TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Asztrológiai GPS szeptemberre: dinamika, erő vagy harc, küzdelem!
12
2018 szept.

Asztrológiai GPS szeptemberre: dinamika, erő vagy harc, küzdelem!

 

A családunkban egy kisbaba várakozott a megszületésre, ennek időpontját az orvos szeptemberre 4-re tette. Én megnéztem a testvérem horoszkópját és nekem azt mutatta, hogy augusztus 21-én vagy szeptember 2-án szeretne a baba megszületni. Szeptember 2-án megérkezett a családunkba Máté. Ez számomra egy fantasztikus visszaigazolás, hogy nagyon működik az asztrológiai útmutató.

 

Asztrológiai előrejelzés szeptemberre


Végre vége a kivételesen sok bolygó által létrehozott retrográd, vagyis hátráltató időszaknak. Szeptember elejétől kezdve ugyanis felszabadul 3 bolygó is a visszafogottság alól, és ezt bizony nagyon megérezhetjük. Ki pozitívan, ki negatívan, aszerint, hogy ki mit választ.

Az egyik legtöbb erőt adó bolygó (Mars) mostantól novemberig újra ereje teljében van. Ez pedig azt jelenti számunkra, hogy ezt az erőt, aktivitást mi is megtapasztalhatjuk. Legfőképpen a munka területén. Jöhetnek most új kihívások, de képesek leszünk nagyobb cselekvéssel, lendülettel belevetni magunkat a tevékenységbe. Erősebb lehet az akaratérvényesítési képességünk is ebben az időszakban, aminél azonban arra kell vigyázni, hogy ne éljünk vissza az erőfölényünkkel.

Egyébként ez lesz a mostani, kb. szeptember végéig tartó időszak fő jellemzője, megoldandó feladata: hogy állunk hozzá a hatalomhoz, milyen módon kezeljük a dominanciánkat, kit milyen mértékben akarunk irányítani; mennyire tudjuk kézben tartani a saját életünket.

Nézzük, mit mutatnak nekünk a főbb bolygók (Mars, Ketu, Szaturnusz, Nap, Merkur, Vénusz) tranzit helyzetei.

Tehát amire most jobban oda kell figyelnünk:

A Mars bolygó hatása révén ebben a hónapban felerősödhet bennünk a teljesítménykényszer, ami a munkamánia irányába is elvihet. Ezzel azért kell vigyázni, mert ilyenkor a testünket nagyon kizsigerelhetjük. És ha nem figyelünk oda eléggé arra, hogy a pihenésre is maradjon idő, akkor bizony előbb vagy utóbb betegségek figyelmeztethetnek arra, hogy lassítsunk. Most elsősorban a szív- és gerincproblémák, továbbá az ízületek, csontok állapota, térdproblémák jelezhetnek.

Ugyanakkor ezt a nagy aktivitást úgy is megélhetjük, hogy most van annak az időszaka, hogy meglegyen a kellő akaratunk ahhoz, hogy ha új dologba kezdünk, azt sikerre tudjuk vinni. Illetve amibe már belekezdtünk, azt kitartással végig tudjuk csinálni, melynek eredményeként sikert érezhetünk. De csak akkor, ha nem élünk vissza az erőfölényünkkel és nem egóból akarunk eredményt elérni.

Az apánkkal, apai minőségünkkel, a főnökünkkel, vagy más tekintélyszeméllyel kapcsolatban számíthatunk arra, hogy ha nincs rendben köztünk valami, akkor az most felszínre kerülhet. Ezt rendezhetjük harccal, agresszióval, indulatokkal és kezdeményező, konstruktív módon is. Ebben megint az a szándékunk mutatkozik meg, hogy mennyire akarunk irányítani vagy együttműködőek lenni.

Nők figyeljenek arra, hogy most dominánsabbak, akaratosabbak lehetnek és az egy kapcsolatban sosem célravezető, ha a férfinak egy „harcostárshoz” kell hazatérnie. Férfiaknak pedig ez az időszak kiváló lehetőséget ad arra, hogy bátorságot érezzenek magukban, hogy létrehozzanak, teremtsenek, beleálljanak a férfi erejükbe. Arra érdemes odafigyelniük, hogy ez ne küzdelem, harc által valósuljon meg, mert ez romboló energia és nem építő.

Akinek ingatlan ügye van, az most beérhet, rendeződhet.

 

 


A Ketu bolygó jelenlegi pozíciója arra hívja fel a figyelmünket, hogy:

Hogyan vállalunk felelősséget a dolgainkért. Ha nagyon bele vagyunk süppedve a fizikai világ illúziójába és nem nézünk szembe a nem működő helyzeteinkkel (legyen az párkapcsolat, munka, egészségi állapot, függőségek), akkor bizony a leválasztódását, elvesztését kell majd megtapasztalnunk. Ha viszont a dolgok mélyére ásunk és a megértésre törekszünk, akkor az emelkedést, az előre haladást tapasztalhatjuk meg, anélkül, hogy szenvednünk kéne.

 

A Szaturnusz, ami a karma bolygója, ebben az időszakban azt tanítja nekünk, hogy:

  • Felül kell vizsgálnunk, hogy mennyire érezzük, hogy a helyünkön vagyunk, akár a magánéletben, a kapcsolatainkban, akár a munka területén.
  • Megmérettet abban, hogy miben hiszünk igazán.
  • Hogy mi az, amit igaznak vélünk, mik a mi valódi erkölcsi értékeink. (Pl. biztosan egy szeretői viszony tesz boldoggá?; tényleg csak úgy lehet boldogulni, ha csalok egy kicsit?; beleférnek a kisebb hazugságok az értékrendembe?)
  • Rávilágít arra, hogy mennyire akarjuk azt, hogy a mi irányításunk alapján történhetnek csak a dolgok, vagy teret tudunk engedni más véleményeknek, elképzeléseknek is.
  • Felnyithatja a szemünket abban, hogy a hit, a spirituális gondolkodás, az önismeret hogyan könnyítheti és segítheti az életünket, a megoldandó feladatinkat, persze, csak ha nyitott vagy erre a látásmódra.


A Nap bolygó helyzete csak megerősíti az eddig leírtakat:

  • Rávilágít arra, hogy mennyire éled egóból az életed, mennyire élsz vissza a karizmáddal, az erőddel.
  • Hogy mibe teszed az erődet: mások leuralásába vagy inkább a tehetséged, képességeid kibontakoztatásába.
  • Felszínre hozza, hogy miért vállalsz felelősséget: képes vagy-e saját életedért, a tetteidért, a döntéseidért felelősséget vállalni vagy inkább másokat hibáztatsz.


A Merkur pozíciója abban segít minket, hogy:

Felerősödhetnek most a kreatív törekvések, a vállalkozó kedv. Ha új munkán töröd a fejed, itt van most a lehetőség rá. Erősebbnek érezheted magad most a kommunikációdban, de itt is arra kell vigyázni, hogy ezzel ne uralj le másokat, ne csak te akarj dominálni.

A Vénusz pedig azt mutatja, hogy:

Hajlamosak lehetünk most ebben a hónapban jobban a munkára koncentrálni, aminek az lehet a mögöttes oka, hogy addig sem kell az érzéseinkkel, az érzelmi életünkkel, a magányossággal vagy a sikertelenséggel foglalkozni. De sosem az a megoldás, hogy a munkába menekülünk saját magunk vagy a kudarcaink elől, hanem, hogy szembenézünk magunkkal és változtatunk. Ez az időszak most remek lehetőséget ad erre, mert lesz hozzá erőnk, aktivitásunk. Csak az a fontos, hogy ezzel ne éljünk vissza, ne mások vagy magunk ellen fordítsuk, hanem pozitív dolgokba tegyük.Összegezve tehát: jó erős időszak lesz, mindenkinek aszerint, hogy hol tart a saját útján. Érdemes arra figyelni, hogy ezt a nagy erőt jó dolgokba tegyük, és ne harcba, küzdelembe, pusztításba.

 

Érdemes lehet ki is nyomtatni vagy sűrűn olvasgatni a hónapban ezt az útmutatót, mert lehet, hogy a legmegfelelőbb pillanatban lesz ott neked segítségként, ha éppen nehezebb élethelyzetben vagy.

 

 

 

Dr. Kovács Fatime

holiszta

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

+36-20-362-22-88

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 12 szeptember 2018 15:08
Értékelés:
(0 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Heti mottó Heti mottó »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449