TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Új színfolt Kecskeméten
04
2014 nov.
Új színfolt Kecskeméten Fotó: https://www.facebook.com/tchibomagyarorszag?fref=ts

 

Jó kis shopping hétvége elé nézünk: nemcsak a Joy-napoknak örülhetünk, de egy igazán klassz új üzlettel színesedik a városunk, amit imádni fogsz.

November 7-én, pénteken végre megnyílik a Tchibo kecskeméti üzlete a Malom Központ földszintjén, a Dockyard üzlet helyén. A tv reklámokból már biztosan tudod, hogy nem egy kávéboltra kell számítanod...

Nagy rajongója és rendszeres vásárlója vagyok a Tchibo webáruháznak: rendszeresen megújuló minőségi kínálatukból mindig találok a család kedvére való dolgokat. Kiváló minőségű, jó anyagú, jó fazonú női, férfi és gyermekruhákat szoktam náluk vásárolni, de soha nem tudok ellenállni a lakberendezési tárgyaknak és a kreatív kellékeknek sem. Szívesen választok a webáruházukból ajándékokat is. Sőt, 400.- Ft-ért még ajándékcsomagolást kérhetek a kiválasztott meglepetéshez, amit aztán átadhatok személyesen is, de akár elküldhetem futárral is a meglepni kívánt ismerősnek. Tuti jó, nem?

Kíváncsian várom a kecskeméti üzletet, jó lesz megnézni, megfogni azokat a hőn áhított holmikat, amikkel már régóta szemezek.

Na és persze a kecskeméti megnyitóhoz kínált akciós kabát is felkeltette az érdeklődésemet.

 

Izgatottan várom!

Te is?

Utoljára frissítve: kedd, 04 november 2014 10:42
Értékelés:
(1 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449