TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ PROGRAM \ Van benned kurázsi? Az október 5-ei Nőnek lenni jó konferencián kiderül!
11
2018 szept.

Van benned kurázsi? Az október 5-ei Nőnek lenni jó konferencián kiderül!Az angol és a francia azt mondja: courage, a magyar azt mondja: kurázsi. Az idegen szavak szótára szerint ez bátorságot jelent, de Csatos Erika olvasatában ennél jóval több rejlik a különleges hangzású szó mögött: „Az élethez bátorság kell, elfogadni a nehézségeket és persze a jót is. A nyolcadik Nőnek lenni jó konferencia színpadán csupa olyan előadó áll majd, aki az életre nem akadályokkal teli térként, hanem játszótérként tekint” – meséli a konferencia főszervezője. A zajos sikerű eseménysorozatnak ismét a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara lesz a házigazdája.

 

 

Hajrá kecskeméti Aranyanyuk!

Bár az egyik legjobb hangulatú kecskeméti rendezvényről van szó, szem nem marad szárazon évek óta a Nőnek lenni jó konferencián: legutóbb Csatos Erika és csapata előrelátóan még zsebkendővel is ellátta a nézőközönséget, hogy legyen mivel felitatni a könnyeket.

A rendezvény főtámogatóinak - Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, MetLife biztosítótársaság - és számos helyi vállalkozás szerepvállalásának hála, a támogatói jegyekből származó bevételből hagyományosan két nemes ügyet karolnak fel a szervezők. Idén ősszel a két kecskeméti Aranyanyu projektjét támogatják.

A hétgyermekes, szociológus cigányasszony, Lacziné Somogyi Tímea által fémjelzett Védőháló Karitatív Közhasznú Egyesület és Adománybolt gyermek pártfogoltjainak iskolakezdését könnyítik meg tanszer adományokkal, hiszen jól tudjuk, a mélyszegénységből a tanuláson keresztül vezet a kiút, a tanuláshoz pedig hatalmas fegyelmezettség, kitartás, motiváció és persze egy csomó eszköz kell.

Dr. Kelemen Edit „csak a munkáját végzi nap mint nap": életeket ment a koraszülöttek és a beteg újszülöttek ellátását biztosító részlegen, a kecskeméti kórház Perinatalis Intenzív Centrumának részlegvezető főorvosaként. Tavaly ezt mondta egyik interjújában: „Ha tehetném, letörölném az összes könnycseppet az anyák és a babák szeméről.”

 

 

Van, ami nem változik

A rendezvény hangulatát és szellemiségét továbbra is az inspiráció, értékteremtés, kapcsolatépítés hármasa adja.

Már hagyománnyá vált, hogy egy-egy kecskeméti alkotó kiállítását ugyancsak megtekinthetjük a konferencia alkalmával. Most Mészáros Marianna képzőművész-művésztanár festményeit láthatjuk majd Apám fái címmel.

A menetrend a megszokott, az előadások közti kávészünetekben kiállítókkal ismerkedhetnek a résztvevők, végül a kamara jóvoltából állófogadás zárja az estet.

 

 

Nőnek lenni jó konferencia

 

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét, Árpád krt. 4.

Időpont: 2018. október 5. péntek, 13:00

Részvételi díj: 5 000 Ft/fő

Jelentkezés itt! 

 

 

Fővédnökök:

 • Dr. Zolnay Judit, a MetLife vezérigazgatója
 • Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke


Főtámogatók:

 • Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
 • MetLife Zrt.
 • Álomjövő
 • Trendalelke


 

Előadások:

 • Dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus: És akkor mi van...?
 • Kende-Hofherr Krisztina, aTMC Group alapító tulajdonosa, a magyar showbusiness úttörő-Nője: A sikerhez nincs lift, a lépcsőket neked kell megmászni
 • Németh Boglárka és Tóth Cirill, a kerekesszékes házaspár: Sebes-Ülések
 • Palya Bea előadóművész: Hazatalálok, avagy a kreativitás szerepe a növekedésben
 • Redenczki Marcsi humorista és a legviccesebb gazdasági ügyintéző hazánkban: Egy nő számára nincsen LEHETETLEN!
 • Tedd Tünde: Miért éppen Alaszka?

 

Megosztás = Ez klassz, hasznos írás volt!

Köszönjük, hogy ajánlod barátaidnak a Trendalelke.hu-t!

Utoljára frissítve: kedd, 11 szeptember 2018 16:40
Értékelés:
(2 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Partnereink

Kapcsolat

 • Trendalelke.hu Blogmagazin
 • +36302434449