6. A négyféle zsírgyilkos testkezelés hatására a fölösleges zsír és méreganyag a nyirokrendszerbe kerül, de nem marad ott. A nyirokkeringést serkentő hullámmasszázs gondoskodik róla, hogy minél előbb távozzanak is.

 

 4 fotó, amely többet mond ezer szónál

 

 

Bevállalod?


Tündiék most 2 olyan vendéget keresnek akciójukban, akik az arcukat is adják a nagy átváltozásuk mellé.


A különleges, 4 hetes zsírgyilkos kombináció, heti 2 Speedfitness edzéssel és 2 alakformáló testkezeléssel

  • listaáron: 64.000 Ft
  • bevállalós áron: 34.000 Ft.

A kiválasztott két vendég 34.000 Ft-ért juthat hozzá a 64.000 Ft értékű, kombinált csomaghoz.

 

 


Ki lesz a nyertes?


A versenyben mindenki csak nyerhet, hiszen centiket és kilókat veszítetek majd. A Blue Swan felajánlását viszont az a hölgy kapja, aki mérhető módon a jobb eredményt produkálja 1 hónap alatt. A két kiválasztott vendégről előtte-utána fotókat és mérési adatlapot (cm, kg) készítenek a BlueSwan szakemberei.

 

A nyeremény: egy 64.000 Ft értékű alakformáló csomag, amivel megduplázhatod az eredményeidet.Ha hadat üzensz a kellemetlen zsírpárnáknak:

  • Küldj magadról privát üzenetben teljes alakot mutató, fürdőruhás fotót!.
  • Írd meg privát üzenetben a magasságod, a súlyod, és hogy miért vállalnád be!
  • Lájkold a BlueSwan Stúdió oldalát a Facebookon!
  • Oszd meg a "Bevállalós" posztot!
  • Hozzászólásként írd meg, hogy osztva.


Kíváncsi vagy az eredeményekre?

A versenyt hétről-hétre nyomon követheted a Blue Swan Facebook oldalán.  

 

BlueSwan Speedfitness Stúdió

Blueswan a Facebookon itt

Cím: Kecskemét, Petőfi S. u. 1/a 1. em.

Bejelentkezés és információ: 06 20 943 8921

Utoljára frissítve: péntek, 29 szeptember 2017 15:29
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449