Nyomtatás
18
2022 nov.

3000 Ft egy kecskeméti bántalmazott és reménytelenségben élő nő életéért. Segítesz?

 

M. történetének kezdete sajnos tipikus, durván elhanyagoló, bántalmazó családban nőtt fel, ahonnan rossz házasságba menekült. A házasságból egy gyönyörű kislánnyal és egy szörnyű adóssággal tudott kilépni. Adóstárs volt a férje svájci frankos hitelében. A férj nem fizetett, a házukat elvitte a végrehajtó és a követeléseket hiába fizeti, az adósság rendezése beláthatatlanul messze van. Addig bármennyit is dolgozzon, bármennyit is keressen, nem kaphat többet kézhez 140,000 Ft-nál. Ennyiből fizeti az albérletüket, a rezsijüket, a tanulmányaikat, az étkezésüket és mindent, ami egy két fős kis család túléléséhez kell.„M. egy csodálatos kecskeméti nő, elképesztően nehéz múlttal. Bár mindent megtesz a talpon maradásért, tanul, fejlődik, keményen dolgozik nemcsak a munka világában, hanem a belső világán is, de olyan teher nehezedik rá, amivel egyedül nem bír el, ami félő, lassan felemészti” – meséli Leskovics-Ortelli Andrea tanácsadó szakpszichológus, aki évek óta segíti a bajba jutott hölgyet.



„Bár elmagyarázta, felfogni is képtelen vagyok, hogyan csinálja. A nehézségek ellenére képes mosolyogni, a következő lépésre koncentrálni, egyedülálló anyaként a gyermekét iskoláztatni, magát fenntartani, új szakmát elsajátítani és abban egyre sikeresebbnek lenni. Tanul kiállni magáért, feldolgozni a feldolgozhatatlan bántalmazásokat és megaláztatásokat, amit el kellett szenvednie. Ő egy csodanő, aki megérdemli a csodát – hangsúlyozza a pszichológus.

És ez a csoda bekopogtatott az ajtaján. Egy újabb válság kellett hozzá, hogy a végrehajtó tegyen egy ajánlatot. Ha befizeti a tartozása 10%-át, november 30-ig, elengedik a fennmaradó összeget és életében először szabad lehet.

3 millió forint. Ennyibe kerül a szabadság.

 

„Ha lenne ennyi pénzem, nekiadnám. Sajnos nincs, valami másom viszont van. Vannak ismerőseim, akik M. ügye mellé állnak és segítenek”

Leskovics-Ortelli Andrea hívására elsőre igent mondott az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány,  és segít a gyűjtésben hogy ez a Csodanő végre szabad legyen!

Az idő rövid, kevesebb, mint 2 hét van megtalálni ezer embert, aki segít 3000 Ft-tal.


Te lennél egy ebből az ezerből?

Hozzájárulnál M. szabadulásához? Pénzadományodat juttasd el az alapítvány számlájára:

Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítvány
11732002-20410229
Közlemény: Szabadulás

Persze utalhatsz többet is, mint 3000 Ft, ha megteheted, hogy minél hamarabb valóság legyen a reményteljes élet M. számára.

 

Segíthetsz azzal is, ha megosztod ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson!

Légy az, aki segít egy csodás nőnek, hogy végre szabad lehessen!

Értékelés:
(17 szavazat)

Legfrissebbek a szerzőtől: Pajkó Andrea

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned