TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Jó hírrel szolgálhatunk a szingliknek és a boldog párkapcsolatban élőknek egyaránt!

12
2018 jan.

Jó hírrel szolgálhatunk a szingliknek és a boldog párkapcsolatban élőknek egyaránt!

 

Minden évnek van egy sajátos hatása ránk, ami nem hasonlítható más évhez. Kedvező, ha ismerjük ezeket a hatásokat az életünkre, mert akkor jobban fel tudunk készülni rá. Olyan ez, mint amikor elolvasod az időjárás előrejelzést és tudni fogod, hogy eső várható. Így van lehetőséged arra, hogy elvidd magaddal az esernyődet, és akkor nem fogsz majd elázni. Mit hozhat a 2018-as év nekünk? Íme!

 

Nem vagyunk függetlenek a körülöttünk lévő világtól, a különböző történésektől, ezért jobb, ha van képünk róla, mert sokkal tudatosabban élhetjük így az életünket. Ez azért is fontos, mert akkor nem hagyjuk, hogy csak sodorjanak az események magukkal, hanem képesek leszünk a saját életünk irányítójává válni. Ahhoz, hogy jelen évnek a minőségét megértsük, hasznos ránézni egy kicsit az előző év hatásaira. Numerológiai szempontból 2017. az újrakezdés éve volt, ugyanis egy 9 éves új életciklusunk indult el. Ennek az alapjait tettük le, ami bizony fontos a jövőnk szempontjából. (Az erről született írásomat itt újra elolvashatod.)

 

Minőségben 2017 a Nap éve volt, vagyis a férfi attitűdök kerültek előtérbe. Ez azt jelenti, hogy az élet olyan helyzeteket hozhatott elénk, ami cselekvésre késztetett. A tetteket azonban mindig meg kell, hogy előzze valami: ez pedig a döntéshozatal. Ezért azok számára, akik bizonytalanabbak önmagukban, akik megfelelési kényszerben élnek, akik szeretik elkerülni a konfliktusos helyzeteket, akik befelé fordulóbbak vagy lassabb temperamentumúak, azok nehezebbnek érezhették a tavalyi évet.

 

Mindenképp azt kellett tanulnunk a múlt év során, hogy találjuk ki, mit is akarunk valójában az életünktől, hová akarunk eljutni. Aztán ehhez meg kellett hozni a szükséges döntéseket, majd beletenni az aktivitást és cselekedni.

 

Ennek hatása lehetett, hogy fáradtabbnak érezhette magát az ember év végére, illetve hogy el kellett engedni nem működő kapcsolatokat, helyzeteket, amik fájdalmasabbak lehettek. De minden egy nagyobb cél érdekében történik, és minden a mi érdekünket szolgálja, még akkor is, ha adott pillanatban az nem látszódik, csak később derül ki.

 

A 2018-as év egy könnyedebb év lehet – ami nem azt jelenti, hogy nem lesz dolgunk – hanem azt, hogy ez a Hold éve, ami a nőiesebb minőséget adja. Ez pedig azt jelenti, hogy most a befogadás lesz az elsődleges feladatunk. Meg kell tanulnunk kérni és elfogadni a segítséget, még akkor is, ha eddig ez nem ment könnyen.

 

 

Annál is inkább, mert az ez év fel fogja erősíteni az empátiára való képességünket, ami mindenkiben ott van ösztönösen. Érzékenyebbnek is érezheti ettől magát az ember, de ez az érzékenység nemcsak önmagára vonatkozhat, hanem arra is, hogy a másik személyre nagyobb odafigyeléssel tudjon tekinteni. Vagyis ne csak a saját nézőpontjából lássa a másikat, hanem érzékelje azt, hogy a másik mit szeretne. Ebben pedig az érzelmek megélése sokat segíthet.

 

Ebből következően 2018 az együttműködés éve is lesz. Hiszen nem tudunk a másikra együttérzően, szeretettel ráhangolódni, ha nem vagyunk készen a vele való együttműködésre. Felerősödhet ebben az évben a csoportok, közösségek, társaságok ereje, hiszen a másokkal való harmonikus együttműködés csak ebben a formában valósítható meg. Jó hír azoknak, akik magányosnak érzik magukat, hogy ez most nem az egyedüllét, hanem a társasági élet kinyílásának a lehetőségét is megadja. De nemcsak a társaságok, hanem a család ereje is előtérbe kerülhet most.

 

A család összetartó ereje érzelmileg a Nő kezében van. És mivel ez az év sok érzelmet a felszínre fog hozni, a nőknek ez kiemelten fontos év lesz. Nagy lehetőséget kapunk arra, hogy felhozzuk magunkból a lágyságot, a szépséget, a könnyedséget, a szeretetteljes gondoskodást, az érzékenységgel való odafigyelést, a harmonikus együttélést. Ezért férfiak, örüljetek, mert ebben az évben a nők kiteljesedhetnek és ezzel csak emelhetnek benneteket!

 

 

Ez a női kivirágzás kihathat a párkapcsolatokra is. Ebben az évben a fentebb említett minőségek erősödése miatt (érzékenység, empátia, befogadás, együttműködés, szépség, harmónia) a meglévő kapcsolatok egy magasabb szintre léphetnek. Természetesen csak akkor, ha mindketten tesznek is érte. Akik pedig a párjukat keresik, azoknak ez az év meghozhatja a szerelmet és a tartós párkapcsolat lehetőségét.

 

Segíthet ebben az, ha jobban odafigyelünk a megérzéseinkre. Mert ez az év megadja a támogatást ahhoz, hogy az intuícióinkat jobban megéljük. Ez az a belső hang, ami ott van mindenkiben, csak a minket körülvevő „zajban” ezt sokszor nem hallja meg az ember. Amint azonban jobban elkezdünk odafigyelni erre a finom kis belső sugallatra, amihez mindig jó érzések kapcsolódnak, akkor sokkal könnyebbé fog válni az életünk irányítása.

 

Összegezve tehát:

  • Az elmúlt év egy férfiasabb év volt, ahol az erő, az irányítás, az akarat, a cselekvés dominált.
  • A jelen év egy lágyabb minőségű év lesz, ahol az együttérzés, együttműködés, befogadás, intuíció, harmonikus kapcsolatok, nőiesség kiteljesedése várható.
  • Ehhez persze mindenkinek tennie kell magáért, de megéri, mert a kívánt csodás végeredmény nem fog elmaradni!

 

Könnyedséggel, szeretettel, elfogadással, intuitív megéléssel, harmóniával teli évet kívánok magunknak! Ha pedig tenni is szeretnél magadért, szeretettel várlak egyéni konzultációra vagy az élményprogramok keretében csoportos foglalkozásra!

 

 

Dr. Kovács Fatime

mentálhigiénés tanácsadó, coach, tréner, Theta Healing konzulens

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

 

 

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: péntek, 12 január 2018 10:49
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449