TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Neked van már digitális gardróbod? Itt az alkalom, hogy legyen!

28
2019 jan.

Neked van már digitális gardróbod? Itt az alkalom, hogy legyen!

Fotó: Facebook / LiveRobe Fotó: Facebook / LiveRobe

 

Egy új magyar alkalmazással csereberélhetjük és értékesíthetjük a megunt ruháinkat, kiegészítőinket. Ráadásul az app még ingyenes is. Szerintünk megér egy próbát! Szerinted?

 

 

A LiveRobe több mint telefonos applikáció, valójában egy Magyarországról induló, de rögvest külföldre is terjeszkedő kezdeményezés, amely segít felfrissíteni ruhatárunkat, miközben mi is megszabadulhatunk a már megunt daraboktól.

Kecskeméten sokszor válhatunk meg jó állapotban lévő holmijainktól a garázsvásárokon vagy épp a rászorulóknak segíthetünk vele, ha beadjuk valamelyik adományboltba. Most online is eljuttathatjuk a megfelelő célközönségnek az eladásra szánt ruhadarabokat, tulajdonképpen egy miniwebshopon keresztül. Csak annyi a dolgunk, hogy feltöltjük a fotókat az eladni kívánt portékánkról, majd reklámozzuk a közösség többi tagjának. A kapcsolatteremtésben segít az alkalmazás.

 

 

 

Ha egy adott ruhafajta vagy márka után kutakodnánk, a hashtag alapú keresőben tehetjük meg könnyedén. A közösségi oldalakhoz hasonlatosan pedig az eladók és vásárlók követhetik is egymást, aminek nagy előnye, hogy mindig értesülhetünk a legfrissebb ajánlatokról.

Létrehozhatod saját inspirációs felületed: az alkalmazásba feltöltött outfitek fotóin kombinálhatod az eladásra szánt ruháid a nem eladókkal, az app ennek könnyű kezelésével és átláthatóságával is elbír.

 

Az ötletgazdák

 

“Mikor 2014-ben megírtam a szakdolgozatom, nem gondoltam volna, hogy az ötlet amiről írtam, egyszer valamilyen formában tényleg megvalósul. A LiveRobe ötletének alapja ugyanis 2014-ben fogant meg a szakdolgozatomban” - meséli az alapító, Angyal Ivett.

“Mi az inspirációra, az outfitekre és az életérzésre fókuszálunk ahelyett, hogy csak termékeket töltenénk fel a LiveRobe-ra. Ebben segítségünkre vannak a hashtagek, melyekre kattintva egy Pinterest jellegű oldalra jutunk el, ahol összegyűjtjük Nektek a hasonló outfiteket, termékeket. Ebben vagyunk mi másak” - ígéri kezdeményezésükről Molnár Nini társalapító, influencer, dizájner.

 

A szolgáltatás ingyenes, használatához mindössze egy gyors regisztrációra van szükség. Megjelenése óta, pár nap alatt több mint 10 ezren töltötték le.

 

Letöltöm!

 

Honlap

Facebook oldal

 

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 29 január 2019 00:05
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449