TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek \ Szeptemberi útravaló: 5 motiváló idézet Vekerdytől
01
2015 szept.

Szeptemberi útravaló: 5 motiváló idézet Vekerdytől

Szeptemberi útravaló: 5 motiváló idézet Vekerdytől Fotó: Pinterest


Gyászoljuk a nyarat, az elveszni vélt szabadságot és napsütést. DE: nem kell ennek így lennie. A szeptember magával hozza a változást, ami lehet valami izgalmas új, valami jó dolog is: csak rajtad áll, hogy ezt hogyan éled meg. Vekerdy zseniális szavaival indítunk útra benneteket szeptember első napján, őszies időjárás helyett 37 fokos kánikulában. Ki is mondta, hogy vége a nyárnak?!
1. "Ami fontos: ne maradj "a vonalon belül"! Ellenkezőleg! Lépj ki!"


2. "A szeretet lát jól, nem a közömbösség."


3. "Siker az, ha viszonylag kiegyensúlyozottan tudok élni, ha kibírom önmagamat, nem leszek magamtól depressziós, a családom sem lesz tőlem, és én sem a családomtól. Ezek valódi sikerek az életben."


4. "A szülő a gyermek cinkosa kell legyen a szigorú tanítóval, tanárral szemben. A gyereknek tudnia kell, hogy következménye van annak, ha otthon nem végzi el a házi feladatát, nem pakolja be a másnapra szükséges tankönyveket. De azt is tudnia kell, hogy a szülő kiáll mellette, ha hétvégére 47 matekfeladatot adtak fel háziként. Ilyenkor kell beírni az üzenőbe, hogy családi gondok miatt a házi feladatot a gyerek nem tudta megoldani."


5. "Ne legyünk tökéletes anyák, nem is tudunk azok lenni, ne szorongjunk, ne görcsöljünk ezen. Éljünk úgy, mintha többé-kevésbé normális emberek lennénk. Az élet nehéz, és együtt küzdjük magunkat végig ezen a gyerekeinkkel. Nem tökéletesnek, nem zseniálisnak kell lenni. Amikor lehet, jelen kell lenni. Kongruensnek, önmagammal azonosnak kell lenni."

Dr. Vekerdy Tamás

 

Tetszett, amit olvastál?

 

Csatlakozz közösségünkhöz a trendalelke.hu honlapon, facebook oldalunkhoz, és nem maradsz le a kecskeméti nőknek fontos hírekről, eseményekről, ajánlókról.

 

Kecskeméti nőnek lenni jó!

Utoljára frissítve: kedd, 01 szeptember 2015 08:16
Értékelés:
(4 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449