TrendaLelke

Itt vagy most:Home \ Női percek

02
2018 jan.

 

Újra elkezdődött egy év. A 2017-es év az újrakezdés éve volt, hiszen akkor rakhattad le a következő 9 éves ciklusod alapjait, ez az év pedig az együttműködés éve lesz. Finomabb energiákat fog képviselni, mint az előző, megtapasztalhatod az együttérzés, a mélyebb érzékenység, a segítőkészség erejét. Érdemes ehhez a meditációt felhasználni, amellyel lecsendesítheted a folyamatosan zakatoló gondolatokat és jobban befelé tudsz figyelni. Felerősödhetnek ugyanis a megérzéseid, amire célszerű lesz most jobban odafigyelni, mert sokat segíthetnek abban, hogy az utadon lehess. Számmisztikai szempontból a január kiváló lehetőséget ad arra, hogy új alapokról kezd el az évedet. Érdemes ehhez számot vetni azzal, hogy mit szeretnél továbbvinni és mit elengedni az elmúlt évből. Mi lenne az, amire igazán vágyódsz most. A céljaid megteremtéséhez a lendületet, dinamikát az adhatja meg, ha átvizsgálod a gondolataidat, érzelmeidet, miket hozol át és miken szeretnél változtatni. Ezután pedig fontos, hogy cselekedd is meg, ami megérett a változtatásra, mert ennek a hónapnak az energiái ezt támogatni tudják. Ha esetleg az elmúlt évből maradt még lezáratlan ügyed, akkor most itt a lehetőség a döntések meghozatalára, meglesz hozzá az erőd, ha megérett a helyzet erre minden szempontból.

23
2017 dec.

 

Egy fokkal még jobb hely lett Kecskemét azóta, hogy az egyik csendes kertvárosi utcában megjelent egy új gasztro jelenség, az OHANA Gasztroklub és Főzőiskola. Nagy kockázat ide vagy oda, Pulai Katalin, az OHANA alapítója vett egy nagy levegőt, és bátran belevágott. És milyen jól tette! Végre nem kell Pestre utaznunk főzőkurzusok miatt, helyben tökéletesíthetjük kulináris arzenálunkat.

22
2017 dec.



Aki látta már énekelni, nyilatkozni, az megtapasztalhatta, hogy sugárzik a harmónia Szekeres Adrienről. Úgy sejtjük, ebben nem kis szerepe van férjének, Kiss Gábornak. Gábort a kecskeméti koncertjükön kérdeztük az életük kulisszatitkairól.

22
2017 dec.

 

Varga Károly - a 48 étterem séfje - és Puskás Hajnalka - egészséges édessségek receptfejlesztője - személyében a kecskeméti gasztronómia figyelemre méltó alakjait kérdeztük, hogyan töltik az ünnepeket, illetve remek tippeket kaptunk tőlük a karácsonyi menühöz.

20
2017 dec.

 

Imádunk fűszerekkel kísérletezni, főleg karácsonykor, de néha a bőség zavarában elveszve szívesen segítségért kiáltanánk. Tóthné Nagy Erzsébet, a Fűszerkuckó “fűszereslánya” - ahogyan ő aposztrofálja magát - elkalauzolt minket a karácsonyi ízek rengetegében. Tippeket adott, mit kezdjünk az ünnepek után még a polcon csücsülő szegfűszeggel vagy csillagánizzsal, és azt is elárulta, milyen mentőötlettel készül boltjuk a feledékeny háziasszonyoknak, ha netán szenteste derül ki, hogy elfogyott a só vagy a bors.

18
2017 dec.

 

Téged milyen meglepetés vár majd a fa alatt???

12
2017 dec.

 

Hétfőn beleuntunk a megszokott szerkesztőségi értekezletbe, félredobtuk a laptopot és a jegyzetfüzetet: teret adtunk burjánzó kreativitásunknak, persze csak azért, hogy meglepjünk titeket. Elrobogtunk bevásárolni, így festett a némiképp szokatlan dekorációs elemeket is tartalmazó listánk:

11
2017 dec.

 

Minden nézőpont kérdése....

09
2017 dec.

 

Imádjuk, hogy ennyire dívik gasztroajándékokkal meglepni a szeretteinket karácsonykor! Most stílusossá is teheted Vincze Iza kecskeméti grafikus, csomagolástervező hangulatos címkéivel amit készítettél: ezekkel gyönyörűen dekorálhatod a legegyszerűbb üveget is. Ha nem gasztoajándékban gondolkozol, akkor is feldobhatod a csomagolást egyedi kísérőkártyákkal!

Partnereink

Kapcsolat

  • Trendalelke.hu Blogmagazin
  • +36302434449