TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Mínusz 38 cm: ennyit veszített a nyertes körméreteiből a Blue Swan alakformáló versenyén
03
2017 nov.

Mínusz 38 cm: ennyit veszített a nyertes körméreteiből a Blue Swan alakformáló versenyén

 

Kavitáció, zsírfagyasztás, rádiófrekvencia, speedfitness - elsőre ijesztő, megfoghatatlan fogalmaknak tűnnek, aztán mégis zsírgyilkos módszerként tündökölnek a kecskeméti Blue Swan Speedfitness Stúdió szakembereinek jóvoltából: egy hónap alatt közel 40 cm testkörméret-csökkenést, no meg feszes bőrt, jó közérzetet és egy új szemléletet tudnak biztosítani. Jávorszky Tündiék legújabb akciójukban 2 olyan vendéget kerestek, akik az arcukat is adták a nagy átváltozásuk mellé. A tét nem kevesebb volt, mint egy 64.000 Ft értékű alakformáló csomag. Mázás Anikó és Lázár Anita keményen küzdöttek a centik olvadásáért, és mindössze egyetlen centiméter döntött Anita javára, aki további négy hétig folytathatja a kezeléseket.

 

4 héten keresztül heti 2 alkalom Speedfitness edzés és 2 alkalom alakformáló testkezelés gondoskodott a látványos és gyors testkörméret-csökkenésről. A versenyben mindenki csak nyerhetett, hiszen centiket és kilókat veszítettek a hölgyek.

 

 

 

 

Csak 30 perc edzés, de szuperszónikus hatékonysággal

 

Bár hihetnénk, hogy Anita és Anikó helyett a gépek végeztek minden csinosító munkát, de tanúsíthatjuk, a két hölgy igencsak megdolgozott női vonalaik tökéletesítéséért! A Speedfitness edzések ugyanis afféle felturbózott aerobik órára hasonlítanak: miközben mennek a guggolások, taposógép, súlyzózás, az izmok további impulzusokat kapnak - még több összehúzódásra serkenti őket a gép.

 

 

 

 

A végén viszont minden alkalommal jöhetett a jól kiérdemelt pihenés: Anita és Anikó a kezelések alatt kifújhatták magukat, feltöltődhettek, ilyenkor már tényleg a gépek dolgoztak csak: az ultrahangos kavitáció és a lipolézeres eljárás jelentette a végső leszámolást a zsírpárnákkal, a rádiófrekvenciás kezelés pedig gondoskodott a feszes bőrről. Az izmokat mennyei illatú fehérje shake kényeztette, a lelkeket pedig kedves és dicsérő szavak simogatták. Házi feladatot is kaptak a versenyzők, sok folyadékfogyasztásra intette őket Tündi: a nyirokkeringést fokozó hullámmasszázs gondoskodik róla, hogy minél előbb távozzanak a lebontott zsírsejtek, de a fokozott folyadékbevitel ehhez elengedhetetlen.

 

 

 

 

Hitetlenkedő pillantások után széles mosoly

 

Nehéz volt hinni a centinek, Tündi volt, hogy kétszer is lemérte ugyanazt a testrészt. Íme, a bűvös számok egy hónap elteltével:

 

ANITA: 38 cm testkörméret-csökkenés, 2.9 kg súlyvesztés

 

ANIKÓ: 37 cm testkörméret-csökkenés, 1.2 kg súlyvesztés

 

Nyugi, nem egy kényes területről fogytak ennyit a hölgyek, hiszen akkor már körméretük sem lenne. A meghatározott helyeken mért csökkenések (has, csípő, mell alatt, stb.) összege adta ki ezeket a számokat.

 

Még több előtte-utána fotóért kattints ide!

 

 

 

Anita három gyerkőc után a hasával volt elégedetlen, ezt a területet szerette volna feszesebbé tenni, de a csemeték jelentette időhiány miatt nem igazán adódott erre lehetősége. Most viszont amellett, hogy egy kecsesebb sziluett néz rá vissza a tükörből, elszántabban tesz otthon is az egészségéért és a vonalaiért.

 

“Kellemes itt a légkör, és persze nem utolsó sorban látványos változáson ment át a testem. A kedélyállapotom is javult, könnyebbnek érzem a testem, valami elindult… Ezt mindenképp folytatni szeretném! Bár eleinte nehéz volt nézni a családot, amint eszik a bundáskenyeret, én pedig épp a zsírszegény joghurtomat kanalazom, de szépen beálltam egy egészséges étrendre, és már nem is esnek jól azok az ételek, amiket korábban fogyasztottam. A mennyiségre ugyancsak ügyelek. A heti két Speedfitness mellett néha jól esett még otthon is mozogni egy kicsit. Szóval az egész életemet megreformálta ez a 4 hét.”

 

 

 

 

“A félidőtől kezdve már mondogatták, hogy látszik az eredmény, kérdezgették, mennyit fogytam. Az övemet két hét után egy, négy hét után pedig két lyukkal arrébb tudtam becsatolni. Vannak olyan nadrágok, amik már leesnek rólam. Noha a módszernek köszönhetően elsődlegesen centikben mérhető a változás - hisz ahogyan búcsút intünk a zsírnak, az izmok cserébe úgy épülnek -, azért a mérleg is kevesebbet mutat most. Ez mind önbizalmat ad a folytatáshoz.”

 

 

 

 

Anikó plus size modellként békében éldegél nőiesen telt vonalaival, de a sport mindig is része volt az életének - spinning, pilates, köredzések jelentették neki eddig a karbantartást és az egészségmegőrzést. Most viszont hadat üzent a csípőjén lapuló zsírpárnáknak, ahogyan ő fogalmazott, a “kancsófülnek”, hogy homokóra alkata jobban érvényesüljön. “Egy nő szereti, ha jól néz ki. Ennyi volt a célom: feszesebbé válni. Nem vágyom a kifutómodelleknél elvárt karcsúságra” - mondta Anikó, aki el is érte ezt a célt.

 

 

 

 

 

Nem mellesleg kiváló feltöltődést és pihentető énidőt is jelentett neki egyben a Blue Swanbe járni.

 

“Munka mellett ezek a félórás edzések és a pihentető, relaxáló, feltöltő kezelések pont beleférnek az életembe. Előfordult, hogy elszundikáltam, és onnan mentem a kórházba, az újszülöttosztályra, tökéletesen kipihenten.”

 

 

 

 

Noha a felajánlott további négy hét Anita jutalma, ez nem szegi a kedvét Anikónak sem.

 

“Nem hangolt le, hogy vége van, sőt, folytatom tovább a sportot és az egészséges életmódot” - tette hozzá.

 

 

 

 

 

A kecskeméti NDN Sport erősítette az érzést, hogy a nyereménytől függetlenül mindketten győztesek, egy-egy szett fitneszruhával méltatták a két hölgy kitartását.

 

 

A Blue Swan nem áll le az akciókkal, novemberben a következő kedvezményekre érdemes lecsapni:

 

10 alkalmas gépi nyirokmasszázs

10x30 perc gépi nyirokmasszázs 15 000 Ft helyett 10 000 Ft

 

4 alkalom kavitációs zsírbontás

4x30 perc ultrahangos kavitáció és 4x30 perc nyirokmasszázs 22 000 Ft helyett 16 000 Ft

 

1 alkalom rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

1x30 perc rádiófrekvenciás bőrfeszesítés 7 000 Ft helyett 5 000 Ft

 

Bevállalnád? program

4x30 perc kavitáció, 4x40 perc lipolézer, 4x30 perc nyirokmasszázs 52 000 Ft helyett 28 000 Ft

 

Cryolipolízis-zsírfagyasztás

2x20 perc (1 alkalom) 18 000 Ft helyett 10 000 Ft

8x20 perc (4 alkalom) 40 000 Ft helyett 28 000 Ft

 

Érvényes: 2017. november 30-ig. 

 

 

BlueSwan Speedfitness Stúdió

Blueswan a Facebookon itt

Cím: Kecskemét, Petőfi S. u. 1/a 1. em.

Bejelentkezés és információ: 06 20 943 8921

Utoljára frissítve: péntek, 03 november 2017 12:39
Értékelés:
(3 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449