TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Asztrológiai GPS 2019-re és januárra: vágyak kontra igazság
02
2019 jan.

Asztrológiai GPS 2019-re és januárra: vágyak kontra igazság

 

Az idei év is sokféle, egyelőre még ismeretlen történést tartogathat a számunkra, de ha tudjuk, milyen hatások várhatóak, sokkal könnyebben kézben tudjuk tartani az életünket.

 

 

Az egyik nagy változás a holdcsomópontok továbbhaladása lesz, ami másfél éves jegyváltást jelent, hogy egy újabb másfél évre – most a Nyilasban és az Ikrekben – mutassa meg számunkra, mi a megoldandó feladatunk éppen az adott időszakban. Sokan érezhetjük majd azt, hogy felszabadulhatunk kicsit, mivel most két kardinális területet dolgoztatott meg bennünk ez a holdcsomópont-tengely 2017 őszétől 2019 márciusáig: az egyik a munka, felelősségvállalás, karmikus adósságok letétele. A másik a család, otthon, anyaság, múlt elengedése témáit hozta felszínre. Érdemes tehát elgondolkodnunk azon, hogy ebben az elmúlt másfél éves időszakban, ezekben a témákban milyen változás történt az életünkben. Mert ha volt valami történés, ami érzelmileg megdolgoztatott, akkor megnyugodhatunk, semmit nem csináltunk rosszul, egyszerűen ennek most volt itt az ideje.

 

2019. márciustól továbbhaladnak a holdcsomópont bolygói és 2020 őszéig a Nyilas-Ikrek tengelyen lesznek. Ennek a pozíciónak a gyakorlati hatása pedig a következő lehet:

  • A Nyilasban tartózkodó része egyrészt szembesít a saját igazságunkkal és letisztít mindent rólunk, amivel nem tudunk azonosulni szellemi síkon.
  • Felszínre hozhatja a bennünk lévő elégedetlen, ítélkezésre, kritizálásra hajlamos részünket, azért, hogy ne meneküljünk illúziókba.
  • Másrészt emelkedést is hozhat spirituálisan, tágítja a világnézetünket, a hitvilágunkat, új nézőpontokkal gazdagíthat.
  • A holdcsomópont másik fele az Ikrek jegyben tartózkodva felerősíti a racionális oldalunkat, előtérbe hozva a kommunikációnkban való fejlődési lehetőségeinket.
  • Megmutatja továbbá, hol okoz gondot még az alkalmazkodási, együttműködési képességünk.
  • A testvérekkel kapcsolatos konfliktusok is rendezésre kerülhetnek ebben az időszakban.

 

A következő nagy tanító bolygó, a Jupiter is fog változtatni a helyzetén, amikor jelenlegi helyéről a Skorpióból átkalandozik rövidebb időszakokra a Nyilasba. Ő nagy tanítóként, saját jegyében tartózkodva még erősebben tapasztaltatja meg velünk a nézeteinkben rejlő szélsőségeket, hogy mi felel meg a saját erkölcsi értékrendünknek és azt, hogy miben is akarunk valójában hinni.

Februárban elég intenzív időszaknak ígérkezik a Mars továbblépése a Halakból a Kosba, ami azt fogja jelenteni a számunkra, hogy felerősödhetnek az indulatok, az aktivitás, a kezdeményezőkészség, az agresszió is akár, aszerint, kinek mit kell megtapasztalnia.

Ezekre a változásokra az aktuális időpontok előtt majd részletesebben is kitérünk.

 

 

Nézzük, januárban mit hoznak nekünk az égen haladó bolygók!

 

Elég mozgalmasan indul az évünk, mert már január első napjától kezdve van előrelépés több bolygó helyzetében is. A Hold és a Vénusz felsorakozott a Skorpióban a Jupiter mellett. Amikor több bolygó van egy jegyben, arra mindig érdemes odafigyelnünk a hatásaikat illetően. Most érzékenyebbé válhatunk és felerősödhetnek az anyagiakkal kapcsolatos témáink, a függőségek, a szexualitással kapcsolatos vágyaink és kaphatunk ezekre fizikális megtapasztalásokat is. Ha valaki szeretné a párkapcsolatában megújítani a tüzet, a szenvedélyt, akkor most itt a lehetőség rá. Segíthet ebben a kreativitásunk, akár ezen a területen, akár egyéb dolgokban is. De ne felejtsük el, hogy abban a jegyben van ez a 3 bolygó, ami arról is szól, hogy mélyülnünk kell. Tehát ha teljesülnek is a fizikai, testi, anyagi vágyaink, érdemes átgondolni, hogy ezek miért is olyan fontosak nekünk, illetve hogy valójában erre vágyunk-e.

A Merkur szintén január 1-én lépett tovább a Skorpióból a Nyilasba, így ezzel ott most 4 bolygó várakozik, hogy megmutathassák, mit tudnak nyújtani számunkra. Tehát ez is figyelemre méltó területe most az életünknek.  Ez pedig azt jelenti, hogy kaphatunk próbatételeket a tekintetben, mennyire vagyunk kitartóak, szívósak. Előfordulhat, most azt érezhetjük, jobban meg kell dolgozni a céljainkért. Lehetséges, hogy nehézséget okozhat, hogy elmével szeretnénk megérteni az összefüggéseket az életünk irányítását illetően, de ez most nehezebben fog menni. Célszerű lehet arra is figyelmet fordítani, hogy ki vagy mi az, amiben igazán hiszünk, anélkül, hogy erre magyarázatokat kellene gyártanunk.

Hasznos lehet, ha most kicsit többet meditálunk vagy relaxálunk, ami segíthet, hogy a belső csendünkben a saját igazságunk kerüljön a felszínre.

 

Összegezve:

Ebben a hónapban mozgalmas, dinamikus indulásra készülhetünk. Az aktivitás mellett érzékenyebbé is válhatunk anyagi és szexualitással kapcsolatos kérdésekben, amire érdemes odafigyelni a kapcsolatainkban. A racionalitásunk, az igazságérzetünk összehangolásra vár a belső hitünkkel, amiben a befelé figyelés sokat segíthet.

 

Az indiaiak szerint vannak olyan napok, amelyek kedvezőek lehetnek a számunkra, ha ezeken a napokon kezdünk bele valamibe.

Januárban ezek a napok: 2., 13., 14., 27., 28.

 

Az asztrológia egy olyan eszköz, amivel útmutatást kaphatunk az életünk történéseire születésünktől kezdve. Ebben szeretnék segíteni az Asztrológiai GPS írásaimmal, hogy könnyebben és tudatosabban tudd élni és irányítani az életedet.

 

Dr. Kovács Fatime

holiszta

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

+36-20-362-22-88

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: szerda, 02 január 2019 18:13
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449