TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Köz-tér
09
2019 nov.

 

Lámaetetés, teve-, kecske- és csacsisimogatás - ilyen egy tökéletes délután egy újságíró életében. A Kecskeméti Vadaskert szakmai bejárásra invitálta a sajtót, a város vezetését és mindazokat, akik az állatkert életének mozgatórugói. A hagyományos őszi értékelőn összegezték az idei évet és meséltek a 2020-as tervekről.

08
2019 nov.

 

Egyszerre volt szórakoztató és szemnedvesítően tanulságos bekötött szemmel vacsorázni. Olyan világba csöppentünk egy este erejéig, amely sokak számára az életük végéig tartó valóság. A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének tagjaival karöltve maradandó élményt szereztek a meghívott kecskeméti vállalkozóknak az érzékenyítést célzó Láthatatlan vacsorán, a Veyron Ebédlő és Rendezvényházban.

08
2019 nov.

 

Cirmit a Tiszakécske melletti erdő széléről mentették meg családtagjaival együtt, egy igazi doromboló gyönyörűség.

07
2019 nov.

 

Miért dönt úgy valaki, hogy bevállal egy sárban mászós, akadályokkal teli futóversenyt, ráadásul a kutyájával az oldalán? A kecskeméti Kovács Réka és hűséges, sportos négylábú társa, Mózes októberben teljesítették hatodik Hard Dog Race kihívásukat. Mi pedig elmeséltettük Rékával, hogyan kovácsolja össze a gazdit és az ebet egy ilyen megméretés.

07
2019 nov.

 

A CédrusNet Kecskemét novemberi kihívása kimozdít minket a lustaságból a szürke őszi hétköznapokon: arra buzdítják a fiatalokat és időseket egyaránt, hogy november hónap minden egyes napján tegyenek meg 5000 lépést, amely egyértelműen az aktívabb és egészségesebb életmód felé visz.

04
2019 nov.

 

Igyál nyugodtan alkoholt. Igyál, ha az a te döntésed. Ha tudod, mikor, miért és mennyit iszol és természetesen, ha tudatosan vállalod a következményeket. Persze, sokan azt gondolják magukról, hogy minderre képesek, csak aztán valahogy sose úgy jön össze, ahogy eltervezték.

01
2019 nov.

 

Jeremy nagyon kedves, aranyos kutyus. A Felsőcsalános környékén kóborolt, gazdája nem jelentkezett érte, ezért új otthont keres.

01
2019 nov.

 

Mindenszentek az üdvözült lelkek emléknapja, melyet a katolikus keresztény világ november 1-jén ünnepel. Nem tévesztendő össze a halottak napjával, egyháztanilag a szenvedő Egyház ünnepével, amit 998 óta tart meg az egyház a következő napon, november 2-án az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért.

25
2019 okt.

 

A két rossz közül a kevésbé utált óraátállítás esedékes most hétvégén, amikor “nyerünk” egy órát.

25
2019 okt.

 

Molly játékos, bújós kislány. Ha elfárad, akkor nagyon tud hízelegni simiért. Kutya- és cicacimborákkal remekül kijön. Nagyon szeretne egy olyan gazdit, aki kényezteti és játszik is vele.

1. oldal / 54

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449