TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Nőnapi vallomások #1: Sárosi Gábor - "A nőkhöz képest én smirglipapírnak érzem magam"

07
2019 márc.

Nőnapi vallomások #1: Sárosi Gábor - "A nőkhöz képest én smirglipapírnak érzem magam"

 

Szerveztünk már nőnapi virágvadászatot Kecskemét belvárosában, mutattunk 10 életszépítő dolgot, amit érdemes ellesni az olasz nőktől, az idei nőnap alkalmából pedig azt találtuk ki, átadjuk a szót a másik nemnek: közismert kecskeméti férfiak vallottak nekünk első szerelemről és rólunk, nőkről. Sárosi Gábor, a Hírös Gasztroszínház rendezője és a kecskeméti diákszínjátszás mozgatórugója hivatásából adódóan talán valamennyivel jártasabb a női lélek útvesztőiben, mint egy átlagos férfi, és nem is fél véleményt mondani rólunk vagy kérdezni tőlünk.

 

Trendalelke.hu: Mikor és kibe voltál életedben először szerelmes?

Sárosi Gábor: Életem első nagy fellángolására óvodában került sor. Én a Lánchíd utcai óvoda fehér kerítésénél ültem, szerintem 5 éves lehettem. Valamiért éppen akkor egyedül voltam és unatkoztam. Odaszaladt hozzám Anna és megkérdezte, hogy fogócskázunk-e egyet. Nyilván benne voltam, és meg is lepett egy kicsit, hogy egy lány jött oda hozzám. Emlékszem, ahogy futkároztunk az udvaron, amíg ki nem fáradtunk. Bár én voltam a fogó, fiú létemre nem tudtam elkapni. Amikor megálltunk lihegni egyet, odalépett hozzám (erre a pillanatra emlékszem a legtisztábban), odasúgta a fülembe, hogy ha elkapom, akkor ad nekem egy puszit. Nem is értettem pontosan, hogy az miért jó, vagy szükségem van-e arra a puszira, de nekiiramodtam, és végül utolértem és elkaptam. Megfogta a vállaimat a két kezével, mintha azt kérné, hogy maradjak nyugton a művelet alatt, majd egy cuppanósat nyomott a számra, és amilyen jó futó volt, egyik pillanatról a másikra el is tűnt. Ott maradtam egyedül, a fehér kerítés mellett, a nyári melegben és csak ő járt a fejemben. Vele akartam játszani. Anyukám is mindig emlegeti, hogy oviban kijelentettem, hogy az Anna lesz a feleségem.

 

Mit becsülsz nagyra a női nemben?

Csodálatosak és egyben számomra kiismerhetetlenek a nők a fejlett érzelmi intelligenciájuk miatt. Hozzájuk képest én egy deszkának vagy smirglipapírnak érzem magam. Nem elég, hogy megéreznek mindent, ami a másikban zajlik, de ha elsajátítják a képességük koordinálását is, már igazi látnokokká válhatnak.

 

Mi az, amit szívesen megkérdeznél a nőktől, de eddig még nem merted?

Szerencsére beszédes típus vagyok, és nem félek kérdezni, így, ha valamit nem értek, vagy kíváncsivá tesz, azt megkérdezem. Inkább a válaszok kiértékelésében szoktam elakadni.

Amiről legtöbbször a nőket kérdezem, az a divat, a színek világa, a lakberendezés, az ajándékozás, a szabadidő hasznos eltöltésére ötletek. Szerintem ezekben a dolgokban sokkal előrébb járnak mint mi férfiak.

 

Milyen tanácsokat szoktál adni a nőkkel kapcsolatban?

Mivel a városban sok diákszínjátszó csoportom van, így gyakran megtalálnak a problémák. Az első és a legalapvetőbb helyzet az szokott lenni, hogy a pár összeveszik egymással valami apróságon, és ezt az amúgy homokszem méretű lufit olyannyira felfújják, hogy mögötte eltűnik az egész kapcsolat lényege. Ilyenkor azt szoktam tanácsolni, hogy képzeletben lépjenek hátrébb egyet, hogy távolabb kerüljenek a probléma magjától, így meg tudják ítélni majd, hogy alapvetően a másikkal nincs semmi komolyabb gondjuk, szeretik egymást, csak az a kis vita, vagy konfliktus elfátyolozta előlük az igazságot. Amikor pedig rájönnek, hogy ez tényleg így van, és hogy igazából szeretik a párjukat, sokkal könnyebben oldják meg a felmerült helyzetet.

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 március 2019 22:25
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449