TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Útmutató, hogy kimaxold a 2020-as lehetőségeid!

09
2020 jan.

Útmutató, hogy kimaxold a 2020-as lehetőségeid!

 

Mit hozhat vajon a 2020-as év? Lesz normális párkapcsolatom, lehetek boldog? Rendeződik végre a munkám? Javulhat az anyagi helyzetem? És a kérdéseket folytathatnánk. De inkább itt egy írás, amiben ezt a témát járjuk körbe gyakorlatiasan, a számmisztika, az asztrológia és a Tarot kártyák információinak segítségével.

 

Az életünk tele van megoldásra váró helyzetekkel. Sokszor nem értjük, hogy miért alakul úgy egy kapcsolatunk, ahogyan, miért nincs rendben az anyagi helyzetünk, mi az oka, hogy nagyon szeretnénk valamit, de nem tudjuk elérni. Vagy esetleg pont az a gond, hogy azt sem tudjuk, merrefelé induljunk el. Ebben a bizonytalanságban jól jön, ha segítségül hívunk néhány olyan módszert, ami különböző szimbólumokon keresztül üzen nekünk a körülöttünk lévő világ működéséről és benne persze önmagunkról. Mindenkit érdekel az, hogy egy új év mit hozhat neki. Most ennek megválaszolására a numerológia (számmisztika), az asztrológia és a Tarot információt fogjuk segítségül hívni, úgy, hogy saját életünkre vonatkozóan is kaphassunk megértést.

 

2020 = 2+2

Számmisztikai szempontból egy 4-es évünk van most (2020= 2+2). Minden számnak van egy rezgése, amihez Pitagorasz kapcsolt egy jelentéstartományt is. A 4-es szám jelenti többek között a stabilitást, a megvalósító képességet, a kiszámíthatóságot, a szabályozottságot, a biztonság iránti igényt, a racionalitást, merevséget, rugalmatlanságot. Nemcsak a 4-es számot kell azonban néznünk, hanem azt is, amiből kijön ez. Jelen esetben ez két 2-es. A 2-es számhoz tartozik többek között az empátia, együttműködés, csoportszellem, együttérzés, konfliktuskerülés, döntésképtelenség, gondoskodás, intuíció. És van még egy érdekes ebben a számkombinációban. Az, hogy 2 db 20-as-ból jön ki. Ez pedig azt jelenti, 20 szoros erővel hat a 2-es szám rezgése.

 

 

Mit jelent ez nekünk a gyakorlatban?

Egy ilyen univerzális energiájú évben tehát:

Az a belső igényünk fog növekedni, hogy jobban meg tudjuk élni a biztonságérzetünket. Erősebb lesz a vágy a stabilitásra és arra, hogy kiszámíthatóbbnak érezzük a helyzeteinket. Ehhez jó megoldás a racionális oldalunk használata, vagyis jól meg kell fontolni a döntéseinket. Logikával, gyakorlatias érzékkel, tervek készítésével könnyebben juthatunk előre.  Arra kell azonban figyelni, hogy a túlzott biztonságra való törekvés belemerevíthet egy helyzetbe, kapcsolatokba minket. Ez pedig szenvedéshez, túlzott szigorúsághoz vezethet, akár önmagunkkal, akár másokkal szemben.

Hogyan lehet ezen segíteni? Na, itt jön be a 2-es szám energiája. Mert ez abban támogat minket, hogy ne csak a racionális oldalról lássunk rá a helyzetünkre, hanem hallgassunk a belső hangunkra. Minél inkább képesek vagyunk befelé is figyelni, arra, hogy egy szituáció milyen érzéseket, érzelmi reakciókat vált ki belőlünk, annál jobban leszünk képesek uralni a viselkedésünket és ezzel kézben tartani az életünket. Ez pedig elvezethet minket a valódi biztonságérzethez. Amikor a stabiltásunkat már nem attól tesszük függővé, hogy van-e mellettünk egy társ, egy fix munka, sok pénz, szülői háttér, tehát külső tényezők. Hanem attól érezzük magunkat stabilnak, hogy megérezzük a belső erőnket, ami a képességeink és az adottságaink összeségéből áll. Ehhez azonban oda kell figyelni a megérzéseinkre.

Ennek az évnek lehet ez az egyik nagy feladata, hogy hogyan vagyunk képesek úgy helytállni az életben, hogy hallgatunk az intuícióinkra, a belső hangunkra és aztán azt cselekedjük meg a fizikai valóságban, annak megfelelőn döntünk.

 

Egy példa erre:

Megismerkedsz valakivel, tetszik az illető, de van egy érzésed valahol nagyon mélyen, hogy valami nem stimmel nála. Nincs rá ok, magyarázat, mert a másik kedves, rendesnek tűnik, de mondjuk napokig nem hív fel, vagy nem vállal fel a barátai, családja előtt. Lehet, idő kell neki, de lehet, van egy olyan titok, amit nem akar elmondani. Nincs rá bizonyítékod, csak érzed, hogy nem vagy belül nyugodt. Ilyenkor érdemes kicsit befelé figyelni, esetleg feltenni magadnak a kérdést, miért is ragaszkodsz egy olyan emberhez, kapcsolathoz, amivel összefüggésben rossz érzéseid vannak. Talán mert akkor érzed magadat biztonságban, ha van melletted valaki. Még akkor is, ha ez neked nem annyira jó? 

Tehát figyelj oda a belső kijelző rendszeredre, vagyis az érzéseidre, ebben az évben különösen. Majd pedig hozd meg azt a racionális döntést, ami tényleg megadja neked a rendezettség érzetét. Mert a valódi biztonságot akkor éled, ha rend van benned.

 

 

Triplán igazak a fentiek! 

A számmisztikai szempontból való megközelítést megerősíti az asztrológia és a Tarot is.

Asztrológiai szempontból a 2-es számhoz a Hold tartozik és a Rák jegy. Ezek a befogadás, a lelkiség, az érzelmek, a mélységeink, az ösztönök, titkok, a gyökereink, a család, gondoskodás jellemzőit adják.

A 4-eshez tartozik a Merkur bolygó és a Szűz jegy. Ezek a logika, racionalitás, gyakorlatiasság, munka, feladat, rendszerek, precizitás minőségének a hordozói.

Tarotban pedig a 2-es a Főpapnő, aki a belső bölcsesség, megérzések, ösztönök, segítés képviselője. A 4-es pedig az Uralkodó lapja, aki a logika, a földhöz kötöttség, a józan ész megtestesítője szimbolikusan.

 

Tehát összefoglalva, ebben az évben lehetőségünk lesz arra, hogy kitartással, szorgalommal, önfegyelemmel, rendszerezett gondolkodásmóddal előbbre juthassunk. Ehhez felhasználhatjuk a gyakorlati érzékünket, a józan ítélőképességünket. Készíthetünk terveket is arra, amit el szeretnénk érni. De arra kell vigyáznunk, hogy ne szorítsuk magunkat keretek közé, amik beszűkítenek. Hogy ne váljunk rugalmatlanná, hanem legyünk nyitottak és spontának is.

Idén sok munka várhat ránk, amiben könnyen kifáradhatunk, belefásulhatunk és azt érezhetjük, hogy egy taposómalommá vált az életünk. Különösen a maximalisták legyenek résen, mert a munkamánia most felerősödhet bennük. Ilyenkor jó, ha elővesszük az empátiás képességünket, magunkkal szemben is, és teret engedünk az önmagunkra való odafigyelésnek. Azzal, hogy hallgatunk az érzéseinkre, a belső iránytűnkre és nem várjuk meg, hogy egy betegség figyelmeztessen: „Hahó, lassítani kellene.”

 

 

A párkapcsolat jelszavai idén...

Párkapcsolatban ez az év kedvező lehet ahhoz, hogy megtapasztaljuk, mit jelent a hűség, a tisztaság, a becsületesség. De ügyelni kell arra, hogy ne szürküljünk bele a kapcsolatba, ne váljon ez is rutinszerűvé. Figyelmet kell adni annak is, hogy ne a vélt biztonságérzet tartson csak benne a párkapcsolatban, hanem az, hogy adni tudunk egymásnak és ketten együtt emelni, tisztelni tudjuk egymást. A másikkal való együttműködésre is lesz lehetőségünk, de legyünk éberek arra, hogy ez ne a másiknak való megfelelésről szóljon. A szeretetünkkel, gondoskodással, empátiával, érzékenységünkkel a másikra ráhangolódva és együttműködve bármikor tehetünk azért, hogy a kapcsolatban stabil érzelmeket tudjunk kapni és adni egymásnak.

Izgalmas év előtt állunk, érdemes jól kihasználni a lehetőségeinket. Ne felejtsük el: mindig azt éljük, amit választunk! Válasszuk azt, hogy a szenvedés, a beszűkülés helyett, a szeretetben, az egymásra és magunkra figyelésben kapcsolódunk egymáshoz!

Ehhez kívánok mindannyiunknak kitartást, hitet, bizalmat, könnyedséget!

 

Dr. Kovács Fatime

holiszta

Életesszencia

Életesszencia a Facebookon

+36-20-362-22-88

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Értékelés:
(0 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Heti mottó Heti mottó »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449