TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Meghódították Balatonlellét a kecskeméti plus size lányok

10
2018 júl.

Meghódították Balatonlellét a kecskeméti plus size lányok

 

Miért is ne léphetne színpadra fürdőruhában, estélyi ruhában egy telt idomú nő, hogy megmutassa a világnak: ilyen alkat is létezik, sőt szép, vonzó is lehet? A Plus Size magazin szervezte első Plus Size Queen szépségverseny a molett nőknek üzent. A hétvégi, balatonlellei megmérettetésen három kecskeméti hölgy is büszkélkedett nőies vonalaival: Leskowsky Laura miss korosztályban első udvarhölgy lett, míg Szántó Anikó mrs kategóriában második udvarhölgy és közönségdíjas. Mázás Anikó pedig bezsebelte a kapható legnagyobb bókot.

 

 

Hiába ível felfelé a plus size divatág, valójában még mindig túl tökéletesek akarunk lenni. Szégyenkezünk bikiniben a strandon, mert narancsbőrös a combunk, csíkos a hasunk, óhatatlanul is irigykedve vetünk lopott pillantást tökéletes testű nőtársainkra, lapozgatjuk a magazinokban agyonretusált fotókat, és hiába tudjuk, köszönő viszonyban sincsenek a képek a valósággal, azért kicsit mégis a francba kívánjuk a sztárokat.

 

 

A Plus Size Queen ebben a világban fontos üzenetet adott át a résztvevőknek és a közönségnek egyaránt. Miért ne lenne helye a kifutón egy kerekded alkatú harminc- vagy ötvenévesnek? Az a fő, hogy minden nő jól érezze magát a bőrében és ragyogjon, függetlenül attól, hány kilót mutat a mérleg vagy hány gyertyát fúj el a szülinapi tortán. A szépség sokkal összetettebb a külsőnél: a kisugárzás, a mosoly, a belülről jövő dögösség és nőiesség, a magabiztos kiállás ugyancsak fontos komponensek, ezért a Plus Size Queen döntőjében is figyelembe vették a zsűritagok (Balázs Andrea színművész, Katus Attila személyi edző, Kenéz István, Balatonlelle polgármestere, Kozma Rita plus size stylist, Linka Ágnes, az MTVA kulturális szerkesztő-műsorvezetője, Dr. Medgyessy Ildikó, az Elegant Design vezérigazgatója, Szuromi Mónika plus size modell és Zakar Dorina, az X‑Class képviselője).

 

 

Szerintünk igazi önbizalom nagykövetek a lányok, akik vállalva teltségüket bikinit és estélyit húztak, és magabiztos léptekkel állták a zsűri és a nézők tekintetét, hisz ezzel azt üzenik nőtársaiknak: “mindannyian szexik vagyunk”! Gratulálunk Nektek! (A versenyről készült videóért görgess a bejegyzés végére!)

 

 

Leskowsky Laura:

“Életem egyik legizgalmasabb, legfárasztóbb, legélménydúsabb, legszebb, legboldogabb és leghosszabb napját éltem meg tegnap. A versenynek köszönhetően sok fantasztikus embert ismerhettem meg és új barátságok szövődtek, melyekért hálás vagyok az életnek! Köszönöm mindenkinek a rengeteg üzenetet, telefonhívást, drukkolást, törődést, szeretetet, amit a verseny előtt és után kaptam! Nem utolsó sorban szívből gratulálok minden gyönyörű döntős versenytársamnak, és legfőképp a dobogósoknak! Megtiszteltetés volt veletek ‘versenyezni’ és egy ilyen erős mezőnyben ilyen szép helyezést elérni! Mind nyertünk!”

 

 

Szántó Anikó:

“Csodálatos emberekkel ismerkedtem meg ezen a nagyszerű rendezvényen, és egy hatalmas élménnyel lettem gazdagabb! Örülök, hogy mertem belevágni, mert megérte!

 

 

Mázás Anikó:

“A párom azt mondta nekem, én voltam a legszebb - ez minden koronánál többet ér! Csodás lányokat ismertem meg, mi mindannyian nyertünk. Laza hangulat, ismerkedés és sok nevetés jellemzi ezeket a versenyeket, amellett, hogy persze izgulunk is. A Plus Size Queen különösen kedves emlék lesz a szívemnek: Szántó Anikó most indult először ilyen megmérettetésen, és hihetetlenül jól esett, amilyen hálával fogadta a segítségem. A verseny után együtt ünnepeltünk, buliztunk.”

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 10 július 2018 18:20
Értékelés:
(1 szavazat)

Média

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449