TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Őszi jóga luxuskivitelben, már Kecskeméten is - imádtuk!

09
2017 okt.

Őszi jóga luxuskivitelben, már Kecskeméten is - imádtuk!


Jógáztunk már különleges kecskeméti helyszíneken: a város felett, a harangok tövében, most hétvégén pedig luxusérzetben. A nyár lángolása után az ősz izzásába, a mérleg egyensúlyába, ízek kényeztetésébe, meleg illatokba öltöztető jógával hagytunk magunk mögött egy újabb hetet a Four Points by Sheraton Hotel szívében, Benkő Ildikóval.

 

 

 

Kár, hogy az internet (még) nem színes, szagos, illatos… Így biztos, hogy nem tudjuk nektek tökéletesen átadni az átélt pillanatokat, amiken közel harmincan osztoztunk.

 

 

Az ászanák sorával űztük az energiavámpírokat, a stresszt, az összeszorított foggal végigcsinált megfelelési kényszerünket. Egyensúlyba hoztuk magunkat légzésgyakorlatokkal, esszenciális illóolajakkal - a napérlelte grépfrút keserédes illatával, a könnyed rózsavíz frissítő permetével. Végül csengőbongó búcsúdallamokkal relaxáltunk.

 

 

A Sheraton Hotel Gourmet konyhájának különleges, válogatott uzsonnájával és vitalizáló italokkal folytattuk a hétvégi énidő harmonizáló eltöltését, hogy aztán a lelkünk békéjét, szellemünk üdeségét hazavigyük, és az új hetet központosított erővel nyissuk meg. A többség nem siette el a távozást, jóleső beszélgetések bontakoztak ki a finom falatok között.

 

 

Ezzel a Danu Jóga és Benkő Ildikó - okleveles hathajóga-oktató, sportedző, transzperszonális légzéstréner - meglepetéstára még nem merült ki, 2017. november 12-én repetázhatunk a Sheratonban!

 

Galéria:

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 09 október 2017 18:10
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449