TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Rend a lelke mindennek Fatimével

14
2014 nov.
Rend a lelke mindennek Fatimével Fotó: Petróczi Réka

Ismerd meg dr. Kovács Fatimét, aki cikksorozatával segítséget nyújt abban, hogy hogyan tudsz a mindennapok zűrzavarában rendet tenni a lelkedben.

 

Dr. Kovács Fatime vagyok, mentálhigiénés tanácsadó és terapeuta, coach, tréner. Pályámat jogászként kezdtem, de idővel rájöttem, hogy az emberekkel való közvetlen kapcsolatban történő segítségnyújtás az  igazi feladatom.


Mentálhigiénés tanácsadóként és terapeutaként segítelek abban, hogy bármilyen  lelki és testi problémáid  legyenek is (pl. párkapcsolati, anyagi, karrier-munka, egészségi, tanulással kapcsolatos vagy egyéb),  megtaláljuk és feloldjuk a blokkjaidat, hogy boldogabb életet tudj élni. Coachként  abban támogatlak, hogy képes legyél egy másik nézőpontból látni a helyzetedet, és a probléma helyett a megoldásra  fókuszálj.

Az elmúlt közel 10 év  során megszerzett szakmai és terápiás tapasztalatom révén személyiségfejlesztő tréningeket, önismereti kurzusokat tartok annak érdekében, hogy minél szélesebb kör számára váljon lehetővé a harmonikus élet megtapasztalásának lehetősége.


Mottóm: "Légy önmagad, mindenki más már foglalt!"

 

Szívesen válaszolok a kérdéseidre!

 

Üdvözlettel:

 

Fatime

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web http://www.eleteszencia.hu/

Utoljára frissítve: szerda, 11 február 2015 14:09
Értékelés:
(5 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449