TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Kreatív kecskeméti nők

14
2015 máj.

 

Tele van a város belevaló, új kreatív alkotóhelyekkel. Ha szeretnél kitörni a mindennapos mókuskerékből, és érzed magadban a kitörni látszó vagy éppen mélyen szunnyadó alkotó vágyat, akkor fedezd fel az Artesiát vagy a Smaragdliget Élményszalont, ahol új technikákkal, egyedi hangulatban élheted ki a kreativitásodat. Most két szenzációs program is vár rád.
Színek, formák, ízek

SMARAGDLIGET ÉLMÉNYSZALON

Festőszalon havonta változó témákkal, májusban a magyar versekkel a középpontban. A versválogatás kedvenc darabjával való találkozásodat, benyomásodat, hangulatodat örökítheted meg elsősorban színekkel, figurális ábrázolással vagy anélkül. De hozhatod a Te kedvenc versedet is. Nincs kényszer, nincs elvárás, csak felszabadult, örömteli alkotás teljesen kezdő piktorok számára, mert a cél most nem a remekmű létrehozása, hanem a feltöltődés, az erőgyűjtés: jó társaság egy kellemes kávézóban, egy pohár finom bor és sajtok, na és persze az alkotás öröme! Ha élményeidet, benyomásaidat vászonképeden leképezted, azután haza is viheted.

Mivel azon a napon GYERMEKNAP lesz, itt az alkalom, hogy együtt alkoss gyermekeddel! Hozd magaddal nagylányodat, nagyfiadat!


Segítőid: Vincze Iza grafikus, Gutai Márta coach

Mikor: Május 31.-én 16-20 óráig

Hol: Veyron kávézó, Kecskemét, Horog u. 9.

Előzetes jelentkezés szükséges:

E-mal:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 70336 85 94

 

scrapbook Kecskemét


Fotók és történetük kreatív köntösben

Scrapbook Workshop az Artesiában

Egy-egy fotóval, csodás kiegészítőkkel és persze sok-sok kreativitással egyedi fényképalbumot, emlékkönyvet, naptárt, faliképet - és egyéb gyönyörűséget - lehet lehet készíteni. Emlékeidet most struktúrpaszta és glitterpaszta használatával teheted még kreatívabbá az Artesiában. Az alkotáshoz szükséges összes alapanyagot és eszközt biztosítják, Neked csak a fényképet, kell hoznod.

 

Mikor: 2015. június 6. 9:00–12:00 óráig

Hol: Artesia Műhelyben (Kisfaludy u. 2.).

Részvétel díja: 5.500 Ft, amely tartalmazza az összes anyag- és eszközköltséget.

A workshopra előzetes jelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségeken:

  • E-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefonon: 20/560-9111 (Edit)
  • Személyesen: Kecskemét, Kisfaludy u. 2.

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 14 máj. 2015 15:30
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449