TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Kimaxoltuk a csajos szombatot a város felett
28
2018 máj.

Kimaxoltuk a csajos szombatot a város felett

Fotó: Petróczi Réka Fotó: Petróczi Réka

 

Számos pro érvet tudunk felsorakoztatni, miért várjuk minden negyedévben a Malom Központ szervezte Fashion Reggelit: a szombaton megszokott otthoni szaladgálós helyett csini ruhát húzunk elő a szekrényből, sikkes környezetben, kellemes társaságban töltjük a délelőttöt női csacsogással, aktuális témák kivesézésével és persze divattal.

 

 

Imádjuk, hogy ilyenkor felmenthetjük magunkat a háztartásbeli teendők alól, ki merjük próbálni az előző reggelin ajándékba kapott extravagáns rúzst, ápolhatjuk a barátságokat, végtelenül belemerülhetünk a női témákba, hisz pasimentes övezetben vagyunk, közben pedig okosodunk is.

Kényelembe helyeztük magunkat a Malom Központ Panoráma teraszán, hűsítő limonádét kortyolgattunk, a koranyári nap sugarai pedig szelíden cirógatták a vállunkat. Így kezdtünk bele egy nagyon aktuális téma kibontásába: on-lány vagyok!? Vagy mégsem?

 

 

Rendelnél melltartót a netről?

Lángi Dorka, a Roses and Laces bloggere, a Triumph International PR & Digital Marketing managere, Tóber Edina, a Mall Hungary Head of Marketing Internet vezetője és Schulig Andrea, a Tchibo Head of retail vezetője és Dusik Bori, a Malom Magazin főszerkesztője kalauzolt el minket a digitális világban.

Hivatásánál fogva mind a négy hölgy otthonosan mozog az online térben, viszont a magyar nők közül még sokan ódzkodnak az internetes rendeléstől. Szóba került, mi minden tart vissza minket az online vásárlástól, ami egy külföldinek teljesen természetes - ilyen például az agyoncsomalolás - ez szúrja a környezettudatosak szemét - vagy az elérhetetlen ügyfélszolgálatok. De hogy mi bosszantja leginkább a magyarokat? Mindhárom szakember tapasztalata szerint a postaköltség. Pedig beljebb vagyunk, ha bekocsikázunk a városba, parkolójegyet veszünk és úgy vásárolunk? Aligha. No, persze lehetne még folytatni a sort, mitől ódzkodunk, ha netről veszünk valamit, de ne felejtsük el, mennyi előnye akad: néhány kattintás és kész, akár a telefonunkról elintézhetjük, házhoz hozza a futár, sokszor jóval kedvezőbb áron kapunk meg adott terméket…

Szóval a jövő valószínűleg az, hogy még a fehérneműnket is online rendeljük majd, hiszen már most is bizonyára mindenki tökéletesen ismeri, melyik márkánál milyen méret passzol rá. Talán még elkerekedett szemmel gondolunk rá, de azért eljátszhatunk a gondolattal.

 

 

Miután kibeszélgettük magunkat, megreggeliztünk és csemegéztünk a tomboló nyarat idéző divatholmik között, kiélveztük az offline vásárlás előnyeit. Az inspirációgyűjtés után korzóztunk egyet a Malom Központban, még egy-egy mondat erejéig megállítottuk egymást, ha összefutottunk valamely üzletben, elláttuk egymást tippekkel, hol láttunk dögös nyári ruhát vagy épp melyik boltban érdemes kihasználni az akciót. Így lett a reggeliből félnapos, ízig-vérig csajos-barátkozós-shoppingolós-maximálisan feltöltődős program.

Az eseményen ezúttal is ajándékcsomaggal lepték meg a résztvevőket, illetve kivételesen három hölgy osztozott a legstílusosabb vendég címen - ők egy-egy extra meglepetéssel térhettek haza.

 

 

Súgunk!

Ha lemaradtál, vagy pont ellenkezőleg, ott voltál, és a következőt, a hetediket sem szeretnéd kihagyni, akkor megsúgjuk, szeptember közepén ismét lesz Fashion Reggeli, a téma az örök kedvenc farmer.

 

Képgaléria:

Fotók: Petróczi Réka

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: hétfő, 28 máj. 2018 18:04
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449